Tko ima iskustva sa femarom? Meni je sad prepisao femaru od 2-6og dana…
Ja sam imala takav stimulirani. Femara od 2do6og i od 5og uveden pergoveris a od osmog i cetrotide koji je supresija tj. ne dopušta da folikuli puknu. Pergoveris je nesto slicno menopuru samo kao malo noviji, usavršeniji i duplo skuplji lijek.
Femara 1.AIH, 2 folikula, jedan odustao, prestao rasti, stoperica i inseminacija, bhcg 0
Femara + Menopur 2.AIH, dva folikula, stoperica, inseminacija, beta 201
Kod mene je mislim veliku ulogu igrao ovaj Menopur jer su mi se nakon dodavanja njega folikuli izjednacili i narasli lijepo i postupak je bio uspjesan. To je moje iskustvo iz 2019.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bugaduga obecala sam javiti. Dosla u 10.25 ispred mjesta za testiranje( nisam bila narucena jer za takve slucajeve ne treba narudjba) i izasla u 10.28 testirana na covid. Napomena: testiranje se obavlja od 7.30 do 10.30 pa sam dosla vjerojatno kada nema guzve svi su se vec izredali.
Evo mene s konz u IVF.
Poliklinika i nacin mi se ne svidaju. Platila naravno 1.150 kn iako nije bila sefica tad da naplati.
Dr.G ok. Malo me zabrinuo jer je rekao da trebam sto krije krenuti. Jedini vidio poveznicu mog nizeg amh i s tim da sam mengu dobila vrlo rano (tek navrsenih 10 god).
Rekao da terapiju koju sam dobila u Vinogradskoj po meni nije ok. Bolja mi Elonva. A ak vec dobivam Gonale da je ovo premala doza.
Pitala da li da odustanem od postupka i on je rekao bolje bilo kakav postupak nego nikakav.
Ovo si platila 1150 kn konzultacije i pregled ili samo konzultacije? Kako to ide glede cifri?
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Hej zene.. ja sam danas trebala biti na punkciji i doputujem u St kad ono pogleda me prije i kaze prosla ovulacija a primila sam stopericu prekjucer navecer. Jel to normalno? Cemu stoperica ako se moze doci do toga da ovulacija sama ranije nastupi.. hvala vam…
Hej, nažalost moguće je 😒 Meni je tako u prvoj inseminaciji bilo… Ne garantirao ti štoperica ništa, ona se daje samo da budu sigurni da ćeš imati O, barem su meni tako rekli… I uzimaju neko okvirni vrijeme od 24-48 h kad će se dogoditi, zato i je lutrija…. Žao mi je!
.
Lindsay samo se pojavi sa uputnicom, ja nikad ne idem prije 9,9:30… Do tada gužva nestane i budem većinom prva čim dođem.. Sretno 😉
.
Ribic ne znam točno o kom se radi ali zamišljam ženu u bundi, sa skupom torbom kako naplaćuje ženama više jer joj trebaju još neke cipele i nakit 😂😂😂😂
Hej matkiša sada vidim ovaj savjet, ali eto kao da sam ga i poslusala :) 😘
Ja sam imala takav stimulirani. Femara od 2do6og i od 5og uveden pergoveris a od osmog i cetrotide koji je supresija tj. ne dopušta da folikuli puknu. Pergoveris je nesto slicno menopuru samo kao malo noviji, usavršeniji i duplo skuplji lijek.
Ja na menopur bas i ne reagiram pozeljno. Nemam pojma sta ce uvesti uz femaru, vidjeti cemo 6ti dan ciklusa... a kako je tebi proslo s tom stimulacijom? Uspjesno?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Stani jako mi je zao zbog svega sto si prosla, nadam se da ces se sto prije oporaviti i fizički i psihički 🤞😘
Svim ostalim curama zelim srecu,ovo sam jedino uspjela zapamtiti da se desilo..
Ja evo vec 4.dan provodim na hospitalizaciji, uzv abdomena je hvala Bogu okej, a enzime cekamo da stignu nalazi,nadam se da ce me brzo pustit doma pa da moj mali momak i ja malo uzivamo doma 😊 malo da pokvarimo statistiku curka koje dolaze 😊🥰
Pitanje za cure koje znaju, otvorila sam komplikacije sad, ukoliko ih zatvorim kad izadem iz bolnice i ako cu ih morat kasnije ponovno otvarati,koliko to utjece na visinu naknade? Znam da ne mogu dobivati iznad 4200,ali me zanima ima li neka razlika u visini naknade sa zatvaranjem i ponovnim otvaranjem komplikacija? Nadam se da me netko uspio razumjet 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Stani jako mi je zao zbog svega sto si prosla, nadam se da ces se sto prije oporaviti i fizički i psihički 🤞😘
Ja evo vec 4.dan provodim na hospitalizaciji, uzv abdomena je hvala Bogu okej, a enzime cekamo da stignu nalazi,nadam se da ce me brzo pustit doma pa da moj mali momak i ja malo uzivamo doma 😊 malo da pokvarimo statistiku curka koje dolaze 😊🥰
Pitanje za cure koje znaju, otvorila sam komplikacije sad, ukoliko ih zatvorim kad izadem iz bolnice i ako cu ih morat kasnije ponovno otvarati,koliko to utjece na visinu naknade? Znam da ne mogu dobivati iznad 4200,ali me zanima ima li neka razlika u visini naknade sa zatvaranjem i ponovnim otvaranjem komplikacija? Nadam se da me netko uspio razumjet 😆
Ajmeee stiže deckic 🥰🥰🥰
Kad će te pustiti iz bolnice? Kako se osjećaš?
Ja ti nemam odgovor na ovo pitanje ali i mene zanima
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Leia2.0, svatko ima svoju terapiju, ali najčešće ti daju neke progesterone - nekad čak i utriće ili duphastone. Ja sam dobila pilule na bazi progesterona jer mi je trebalo čistiti cistu, ali je i ona vjerojatno doprinijela da su mi ciklusi nakon prošlog spontanog bili kao urica.
Ruska1986, žao mi je radi tvog iskustva. Ali moram priznati da sam malo razočarana. Cijela ta akcija noćas, a ti nijedan post nisi napisala po putu. ccccc.
RebekaB, zato što nisi dobivala supresiju koja sprečava ovulaciju. Ona se dobiva u stimulaciji, a ti si bila u poluprirodnom i onda se ovakve stvari događaju. Štoperica tome ne služi, ona služi da potakne dovršetak zrenja stanice.
Miss_Ivy, endo ti je super. Folikula je malo manje, ali možda se još pojave. I bitna je kvaliteta, ne kvantiteta
Masha&medo, koliko god to mi željele, ne postoje rani simptomi trudnoće, sve su to hormoni. Piški test 11DNO.
ribic, a napokon neka koja se nije zaljubila na prvi pogled. Ove radodajne u zadnje vrijeme su stvarno pretjerale. Jesi se zapisala za neki idući termin preko HZZO kod njih ili?
MaloTele
💔💔💔
Ajmeee stiže deckic 🥰🥰🥰
Kad će te pustiti iz bolnice? Kako se osjećaš?
Ja ti nemam odgovor na ovo pitanje ali i mene zanima
3 razlicita dokt su rekla da nisu 100%sig ali da vide neki visuljak pa sam se ja uhvatila deckica ko pijan plota, valjda nisu svi fulali 😆 ja se super osjecam,fizički barem, svi se cude da me nista ne svrbi jos, rekli su mi da ni prehrana tu ne pomaze,svak ima svoju dijagnozu i savjete 🤦 pa ako budu okej jetreni enzimi nadam se sutra, meni je najbitnije bilo napravit uzv abdomena, enzimi znam da Ce rast,na to sam spremna 😆 ma ja bi se vratila radit jer sam stvarno odlicno ali neznam kakvu to ulogu igra u visini naknade,. S obzirom da bi moje komplikacije kratko trajale,cca 10 dana,pa ako tko zna bilo bi odlicno 😊 kako si ti? 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji