Sunny_, hvala. A slobodno ti meni napiši i gdje se radi mikrodelecija y kromosoma
Naručila Gynositol, sad sam si sva sretna i važna. Nadam se da nije odvratan.
Feritin i D vitamin su ti pristojni, malo ih još podebljaj do postupka, ali ja sam sa takvima ostajala trudna.
Omjer FSH/LH ti nije ideala, ali to će riješiti stimulacijom.
TSH se skida sa tabletama, to ti doktor mora propisati. Euthyrox.
Prolaktin - jesi mirovala prije - ono sjedila pola sata, duboko disala i tako to?
Tiinaa, navijamo!!!
moj je mikrodeleciju radio privatno u Synlabu, a ti si pitala preko uputnice
hvala na komentarima. Sad čitam da ako je LH ovoliko povišen u odnosu na FSH da upućuje na PCOS …
A prolaktin…pa probudila se, došla autom do klinike i sjela na stolacnisam se gdje imala uspuhat.
Pa dobro, tebi već i AMH upućuje na PCOS.
Za prolaktin, nije ti to dobro. Kad dođeš do klinike, moraš sjesti i meditirati pola sata u klinici prije vađenja. Negdje čak traže da ležiš prije vađenja. Ccccc, ne čitaš naša uputstva, o tome smo već pričale
čitam, čitamzato sam autom išla do klinike koja mi je 5 minuta pješke, da se ne ''uspušem''
nadam se da je samo do toga
Meni su jedino u Zgu (Sylab) provodili to da sjedim pola sata prije, a doma nikad iako bi pazila da se ne uspušem dok dođem već laganini. Generalno upute jesu da treba sjesti prije, ali po rezultatima meni na kraju nije bilo razlike u ta dva pristupa.
Osim toga, svaki put sam morala biti minimalno 2 sata budna prije vađenja, jesi to poštivala?
nisam bila 2 sata budnaizgleda da ću ponavljati prolaktin
hvala ti
On se vadi u bas odredenom periodu ujutro s tim da treba biti min.2h busan, a negdje traze i 3h. Stvar je u tome sto se njegova kolicina u krvi mijenja kroz dan pa nije isto kad ga vadis. A mozes ga vaditi bilo koji dan ciklusa. Najbolje ti to ponovi!🙂
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Došli su mi rezultati nipta, po njima je sve niski rizik.
Odlično ❤❤🤗
Nadam se da si sad bar mrvicu mirnija....korak po korak 💟💟💟🙏
endometrioza
Bok cure 🥰🥰🥰
Evo ja napokon gotova. Znači UZV sat vremena! Kaže doktorica sad ćemo krenuti s mjerenjem, ja mislila reći će mi kolika je beba i to je to a ona kaže ovo što sad mjerimo je natkoljenicna kost 😅.. i krene u detalje stavku po stavku.. skoro punih sat vremena. Jako je deeeetaljna i definitivno ju preporučam panicarima poput mene 😅
Uglavnom, kaže doktorica sve što možemo sada vidjeti je super. Pita ona na kraju imate li pitanja vezanih za UZV? Reko doktorice ja stvarno ne znam što bi vas još pitala nakon svega ovog 😅😅.
Nuhalni nabor 1.4, cerviks 4, vidi se nosna kost (valjda sam dobro zapamtila), srce je gledala, kaže ispravno se dijeli, mozak je za sad točno kako treba, želudac 🥰, ma sve.. to je ono što sam zapamtila, sad sam na ručku a nemam papire uz sebe.
Dobila jednu baš fotografiju bebe, isprintala mi SVE slike s UZV, i u boji i dobila USB sa cijelim pregledom na njemu.
Sljedeći pregled 21.5 (ako izdrzim 😂😂)
Još sam pod dojmom pa sam nešto sigurno zaboravila 🙈
Rezultati niftya kroz tjedan dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Došli su mi rezultati nipta, po njima je sve niski rizik.
OK, još jedan korak si riješila.
Idemo dalje. Koji ti je idući? Čekaš anomaly u 20tt ili?
Prije da ne čekam😖🤭, mislim se o nekom specijalisti fetalne medicine za nekakav ultrazvuk kroz 2,3 tjedna, mozda dr. Hafner.
Pametno. Ali pričekaj da ti prođe 15tt, da se što bolje vidi
💔💔💔
Magnolia jako mi je drago 🥰, znam da ti još ne slavis ali korak po korak... Proguglaj si dr. Gebauer Vukovic..
Dada super da je sve prošlo odlično ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj, ne razumijem. Oko čega ćeš se ti sad uzrujavati po cijele dane kad ti je ona sve to lijepo izreferirala?
💔💔💔
Manemoj i Dada super vijesti, nek vam svaki uzv dalje bude takav..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Manemoj i Dada super vijesti, nek vam svaki uzv dalje bude takav..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Magnolia odlično, nadam se da si bar mrvu mirnija sad. Pa za 2-3 tjedna nakon uzva, da budeš još mrvu mirnija, pa onda nakon anomaly scan još i tako malo po malo, korak po korak 😊
Dada, Manemoj odlično, drago mi je da je sve oke 🥰🥳 manemoj slikica je divna😍 dr djeluje odlično i jako detaljno! 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Magnolia super za Nifty, a sto se tice Hafnera, podrzavam. On i mene ceka za tri mjeseca 😉
Dada, manemoj, Pmak drago mi je zbog vas i da je sve za sada ok. ❤️. Manemoj slikica je preslatka 😍
.........
Ja danas lezim od jutra, znaci nist ne radim, sister je kod mene i guess what... Nula kontrakcija za sad. Jucer 5, al sam jucer bila i na pregledu i u batku na rucku sjedila sat i po, dosli doma u 4 popodne. Ocito je moj lijek stvarno mirovanje. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji