MTB pa neznam eto tako je doktorica rekla. Prvo histero pa pauza 2 ciklusa pa prirodno pokusavat 😭. A ako neide tek ona ivf. Meni se to cini gubljenje vremena. Mislim da cu jednostavno pokusavat i dalje prirodno .
Histero je dijagnostički ili? Koji dan ciklusa ga radiš?
Ako je dijagnostički a ne operacija, nema nikakve pauze.
A da ti odeš na druge konzultacije? Nisi više u cvijetu mladosti, nemaš baš sad vremena čekati Godota.
💔💔💔
Ruska1986 jel gledate ovo? Stavi nešto preko pupka da Kate ne viri…ovo je za sjest i plakat 😅😅😅😅
Neznam jel od smijeha ili srama…jesi ti vidjela taj Bahra Dance…i ova žuja šta noge diže oreg kamerama hahahah
Jaoooooo živote 😅😅😅🤤 ima Kate da izleti do jutra:D
Ne znam kog bi vise iskomentirala! 😂😂😂😂 il ludu Bahru il ovu plavu pijanduru ili onu Rasemu il onu Samantu il kog vec 😂😂😂 jaoooooo 😂😂😂😂😂
Ja sam mislila da ova sezona nije obećavajuća, kad onoooo...ŠOUUUUU 😅🤣🤣🤣🤣🤣
endometrioza
Alicezao mi je radi svega ali tako mi je drago da si se vratila 🥰🥰 svaki dan sam nekako prizeljkivala da ces se javit 😊
Drzim fige i bit ce sve super 🥰
Heej draga hvala ti na lijepim riječima :)
I ja sam mislila dal se javis tu koji put i bas je i meni drago da sam te sad ugledala ovdje
Kako si ti i dragi? U kojoj ste fazi sad?
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
MTB pa neznam eto tako je doktorica rekla. Prvo histero pa pauza 2 ciklusa pa prirodno pokusavat 😭. A ako neide tek ona ivf. Meni se to cini gubljenje vremena. Mislim da cu jednostavno pokusavat i dalje prirodno .
Histero je dijagnostički ili? Koji dan ciklusa ga radiš?
Ako je dijagnostički a ne operacija, nema nikakve pauze.
A da ti odeš na druge konzultacije? Nisi više u cvijetu mladosti, nemaš baš sad vremena čekati Godota.
Bas tako.. S 35 godina je to gubljenje dragocjenog vremena.. Uostalom bilo bi super napraviti histeroskopiju + grebanje endometrija prije transfera.. Kakva pauza nakon toga ne i neee….
To ja radim idući mjesec, samo je upitno hoće li biti FET poslije.
Ali da, ako postoji problem, nema se tu šta čekati.
Imali smo Grizli sa hrpu spontanih u spontanim trudnoćama. Preko IVFa je uspjela postati majka, ali i tu se potrudila, nije se desilo preko noći.
💔💔💔
Hvala svimana divnim željama, ali nisam bas ni blizu opustena.
Lucy sretno sutra, zelim ti dva za vratiti i dva za smrznuti za svaki slucaj, sasvim dovoljno🤭. Gledam tvoj potpis i nekako mi se cini da ti nikako ne pogađaju terapiju, nadam se da je ova dobitna.
Ma meni ti nitko niš ne pogađa očito 🤣
Hvala draga, bumo vidjeli 😘
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Alice i kod mene je isto bilo na histeroskopiji u Petrovoj kao i kod Miss_Ivy, samo sam ja isla treci dan doma. S tim da sam ja isla na histero zbog uklanjanja polipa. Ali nista strasno od bolova poslije. Al moram pohvalit da su stvarno svi u Petrovoj bili super.
26.4. 7+1 ❤️
Alice i kod mene je isto bilo na histeroskopiji u Petrovoj kao i kod Miss_Ivy, samo sam ja isla treci dan doma. S tim da sam ja isla na histero zbog uklanjanja polipa. Ali nista strasno od bolova poslije. Al moram pohvalit da su stvarno svi u Petrovoj bili super.
To mi je drago za cuti, za sada i meni su svi u Petrovoj dobri od doktora pa nadalje, jedino na koga imam pik su one tete na samom ulazu uf arogantne do boli
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Magnolija dan po dan😍😘
Curke, već neko vrijeme vas želim pozdraviti, ali namjerno nisam čak zbog vas jer sam ponovno u postupku i znam da bih vas udavila sa svojim paničnim pitanjima.
Žao mi je što vas nisam bodrila i što sam se povukla od onog missed ab u 12 mjesecu.
Drago mi je zbog sretnih vijesti i žao zbog onih manje sretnih.
Čitala sam vas ali ne baš sve jer kroz par sati napišete 20 i više stranica 🤣🤣
😘😘
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji