Luckaevo ja sam danas 12 tjedana i od sutra više ne pijem decortin. Dosta dugo ali ako je pomoglo briga me.. a intralipidne sam ti sve skupa primila 4 da imaš kao orijentir.. isto doktor rekao do 12 tjedna kod mene..
Ruskadobro jel gledaš ti ovaj ples 😂😂😂😂😂, nakon ovog možeš mirno ići roditi 😂😂
Mtb jel nismo rekle da krećemo s onom novom na HBO? Ili je to bio hint ostalim curama da daju savjet 😅
Ja ne znam kakav je to ritam i na koju ona mjuzu plese 😂😂😂 al komotno mogu lagano krenut 😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Magnolia navijam za tebe i nek i dalje bude tako kak je sada!
AuroraB dobro došla! Ostalo čitam sutra zaostatke..vrlim vas sve
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Drage cure, nemojte mi zamjeriti što se nisam javljala, uistinu mi je trebao odmor od mpo tema… Žao mi je što vas nisam bodrila ni pratila, ali morala sam se isključiti zbog sebe i zbog posla kojeg sam zapostavila…
Ja sam sada dobro, čekam postupak početkom 5.mj. u Petrovoj, ako ne budem pozitivna na koronu jer radim puno sa ljudima, novcima i krećem se posvakuda, iako pazim najviše što mogu.
MTBje "došla po mene" i hvala joj na tome, jer moram se ponovno prebaciti u glavi na novi postupak, htjela ja to ili neRuska1986, vidim ja da ti ne želiš roditi dok se ja ne vratim na forum, pa evo me da te malo potjeram
Lucyinthesky sutra aspiracija? Koliko folikula imaš? Kako se osjećaš?
Manemoj pa ti imaš pravu bebicuBoBo kakvi su trenutno planovi? Jesi odradila koje konzultacije u ZG?
Mattan i ti imaš predivne vijesti!! Ovakav test znači sve naj naj🤞🍀🤞
Anksimoron korona veliš? Kad možeš u sljedeći postupak?
Miss Ivy kakva ti je reakcija na Menopur? Koju dozu uzimaš i koliko imaš folikula?
Lucka07 kad točno ideš u FET?
SenniRemmus u kojoj si ti fazi?
Pmak koliko imaš inače anatralnih folikula?
Sunflower14 blizanciiiii🧸🧸 to je moja želja!
Tuma, Miss, Sbjelis, WomenName, Sunny, Anchy321, Ana26, Dada, Tiki, Tanja79, Tirelessivy, Magnolia☀️❤️☀️❤️ Vrlim vas sve od reda!
Eto tebe i neka te, falila si ❤️
Yep, sutra.Oko 13 je zadnji put izbrojao. Ma ok sam, sve pet :)
Nadam se da si i ti dobro!
manemoj divan bebač i jako mi je drago da je sve ok 😊Dada, za tebe isto, naravno!
Pmak čestitam ti 👍🥰
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Alice zao mi je radi svega ali tako mi je drago da si se vratila 🥰🥰 svaki dan sam nekako prizeljkivala da ces se javit 😊
Drzim fige i bit ce sve super 🥰
sanjass322@gmail.com
Zaboravila, Magnolija stvarno mi je drago radi testa i želim ti svu sreću dalje, ali razumijem i strah.
I daj si vrati onu divnu sliku na avatar 🌺
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tiki, sve što vi pišete ide u moju tekicu. Tko zna hoćete li vi biti tu kad ja budem u vašim tjednima (if ever).
Lucka007, možda nisi nazvala odmah, u prvih 100?
A tebi neki posebni vitamini za FET nisu potrebni, pa briga te kakva su ti jajašca. Trebaš si pojačati D vitamin i feritin. I kažu da je E vitamin dobar za endo. I to je to, ostalo tek nakon plusića.
*.Women_name.*, koja je to grupa? U zadnjih par dana sam se učlanila u 17 grupa, jedna više će mi dobro doći.manemoj, dobra tema za paniku - što gledati iduće na Netflixu/HBO?
Ina85, ne razumijem zašto ništa od IVF? Idem i ja na histeroskopiju, ali nakon toga (ako budu pristojni rezultati) idem dalje na postupke…
Miss_Ivy, meni to zvuči super na tvoj AMH.
you will be before you even think😘🥰
manemoj, kvariš mi taktiku, pssst.
Ja i dalje čekam tebe oko ove koju već gledamo.
*.Women_name.*, dodala se u grupu
Lucka007, pa probaj pišalinu, tko zna, možda pomogne.
Ajde stavi i sliku ovdje dok piješ.
Nego, ajmo ti i ja staviti deal. Ako IKAD uspijemo, smislit ćemo neku foru "radi koje smo uspjele" i hvalit ćemo se po forumima i fejsovima da je to provjereni trik. Taaajna veeelike moći!!!
BAJOMA
💔💔💔
MTB pa neznam eto tako je doktorica rekla. Prvo histero pa pauza 2 ciklusa pa prirodno pokusavat 😭. A ako neide tek ona ivf. Meni se to cini gubljenje vremena. Mislim da cu jednostavno pokusavat i dalje prirodno .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Inače, ja nisam negativna. Odmah nakon prvog seksa nakon spontanog sam ja sebi odmah trudna, imam sve simptome po običaju, tak da moj mozak ne može a da ne bude optimističan.
💔💔💔
Ruska1986 jel gledate ovo? Stavi nešto preko pupka da Kate ne viri…ovo je za sjest i plakat 😅😅😅😅
Neznam jel od smijeha ili srama…jesi ti vidjela taj Bahra Dance…i ova žuja šta noge diže oreg kamerama hahahah
Jaoooooo živote 😅😅😅🤤 ima Kate da izleti do jutra:D
Ne znam kog bi vise iskomentirala! 😂😂😂😂 il ludu Bahru il ovu plavu pijanduru ili onu Rasemu il onu Samantu il kog vec 😂😂😂 jaoooooo 😂😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji