Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    22. Travanj 2021. 15:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sunny_, hvala. A slobodno ti meni napiši i gdje se radi mikrodelecija y kromosoma
    Naručila Gynositol, sad sam si sva sretna i važna. Nadam se da nije odvratan.
    Feritin i D vitamin su ti pristojni, malo ih još podebljaj do postupka, ali ja sam sa takvima ostajala trudna.
    Omjer FSH/LH ti nije ideala, ali to će riješiti stimulacijom.
    TSH se skida sa tabletama, to ti doktor mora propisati. Euthyrox.
    Prolaktin - jesi mirovala prije - ono sjedila pola sata, duboko disala i tako to?

Tiinaa, navijamo!!!

moj je mikrodeleciju radio privatno u Synlabu, a ti si pitala preko uputnice 
    hvala na komentarima. Sad čitam da ako je LH ovoliko povišen u odnosu na FSH da upućuje na PCOS ...
    A prolaktin...pa probudila se, došla autom do klinike i sjela na stolac  nisam se gdje imala uspuhat.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    22. Travanj 2021. 15:49

TirelessIvy

Sunny malo ti je TSH porastao, ali nije panika. Da li vec pijes terapiju? Mozda samo malo da vidis sa doktorom da je pojaca. Inace, TSH je poznat da malo 'vrluda' gore- dole dosta u zavisnosti ne samo od terapije, ali i od stresa i slicnih stvari. Ipak, posto ces ici u stimulaciju, a ona sigurno dize TSH, mozda bi bilo dobro da uzmes ipak malo terapiju ili ako vec uzimas da jos malo pojacas.
    FSH I LH su ti u inverziji, ali to se retava stimulacijom, ne bi trebalo uopste da bude problem. Ni feritin nije tako los uopste. Moj je na poslednjem merenju prosle godine u septembru bio 9!! Ovde U Nemackoj na zalost ne mogu jednostavno da odem da ga proverim, tako da sam do nedavno pila bas dosta Floradix, ali mislim da sam mozda otisla i u hipersiderozu, jer je poceo jako stomak da me boli kada ga pijem, pa sam sada napravila malu pauzu. Ostalo mi se cini sve prilicno dobro

hvala ti  ne pijem još nikakvu terapiju jer mi je na zadnjem mjerenju TSH bio super (1,6). poslat ću sad sve nalaze dr pa ćemo vidjeti što kaže 

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

munja
    22. Travanj 2021. 15:50

Curke, u utorak sam bila na transferu, 2 komada vracena, oba A.... od danas imam pritisak u donjem dijelu trbuha, osjecaj ko da cu dobiti. Kak vec? Jel to ok? Znam da moze biti od utrica i duphastona....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 15:51

Sunny_

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sunny_, hvala. A slobodno ti meni napiši i gdje se radi mikrodelecija y kromosoma
    Feritin i D vitamin su ti pristojni, malo ih još podebljaj do postupka, ali ja sam sa takvima ostajala trudna.
    Prolaktin - jesi mirovala prije - ono sjedila pola sata, duboko disala i tako to?

Tiinaa, navijamo!!!

hvala na komentarima. Sad čitam da ako je LH ovoliko povišen u odnosu na FSH da upućuje na PCOS …
    A prolaktin…pa probudila se, došla autom do klinike i sjela na stolacnisam se gdje imala uspuhat.

Pa dobro, tebi već i AMH upućuje na PCOS.
    Za prolaktin, nije ti to dobro. Kad dođeš do klinike, moraš sjesti i meditirati pola sata u klinici prije vađenja. Negdje čak traže da ležiš prije vađenja. Ccccc, ne čitaš naša uputstva, o tome smo već pričale 

💔💔💔

Sunny_🐣
    22. Travanj 2021. 15:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sunny_

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa, navijamo!!!

hvala na komentarima. Sad čitam da ako je LH ovoliko povišen u odnosu na FSH da upućuje na PCOS …
    A prolaktin…pa probudila se, došla autom do klinike i sjela na stolacnisam se gdje imala uspuhat.

Pa dobro, tebi već i AMH upućuje na PCOS.
    Za prolaktin, nije ti to dobro. Kad dođeš do klinike, moraš sjesti i meditirati pola sata u klinici prije vađenja. Negdje čak traže da ležiš prije vađenja. Ccccc, ne čitaš naša uputstva, o tome smo već pričale

čitam, čitam  zato sam autom išla do klinike koja mi je 5 minuta pješke, da se ne ''uspušem''  nadam se da je samo do toga

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    22. Travanj 2021. 15:55

MTB mikrodelecija y kromosoma ti je ja mislim na rebru 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 15:56

Sara daaa baš kako smo se dogovorile 🥳🥳 Kad već nije na rođendan Hajduka zašto ne bi bilo na ročkas tvog slatkiša 💙💙💙💙

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Marta82
    22. Travanj 2021. 15:58

Cure pozdrav, evo javljam se nakon pregleda, endometrij se zadebljava na 7 ipo, folikul 16 ipo, međutim tsh mi zadnjih misec dana 3,50.koristila eutirix 75 i digli na 88 i ništa se nije spustio, sad počinjem s 100, oće šta utjecati ako idem na fet za 5 dana ako bude ovulacije sad za 2 dana. 

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• Mare0208
    22. Travanj 2021. 16:04

Mattan 👌🤞
    Mtb gynositol ide 2 puta dnevno. Piše između obroka

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 16:13

Sunny_, ne znam je li do toga, ali valjda s razlogom uvijek kažu da sjedimo ispred laba pola sata prije vađenja za prolaktin...

anchy321, hvala!

Marta82, meni je u trudnoći narastao sa 1.5 na 6.5. Doktor se nije uzrujavao, nego mi je povećao dozu. Mislim da ona na kratke staze ne radi sranja, već na duge. Tako da ti diži terapiju, pazi na prehranu, a TSH će se smanjiti. Samo ćeš ga vaditi svaka 2 tjedna da vidiš kako se ponaša.

Mare0208, piše na uputstvima 1x dnevno, iako sam čitala od Fett i od cura ovdje da treba uzimati 2x. Mislila sam da, s obzirom da nisam sigurna je li mi treba, ipak uzmem 1x dnevno?
    Realno, mogu i 5 puta, naručila sam odmah 3 kutije. 
    Između obroka mi je OK, taman tu imam rupu.  Je li gadnog okusa?
    Recimo, Sideral mi je prefin (željezo), njega mi je najveći gušt uzimati. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.