Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    22. Travanj 2021. 19:42

Women_name, anchy321, MTBica Hvala vam drage moje na riječima utjehe i podršci
    Slažem se iako nije lako i čini se nemogućim treba imati nade i vjerovati u ono najbolje jer čuda se događaju 

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 19:43

Sunny_

Dada i manemoj baš mi je drago da ste danas uživale sa vašim bebicama i da je sve u redu 😊❤
    Magnolia odlične vijesti! 🙏
    Sunflower hvala ti na informacijama 😊 ponovit cu nalaz za 10ak dana uz bolju pripremu ovj put 😊

Nego jel sve za veceras onda pripremamo kokice i čekamo da Ruska stavi link za live prijenos iz rodilišta? 🤗🤗 🍿🍿🍿

Znas sta? Moje prase ocito voli bit u centru paznje pa predlazem da ju svi ignoriramo do daljnjeg 🤭🤭🤭 onda ce sigurno navalit van! Ali budite tu nakon LjJNS, nikad ne znas 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 19:43

AuroraB 🧡🧡 lijepo te vidjeti!
    Alice vidim ti u opisu stoji zabačena maternica. Zanima me na temelju čega su odlučili za korekciju, ja isto imam zabačenu ali nitko to nije spomenuo kao problem...
    Što se tiče svega ostalog, doći će i bolji dani 🥰 Nije svaki dan oblačno! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 19:44

Alice

Women_name, anchy321, MTBica Hvala vam drage moje na riječima utjehe i podršci
    Slažem se iako nije lako i čini se nemogućim treba imati nade i vjerovati u ono najbolje jer čuda se događaju

Drzi se i polako! 🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰 zao mi je zbog situacija koje si imala.. ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 19:46

I mene zabrinjava jedna stvar, ja inače nemam vjetrove, da da sad ćete reći možeš misliti, ali za ozbb jedini vjetrovi su kod mene pred mengu.... Onda se baš ispuca ju za cijeli mjesec 😂😂 No, stvar je u tome da se to upravo događa 🤔😔 Većinom mi je to siguran znak da M stiže II sad sam se naživcirala 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 19:47

Matkiša 😎

I mene zabrinjava jedna stvar, ja inače nemam vjetrove, da da sad ćete reći možeš misliti, ali za ozbb jedini vjetrovi su kod mene pred mengu…. Onda se baš ispuca ju za cijeli mjesec 😂😂 No, stvar je u tome da se to upravo događa 🤔😔 Većinom mi je to siguran znak da M stiže II sad sam se naživcirala

Javi se manemoj, i ona voli dramatizirati oko svega.  

💔💔💔

AuroraB
    22. Travanj 2021. 19:49

Lucka007 dobro je što si odlučila ići kad budeš spremna, a ne forsirati zato jer se nešto "mora". Tako sam i ja odustala od postupka u travnju, sad se pomalo osjećam spremnom koliko mogu biti s obzirom da mi je 3. stimulacija u godinu dana, a smrzlića nije bilo! Tako da... koliko se sada bojim promjene terapije na Menopur, toliko se i nadam boljem ishodu jer vjerujem odluci doktorice😊
    SenniRemmus pa onda čekamo subotu s tobom i držimo 🤞🤞 na najjače🥰

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    22. Travanj 2021. 19:51

Matkiša meni je prdež bio jedan od simptoma trudnoće🤞🤞 Nije za pohvaliti se, ali eto😄

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Alice
    22. Travanj 2021. 19:52

Matkiša ja sam ti to u 11. mjesecu i sad u 1. mjesecu radila onaj 3D uzv u Petrovoj da se točno vidi šta je jer je moja ginicka prvo sumnjala na dvije maternice ali se ispostavilo sad na uzv da je kao zabačena iza koliko sam ja skužila te je doktor rekao da je potrebno napraviti MR zdjelice s posebnim osvrtom na anatomiju uterusu nakon koje dolazi u obzir histeroskopija. Na nalazu mi piše uterus sedlastog fundusa te u rotaciji sinistroponiran. On mi je objasnio da je potrebno korigirati maternicu da se dobije što normalniji izgled maternice radi ostvarivanja trudnoće jer u suprotnom sa trenutnom maternicom ne mogu ostvariti trudnocu.

•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Ina85
    22. Travanj 2021. 19:54

Znate li ista o RAIDAKAL tablete. Danas sam bila na pregledu i posto sam imala dosta spontanih rekla mi gin da si uzmem to nakon histeroskopije. Kao da pomazu u slucaju spontanih 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.