Drage cure, nemojte mi zamjeriti što se nisam javljala, uistinu mi je trebao odmor od mpo tema... Žao mi je što vas nisam bodrila ni pratila, ali morala sam se isključiti zbog sebe i zbog posla kojeg sam zapostavila...
Ja sam sada dobro, čekam postupak početkom 5.mj. u Petrovoj, ako ne budem pozitivna na koronu jer radim puno sa ljudima, novcima i krećem se posvakuda, iako pazim najviše što mogu.
MTB je "došla po mene" i hvala joj na tome, jer moram se ponovno prebaciti u glavi na novi postupak, htjela ja to ili ne
Ruska1986, vidim ja da ti ne želiš roditi dok se ja ne vratim na forum, pa evo me da te malo potjeram
Lucyinthesky sutra aspiracija? Koliko folikula imaš? Kako se osjećaš?
Manemoj pa ti imaš pravu bebicu
BoBo kakvi su trenutno planovi? Jesi odradila koje konzultacije u ZG?
Mattan i ti imaš predivne vijesti!! Ovakav test znači sve naj naj 🤞🍀🤞
Anksimoron korona veliš? Kad možeš u sljedeći postupak?
Miss Ivy kakva ti je reakcija na Menopur? Koju dozu uzimaš i koliko imaš folikula?
Lucka07 kad točno ideš u FET?
SenniRemmus u kojoj si ti fazi?
Pmak koliko imaš inače anatralnih folikula?
Sunflower14 blizanciiiii 🧸🧸 to je moja želja!
Tuma, Miss, Sbjelis, WomenName, Sunny, Anchy321, Ana26, Dada, Tiki, Tanja79, Tirelessivy, Magnolia ☀️❤️☀️❤️ Vrlim vas sve od reda!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Drage cure, nemojte mi zamjeriti što se nisam javljala, uistinu mi je trebao odmor od mpo tema… Žao mi je što vas nisam bodrila ni pratila, ali morala sam se isključiti zbog sebe i zbog posla kojeg sam zapostavila…
Ja sam sada dobro, čekam postupak početkom 5.mj. u Petrovoj, ako ne budem pozitivna na koronu jer radim puno sa ljudima, novcima i krećem se posvakuda, iako pazim najviše što mogu.
MTBje "došla po mene" i hvala joj na tome, jer moram se ponovno prebaciti u glavi na novi postupak, htjela ja to ili neRuska1986, vidim ja da ti ne želiš roditi dok se ja ne vratim na forum, pa evo me da te malo potjeram
Lucyinthesky sutra aspiracija? Koliko folikula imaš? Kako se osjećaš?
Manemoj pa ti imaš pravu bebicuBoBo kakvi su trenutno planovi? Jesi odradila koje konzultacije u ZG?
Mattan i ti imaš predivne vijesti!! Ovakav test znači sve naj naj🤞🍀🤞
Anksimoron korona veliš? Kad možeš u sljedeći postupak?
Miss Ivy kakva ti je reakcija na Menopur? Koju dozu uzimaš i koliko imaš folikula?
Lucka07 kad točno ideš u FET?
SenniRemmus u kojoj si ti fazi?
Pmak koliko imaš inače anatralnih folikula?
Sunflower14 blizanciiiii🧸🧸 to je moja želja!
Tuma, Miss, Sbjelis, WomenName, Sunny, Anchy321, Ana26, Dada, Tiki, Tanja79, Tirelessivy, Magnolia☀️❤️☀️❤️ Vrlim vas sve od reda!
E pa sad mogu ic rodit 🙂🙂🙂🙂 Neka si se maknula, ako ti je tako lakse bilo, ali mi je drago da si nam opet tu 🤗🤗🥰🥰 Nadam se da te nece omest nesto i da je peti mjesec tvoj 💪🏻💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Anavica neka, promijeni. Ako ne ide u jednoj, probaj na drugome mjestu. Radi se o tebi i u ovoj situaciji stvarno je bitno slušati sebe i raditi po svom😊
AuroraB vratila si se❤️
Women_name ajoj uhvatilo je i tebe 😟 nadam se da nije korona i stvarno mislim da je jako mala šansa da se nakon 4 mj ponovno oboje zarazite. Vjerujem da je prehleda i da će proći kroz dan-dva😘 nema veze za hlače, sam ti odmaraj. Dobri su mi bili uzorci jutros 😊
Tiki drago mi je da ti je seka dosla i da nemaš kontrakcija 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Aurora ❤️😍😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sunny_, ne znam je li do toga, ali valjda s razlogom uvijek kažu da sjedimo ispred laba pola sata prije vađenja za prolaktin…
anchy321, hvala!
Marta82, meni je u trudnoći narastao sa 1.5 na 6.5. Doktor se nije uzrujavao, nego mi je povećao dozu. Mislim da ona na kratke staze ne radi sranja, već na duge. Tako da ti diži terapiju, pazi na prehranu, a TSH će se smanjiti. Samo ćeš ga vaditi svaka 2 tjedna da vidiš kako se ponaša.
Mare0208, piše na uputstvima 1x dnevno, iako sam čitala od Fett i od cura ovdje da treba uzimati 2x. Mislila sam da, s obzirom da nisam sigurna je li mi treba, ipak uzmem 1x dnevno?
Realno, mogu i 5 puta, naručila sam odmah 3 kutije.
Između obroka mi je OK, taman tu imam rupu.Je li gadnog okusa?
Recimo, Sideral mi je prefin (željezo), njega mi je najveći gušt uzimati.
OK fala ti MTB, jer sestra na Endokri. mi je 2x rekla uf dosta Vam je visok Tsh s obzirom da idem u postupak, pa mi je zato bila muka šta ću, spomenut ću ja to doktoru u sub da vidim šta će reć. Ali više 2 ciklusa čekam da mi napravi Fet pa ne bi tila sad odustati kad mi je prirodna ovul.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
AuroraB drago mi je da si se javilaa ❤❤
Ja pijem estrofeme, guram vagifeme i lijepim estramone u nadi da će napokon ovaj ciklus lijepo zadebljati endometrij. Zaželila sam se svojih bebica koje se smrzavaju već pola godine tako da sam odlučila da ovaj ciklus idemo po njih i da to bude to! 😄
Prvi uzv kod Gića u subotu na 7dc, nadam se da bar bude 5mm pa da ja to navučem na tih jadnih 8.5mm do idućeg vikenda. Pratim te u 5.mjesecuu 🥰🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Cure moje žao mi je što se nisam javljala neko vrijeme, nisam vam ni cestitala Uskrs Imala sam privatnih problema i smrtni slučaj tako da sam bila van svega ovoga
Ali nemojte misliti da sam zaboravila na vas. Budem sad koji dan malo prelistala stranice i postove da vidim sve novosti koje su se događale ovdje
Ja sam jučer bila u Petrovoj kod doktora (zamjena je bila) da popricam za onu moju korekciju maternice i rečeno mi je da ce me obavjestiti mailom o terminu. Također sam ponjela i nalaze biopsije sjemena od dragoga da cujemo misljenje, došla je bas biologica i pogledala taj loš nalaz, rekla je po tome što je procitala da samo iz desnog sjemena je moguce raditi pošto u lijevom nije nista nadeno. Ovo što piše da su nadeni i spermatozoidi kaže da njoj to ništa ne znaci i da s time ona ne može raditi vec samo bas sa zrelim spermijima. I da kada se to odmrzne i vidi sta je na stolu da na temelju ovog nalaza možemo imati za 1, moožda ako se šta više nađe maksimalno dva postupka, više od toga sigurno ne radi same dijagnoze i lošeg nalaza biopsije testisa Takođjer je rekla da bez obzira što je s moje strane sve uredu i što mi je AMH (14) odličan morat cu imati stimulaciju. I što se tiče samog poroda biti ce obavezno carski i to pod opcom anestezijom pošto ja ne mogu primati spinalnu radi problema s kraljeznicom
Sve u svemu nisu bas dobre vijesti, eto 50% imamo sreće rekla je, što znaci ako taj jedan postupak ili eventualno dva ne uspiju to je to. Iskreno ni sama ne znam koja je vjerojatnost i uspjesnost da iz prvog puta sve to uspije i ostvari se Najvjerojatnije jakooo mala.
Svima vam šaljem veliku veliiku pusu i zagrljaje, svima koji su u postupku i krecu u postupak želim puno srece a nama ostalima da budemo hrabre i da ne gubimo nadu
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Alice ne gubi nadu, pogledaj našu Nadalicu 🥰 uvijek ima nade. Sretno ti ❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure moje žao mi je što se nisam javljala neko vrijeme, nisam vam ni cestitala UskrsImala sam privatnih problema i smrtni slučaj tako da sam bila van svega ovoga
Ali nemojte misliti da sam zaboravila na vas. Budem sad koji dan malo prelistala stranice i postove da vidim sve novosti koje su se događale ovdje
Ja sam jučer bila u Petrovoj kod doktora (zamjena je bila) da popricam za onu moju korekciju maternice i rečeno mi je da ce me obavjestiti mailom o terminu. Također sam ponjela i nalaze biopsije sjemena od dragoga da cujemo misljenje, došla je bas biologica i pogledala taj loš nalaz, rekla je po tome što je procitala da samo iz desnog sjemena je moguce raditi pošto u lijevom nije nista nadeno. Ovo što piše da su nadeni i spermatozoidi kaže da njoj to ništa ne znaci i da s time ona ne može raditi vec samo bas sa zrelim spermijima. I da kada se to odmrzne i vidi sta je na stolu da na temelju ovog nalaza možemo imati za 1, moožda ako se šta više nađe maksimalno dva postupka, više od toga sigurno ne radi same dijagnoze i lošeg nalaza biopsije testisaTakođjer je rekla da bez obzira što je s moje strane sve uredu i što mi je AMH (14) odličan morat cu imati stimulaciju. I što se tiče samog poroda biti ce obavezno carski i to pod opcom anestezijom pošto ja ne mogu primati spinalnu radi problema s kraljeznicom
Sve u svemu nisu bas dobre vijesti, eto 50% imamo sreće rekla je, što znaci ako taj jedan postupak ili eventualno dva ne uspiju to je to. Iskreno ni sama ne znam koja je vjerojatnost i uspjesnost da iz prvog puta sve to uspije i ostvari seNajvjerojatnije jakooo mala.
Svima vam šaljem veliku veliiku pusu i zagrljaje, svima koji su u postupku i krecu u postupak želim puno srece a nama ostalima da budemo hrabre i da ne gubimo nadu
Zao mi jezbog svega tog loseg..drzi se..iskreno male su sanse da uspije sve iz prve ali nemoj nikako gubit nadu...ako se sve poklopi, a vjerujem da oce eto vama vase bebice..glavu gore i samo hrabro..doc ce bebica 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji