Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    22. Travanj 2021. 21:08

Miss_Ivy, to je dobar rezultat! Konačan broj ćeš znati tek nakon aspiracije, jer oni broje samo ove veće... Ja sam ih u prvom postupku imala cca 12-13,a na aspiraciji 18. Menopur bi trebao poslužiti  za kvalitetu stanica, tako da tu navodno broj nije toliko važan. Ja sam kod dr. L.Škrgatić. Sretno sutra na UZV!🍀🍀 Obavezno javi kako je prošlo!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 21:15

Tiki, sve što vi pišete ide u moju tekicu. Tko zna hoćete li vi biti tu kad ja budem u vašim tjednima (if ever).

Lucka007, možda nisi nazvala odmah, u prvih 100?
    A tebi neki posebni vitamini za FET nisu potrebni, pa briga te kakva su ti jajašca. Trebaš si pojačati D vitamin i feritin. I kažu da je E vitamin dobar za endo. I to je to, ostalo tek nakon plusića.

*.Women_name.*, koja je to grupa? U zadnjih par dana sam se učlanila u 17 grupa, jedna više će mi dobro doći. 

manemoj, dobra tema za paniku - što gledati iduće na Netflixu/HBO?

Ina85, ne razumijem zašto ništa od IVF? Idem i ja na histeroskopiju, ali nakon toga (ako budu pristojni rezultati) idem dalje na postupke...

Miss_Ivy, meni to zvuči super na tvoj AMH.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    22. Travanj 2021. 21:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiki, sve što vi pišete ide u moju tekicu. Tko zna hoćete li vi biti tu kad ja budem u vašim tjednima (if ever).

Lucka007, možda nisi nazvala odmah, u prvih 100?
    A tebi neki posebni vitamini za FET nisu potrebni, pa briga te kakva su ti jajašca. Trebaš si pojačati D vitamin i feritin. I kažu da je E vitamin dobar za endo. I to je to, ostalo tek nakon plusića.

*.Women_name.*, koja je to grupa? U zadnjih par dana sam se učlanila u 17 grupa, jedna više će mi dobro doći.manemoj, dobra tema za paniku - što gledati iduće na Netflixu/HBO?

Ina85, ne razumijem zašto ništa od IVF? Idem i ja na histeroskopiju, ali nakon toga (ako budu pristojni rezultati) idem dalje na postupke…

Miss_Ivy, meni to zvuči super na tvoj AMH.

Na slici je tanjur i na njemu kravica od hrane napravljena 🤣🤣🤣 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Alice
    22. Travanj 2021. 21:22

Cure ta histeroskopija je rutinska operacija jeli tako?
    Ne znam da li se ide u opcu anesteziju ili dolje dobijes lokalnu?
    Koliko sam cula prvi dan dodes u Petrovu i sljedeci dan je taj zahvat i to je to 
    Kakav je poslije "oporavak", jel bude bolova kakvih ?
    Cisto da znam sta me ceka 

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

manemoj
    22. Travanj 2021. 21:25

Lucka evo ja sam danas 12 tjedana i od sutra više ne pijem decortin. Dosta dugo ali ako je pomoglo briga me.. a intralipidne sam ti sve skupa primila 4 da imaš kao orijentir.. isto doktor rekao do 12 tjedna kod mene..
    Ruska dobro jel gledaš ti ovaj ples 😂😂😂😂😂, nakon ovog možeš mirno ići roditi 😂😂
    Mtb jel nismo rekle da krećemo s onom novom na HBO? Ili je to bio hint ostalim curama da daju savjet 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Pami
    22. Travanj 2021. 21:37

Pmak super vijesti 😊😊
    Tuma baš mi se sviđaju tapete 🙂
    Manemoj, Dada  drago mi je da trudnoće lijepo napreduju 🙂
    Alice žao mi je zbog loših vijesti. Nemoj gubiti nadu, uvijek ima šanse 🍀🍀🤞🤞
    Puse svima 💋💋

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

manemoj
    22. Travanj 2021. 21:39

Lucka007

manemoj

Luckaevo ja sam danas 12 tjedana i od sutra više ne pijem decortin. Dosta dugo ali ako je pomoglo briga me.. a intralipidne sam ti sve skupa primila 4 da imaš kao orijentir.. isto doktor rekao do 12 tjedna kod mene..
    Ruskadobro jel gledaš ti ovaj ples 😂😂😂😂😂, nakon ovog možeš mirno ići roditi 😂😂
    Mtb jel nismo rekle da krećemo s onom novom na HBO? Ili je to bio hint ostalim curama da daju savjet 😅

Ma pila bi ja i pišalinu da mi pomogne makar i do 40tt🙈😂😂😂😂😂

Hahaha ma baš to, kaže doktorica danas da ukidamo decortin a ja reko pa meni ne smeta 😅 ona se smije i kaže ne treba više. Rekla ona ni estrofem da više ne trebam pa ću ja još par dana ipak.. nek se nadje 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Travanj 2021. 21:53

Alice

Cure ta histeroskopija je rutinska operacija jeli tako?
    Ne znam da li se ide u opcu anesteziju ili dolje dobijes lokalnu?
    Koliko sam cula prvi dan dodes u Petrovu i sljedeci dan je taj zahvat i to je to
    Kakav je poslije "oporavak", jel bude bolova kakvih ?
    Cisto da znam sta me ceka

Ja sam bila u Petrovoj na histeroskopiji. Dan 1 - do 12 zadnje jelo, oko 2 gorka sol za čišćenje, preporuka puno vode. Od svakog gutljaja imas trckalicu. Jadne zene sa mnom u sobi, bile su 2 trudnice, sigurno im je bilo super sa mnom. Dan 2 - U 6 vizita i cekanje operacije. Bez vode, bez hrane. Došla na red oko 2, opca anestezija. Oko 6-7 su me pustili doma, pojela ćevape! Nakon 2 dana sam isla raditi, nije bolilo ali sam bila oprezna . 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Travanj 2021. 21:55

Btw sve je ok prošlo, najveća mi je muka bila ky nisam mogla jesti. Kad sam gladna nisam svoja 😃

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Travanj 2021. 21:55

Ruska1986 jel gledate ovo? Stavi nešto preko pupka da Kate ne viri...ovo je za sjest i plakat 😅😅😅😅
    Neznam jel od smijeha ili srama...jesi ti vidjela taj Bahra Dance...i ova žuja šta noge diže oreg kamerama hahahah
    Jaoooooo živote 😅😅😅🤤 ima Kate da izleti do jutra:D

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.