Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    22. Travanj 2021. 20:34

Lucka007

Lucka007

Ina85

Znate li ista o RAIDAKAL tablete. Danas sam bila na pregledu i posto sam imala dosta spontanih rekla mi gin da si uzmem to nakon histeroskopije. Kao da pomazu u slucaju spontanih 🤷‍♀️

Nisam nikad cula.. I sama sam imala 3 spontana i biokemijske no nikad mi nitko nih nije spomenuo..idem pitat dr Google sto kaze🤔

Jesu li mozda Roidokal?
    Jedino te mi izbaci dr Google

Roidakal. Da koristimo ga tu dosta cura koje smo imale spontani ili opasnost od prijevremenog poroda. Imaš na Google, statistika pokazuje da pomaže 🤷‍♀️ Ali ovisno o uzroku, on utječe na jačanje ovoja i maternice, i da ne dođe do otvaranja, na taj način. Ja sam negdje od 25 tt na njemu, i još par tjedana. Mislim da su rekli do 35 tt. Ja osobno od kad ih pijem nemam bolove, a sad jel vezano uz njih il ne, neznam

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Travanj 2021. 20:40

Trudnice u svim stadijima , kakve ste sa seksićem sad tijekom trudnoće? Jesam li ja jedina koja se boji nakon onog smeđarenja? Ima li koja još da apstinira od seksa i da se boji kao ja 😁😁😁

endometrioza

• *.Women_name.*
    22. Travanj 2021. 20:42

MTB ja sam u grupi na fbu inzulinska rezistencija, pa pokraj metformina se spominje taj gynositol i slično. Neke žene tvrde da su zatrudnile uz to i da im je pomoglo. E sad 🤷‍♀️ neznam baš puno o tom

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    22. Travanj 2021. 20:42

Mattan samo ti dramatiziraj, vidiš da pali 😅. Inače ja više podrigujem.. i to onako, kako bi moj muž rekao svinjski a zdravo 😂😂. Ja na drugom kraju kuće, podrigujem tako da on vice čuo sam i umire od smijeha 🙈🙈🙈 
    Mtb iskreno već tražim nešto novo za paničariti 😂😂😂😂 uvijek mi čudan ovaj osjećaj mira taman nakon pregleda.. nije to moj djir 😂😂
    Aurora 🥰🥰🥰
    Alice držim fige, da ne upali svima iz prve, ali ne znači da ne upali nikome 😉 navijam ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    22. Travanj 2021. 20:44

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Trudnice u svim stadijima ,kakve ste sa seksićem sad tijekom trudnoće? Jesam li ja jedina koja se boji nakon onog smeđarenja? Ima li koja još da apstinira od seksa i da se boji kao ja 😁😁😁

Ja   čekam 36+6 😂 nadam se da ću bit doma i da će bit sve ok, i da ću cekat doma trudove pa bi možda mogla tada 🤷‍♀️🤣 netko nema želju, ja baš imam 🙊 ali se bojim, bumo istrpili još malo. I još ću si razmislit ali mislim da ništa bez zaštite 🙈

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ina85
    22. Travanj 2021. 20:45

Hvala na info. Bas sam nepismena koza 🐐 hahha ROIDAKAL. a eto sad sam jos vise zbunjena dal da ih pijem ili ne 🤷‍♀️ uglavnom meni ne gine histeroskopija . Pa onda u prirodne pokusaje , eventualno mi uvede decortin. I to je to od mene.  Zasad nista od ivf 🤔 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

manemoj
    22. Travanj 2021. 20:55

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Trudnice u svim stadijima ,kakve ste sa seksićem sad tijekom trudnoće? Jesam li ja jedina koja se boji nakon onog smeđarenja? Ima li koja još da apstinira od seksa i da se boji kao ja 😁😁😁

Ja  pitala danas doktoricu.
    Smanjujem od sutra duphastone na 3x1 deset dana kao da ne prekinem naglo i ako ne bude nikakvog krvarenja rekla da mogu u akciju 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Travanj 2021. 20:55

AuroraB

Drage cure, nemojte mi zamjeriti što se nisam javljala, uistinu mi je trebao odmor od mpo tema… Žao mi je što vas nisam bodrila ni pratila, ali morala sam se isključiti zbog sebe i zbog posla kojeg sam zapostavila…
    Ja sam sada dobro, čekam postupak početkom 5.mj. u Petrovoj, ako ne budem pozitivna na koronu jer radim puno sa ljudima, novcima i krećem se posvakuda, iako pazim najviše što mogu.
    MTBje "došla po mene" i hvala joj na tome, jer moram se ponovno prebaciti u glavi na novi postupak, htjela ja to ili neRuska1986, vidim ja da ti ne želiš roditi dok se ja ne vratim na forum, pa evo me da te malo potjeramLucyinthesky sutra aspiracija? Koliko folikula imaš? Kako se osjećaš?
    Manemoj pa ti imaš pravu bebicuBoBo kakvi su trenutno planovi? Jesi odradila koje konzultacije u ZG?
    Mattan i ti imaš predivne vijesti!! Ovakav test znači sve naj naj🤞🍀🤞
    Anksimoron korona veliš? Kad možeš u sljedeći postupak?
    Miss Ivy kakva ti je reakcija na Menopur? Koju dozu uzimaš i koliko imaš folikula?
    Lucka07 kad točno ideš u FET?
    SenniRemmus u kojoj si ti fazi?
    Pmak koliko imaš inače anatralnih folikula?
    Sunflower14 blizanciiiii🧸🧸 to je moja želja!
    Tuma, Miss, Sbjelis, WomenName, Sunny, Anchy321, Ana26, Dada, Tiki, Tanja79, Tirelessivy, Magnolia☀️❤️☀️❤️ Vrlim vas sve od reda!

Hej, dobro došla natrag! Ti si isto u petrovoj, kod koga si? Ja sam na menopur 300j. 6 dc sam imala 3 folikula, 8dc 8 folikula. Sutra je novi uzv. Nova sam, ne znam dal je to dobra reakcija ili prosjecna, ali nakon onih 3, ja sam sretna s 8 😃

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 20:56

Manemoj 🙈🙈 mogu misliti tu scenu 😂😂
    Lucka007 e taj decortin i općenito kombinacija svega je baš šou... Mislim da da ni ne bi trebalo olako prepisivati npr ja ga pijem već godinu dana skoro, sa pauzama između postupaka ali ipak, puno je to vremena.
    Valjda su im te pretrage skupe ili ne znam što, pa je jeftinije dati svima tablete 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 21:07

Lucka007

Matkiša 😎

Manemoj 🙈🙈 mogu misliti tu scenu 😂😂
    Lucka007 e taj decortin i općenito kombinacija svega je baš šou… Mislim da da ni ne bi trebalo olako prepisivati npr ja ga pijem već godinu dana skoro, sa pauzama između postupaka ali ipak, puno je to vremena.
    Valjda su im te pretrage skupe ili ne znam što, pa je jeftinije dati svima tablete

Ma ja sam napravila vec vise manje sve skupe pretrage.. Meni ga daju jer ne znaju sto vise samnom.. Ali ne pijem ga dugo vremenski.. Tipa od transfera do negativne bete ili T no moje trudnoće ne traju dugo pa ga ni ne pijem dugo 🙈.. Crni humor 🙈🙈🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Da, jbmu... Na kraju se od muke i rugamo same sebi 🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.