Jana85Oni trenutni ugovor s hzzo imaju do kraja 6.mj i svi termini do tada preko hzzo su puni.
Za iduci ugovor jos ne znaju da li ce im produziti ali ne zapisuju unaprijed (npr. za 7.-8.mj). I onda se desi da dobiju info da produzuju ugovor (i ne nazovu te kao zainteresiranu) nego ovisi koliko brzo ti nazoves od kad dobiju info da isto potpisuju. I to se odmah popuni i eto
Hvala na info 🙏 nisam znala da je sve popunjeno do kraja 6.og mj.
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Tko ima iskustva sa femarom? Meni je sad prepisao femaru od 2-6og dana…
Ja sam imala takav stimulirani. Femara od 2do6og i od 5og uveden pergoveris a od osmog i cetrotide koji je supresija tj. ne dopušta da folikuli puknu. Pergoveris je nesto slicno menopuru samo kao malo noviji, usavršeniji i duplo skuplji lijek.
Ja na menopur bas i ne reagiram pozeljno. Nemam pojma sta ce uvesti uz femaru, vidjeti cemo 6ti dan ciklusa… a kako je tebi proslo s tom stimulacijom? Uspjesno?
Pa mozda ti je bilo malo menopura, ja sam bila na pergoverisu 300/150. To znaci 300 jedinica fsh i 150 lh. A jedan menopur je koliko pamtim 75fsh i 75lh. A kad sam bila na menopuru onda sam bila na 150, dakle dupli. Nekako mi se cini bolji pergoveris za mene jer sam dobila 2 trodnevna i 2 blastice. Ali sve ti je to individualno….
3 bocice menopura sam imala i ovaleap 75
Koliko dana je to trebalo trajati? A ja uopce i ne znam kako to funkcionira kada sam kupujes lijekove odjednom jer u citu tamo u njih imas lijekove, ne treba ici u ljekarnu, nego dan za dan ti daju. I to mi je super. Jedina mana je sto se placaju gotovinom, a u ljekarni mozes kombinirati na rate npr.
5 dana sam uzimala i onda smo prekinuli. Trebala sam 5ti dan nadodati orgalutran 0.25 ali nismo. Meni je fsh dobar i ocito moji jajnici nisu reaktivni na fsh hormone tako da standardna prica kod mene ne prolazi.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Jana85 popunjeni su prek hzzo. Uz placanje mozes pretpostavljam odmah nakon sto imas nalaze
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja sam imala takav stimulirani. Femara od 2do6og i od 5og uveden pergoveris a od osmog i cetrotide koji je supresija tj. ne dopušta da folikuli puknu. Pergoveris je nesto slicno menopuru samo kao malo noviji, usavršeniji i duplo skuplji lijek.
Ja na menopur bas i ne reagiram pozeljno. Nemam pojma sta ce uvesti uz femaru, vidjeti cemo 6ti dan ciklusa… a kako je tebi proslo s tom stimulacijom? Uspjesno?
Pa mozda ti je bilo malo menopura, ja sam bila na pergoverisu 300/150. To znaci 300 jedinica fsh i 150 lh. A jedan menopur je koliko pamtim 75fsh i 75lh. A kad sam bila na menopuru onda sam bila na 150, dakle dupli. Nekako mi se cini bolji pergoveris za mene jer sam dobila 2 trodnevna i 2 blastice. Ali sve ti je to individualno….
Koliko dana je to trebalo trajati? A ja uopce i ne znam kako to funkcionira kada sam kupujes lijekove odjednom jer u citu tamo u njih imas lijekove, ne treba ici u ljekarnu, nego dan za dan ti daju. I to mi je super. Jedina mana je sto se placaju gotovinom, a u ljekarni mozes kombinirati na rate npr.
5 dana sam uzimala i onda smo prekinuli. Trebala sam 5ti dan nadodati orgalutran 0.25 ali nismo. Meni je fsh dobar i ocito moji jajnici nisu reaktivni na fsh hormone tako da standardna prica kod mene ne prolazi.
Dobar je i meni. Ovako citajuci forum cini mi se da ti je to bila dosta blaga terapija. Mozda bi druge cure znale bolje objasniti. BoBo najbolje. A opet svi smo za sebe i posebni, mozda ti jednostavno nije prvi put pogodio terapiju i zato ces probati drugi put nesto drugacije.
Cure prijavljujem da nema više ciste 🎉🎉🎉🎉
Konačno poslije drugog ciklusa je pukla 🙏🏼
Krećem s dopingom (Dhea, D vitamin, Q 10 ...) , nastavljam s treninzima 🏋🏼♀️🏋🏼♀️ Pa planiramo ako sve bude uredu za 7. mjesec novi pokušaj 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Vrlimmmmm vas sve ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Ladida želim ti mogu uspjeha u tvojoj borbi 😘😘 u jajovode više neće, bar nešto u svemu što te snašlo, makar loše zvuči...moji nisu izvađeni ali su disfunkcionalni i začepljeni pa mi dođe na isto,jao da ih ni nemam...Ali beba je na putu i to je najvažnije 🥰🥰
.....
Taman MaloTele, stavljam predbilježbu za malog zeta, moći će skupa i rođendane slaviti, 2 tjedna tamo vamo 😆😅😅
.....
Suncokret sretno sa gledanjem svoje točkice 🐞❤💟
endometrioza
Dobar je i meni. Ovako citajuci forum cini mi se da ti je to bila dosta blaga terapija. Mozda bi druge cure znale bolje objasniti. BoBonajbolje. A opet svi smo za sebe i posebni, mozda ti jednostavno nije prvi put pogodio terapiju i zato ces probati drugi put nesto drugacije.
Blaga? Ja sam mislila da mi je sad iz ove perspektive u gasu... evo ako ima tko da mi jos dodatno kaze koju rijec.. Bobo ✌
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ela, super za cistu. Znam kakva je to gadarija, bila sam sretna kad je moja otišla.
Cure, imam pitanje za privatne poliklinike. Znate li koliko nakon covida ne primaju u postupak? Za BetaPlus znam da ne primaju 3 mjeseca. IVF prima odmah (čak se onda ne mora raditi test prije aspiracije/postupka/transfera ako se ima potvrda od LOMa da je od covida prošlo manje od 3 mjeseca). Kako stoje Škvorc, Podobnik, Repromed s tim?
💔💔💔
Upravo sam namazala usne ljepilom umjesto labelom 😂😂😂😂😂
Nije lošeg okusa 😂😂😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure,pozdrav. Danas sam bila ranije na UZV obzirom da sam trebala ici tek 26.04. ali sam jutros prokrvarila (4+6). Vidljiva je GV 6.5 cm i navodno je na jako dobrom mjestu. Primila sam progesteron depo inekciju ,i zakazan pregled za 03.05. Sada vidim da cak ima i sitnih ugrusaka pored tog blagog krvarenja 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji