Cure da se minutu javim, zapela na poslu i nadoknađujem i rokovi me pritišću i 3 dana nisam na forumu bila. Što sam pohvatala da Ruska i Tuma imaju dobar nalaz, juuhuuuu, mala Kata neće na vrata i plan ju je rakijom namamit, Sbjeliš žao mi je jako, Malotele držim palčeve da te što prije puste doma i da bude sve ok, Dada žao mi je za mučnine, nadam se da će što prije proći, Tanja i Lita žao mi je za testiće, Matkiša super za korona negativan! Svima drugima mah-mah i velikiiii pozdrav
PS konačan broj blastica je 6 i idemo na freeze all do daljnjegahvala svima na navijanju i podršci!
Ericaaa sad tek čitam unatrag, 6 blastica cestitaaam🥳🥳🥳
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
SeniRemmus, Dia85, hvala. Pih, još jedan covid test, jupi. Plus za FET. Nisam znala da za sve to treba. Bljak.
Dia85, zaboli te za inverziju, to ti srede stimulacijom. No woriz, većina nas je ima.
Tončica22, meni nije jasno zašto oni tebe jebu s prirodnjacima. Ono, ama baš svi su ti bačeni, samo papanje živaca.
MTBica mila, stvarno ne znam. Prošla sam 2 prirodnjaka i prazni folikuli su bili. U kbc te prirodnjake uglavnom odraduju da odrade i kažu šanse s njima samo kod mladih žena sa dobrim amh jer nisu potrošene zalihe. Kod nas "starih" zalihe nema i prirodni dobar folikul je od 12 ciklusa mozda u 2.
A MM odusevljen sa njim pa sada kaže on meni da ja kompliciram. I njega bi danas sa nečim klepila jer u principu pojma nema o čemu ja njemu pricam 👊👊🤣
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
SeniRemmus, Dia85, hvala. Pih, još jedan covid test, jupi. Plus za FET. Nisam znala da za sve to treba. Bljak.
Dia85, zaboli te za inverziju, to ti srede stimulacijom. No woriz, većina nas je ima.
Tončica22, meni nije jasno zašto oni tebe jebu s prirodnjacima. Ono, ama baš svi su ti bačeni, samo papanje živaca.
MTBica mila, stvarno ne znam. Prošla sam 2 prirodnjaka i prazni folikuli su bili. U kbc te prirodnjake uglavnom odraduju da odrade i kažu šanse s njima samo kod mladih žena sa dobrim amh jer nisu potrošene zalihe. Kod nas "starih" zalihe nema i prirodni dobar folikul je od 12 ciklusa mozda u 2.
A MM odusevljen sa njim pa sada kaže on meni da ja kompliciram. I njega bi danas sa nečim klepila jer u principu pojma nema o čemu ja njemu pricam 👊👊🤣
Tipkam al prsti ne prate mozak 🤕Oduševljen je sa doktorom sam mislila reći.
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..
Ja ti nažalost uvijek prokrvarim pod terapijom, baš prava menga, ni ne dočekam vađenje bete, iako, to ti je rijeđi slučaj, cure obično ne prokrvare.
A sise nisu mjerilo za ništa ako sam ja to dobro popratila, iz razloga što nam je tijelo nakrcano hormonima.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Monkica24 isto mi je sad bio prvi ciklus nakon stimulacije i trajao je 8 dana i ajde kad se zavrsio podjem na UZV sve uredno, onda tacno 14. Dan strasni bolovi u jajniku desnom i krvarenje, i tako naredna 4 dana, nije puno al je dnevno po jedan ulozak pun bio, samo je stalo tako da nisam ni isla vise, racunam to je sve kao posledica stimulacije...
sto se tice vise folikula svakako ih bude ali samo jedan moze biti vodeci koji daje ovulaciju koliko god da ih je (makar sam to zapamtila iz ginekologije u srednjoj 🤣) ali svakako navalite jer je taj jedan mozda pravi 🤣🤞🏻😍
👩🏽34god
Monkica24, pojačana ovulacija je dosta česta. I da, nekima se pojavi i malo krvi. Sve je to regularno.
nika0302, normalno popij iduću i pazi da ti se ne ponovi. Ne moraš nadoknađivati ovu koju nisi.
Dia85, znat ću ti reći nakon kontrole. Pitaj me preksutra.
Tončica, mijenjaj doktora, nemaš ti vremena gubiti na ovakve. Mužu ako se sviđa, nek mu on ide na aspiracije.
💔💔💔
Ruska i MTBica hvala puno :)
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Heej ženice moje, ja prespavala ova dva dana doslovno! Noćas sam imala još jedan napad te tahikardije, baš je neugodan osjećaj, trebalo mi je dobra 2,3 sata da se sve smiri. Još me uhvatila zgaravica. U 2 sata sam ko luda sjedila na balkonu. Jedva čekam i ja u finale! Sanjam o ljetu, lijepom vremenu i bebici u kolicima 😍
Ruska i TiKi krasne ste obje 🤗❤️
TiKi baš mi je drago da nema više kontrakcija, bit će to sve super. Tjedni samo idu i idu 😍😁
Finalistice Ruska i Sara navijamo da bebice krenu van 🙏🤞 Sara sudeći po svemu pa moglo bi uskoro ha? 😁😁 Možda već danas, sutra 😘
Tuma i mene su boljeli ti donji dijelovi trbuha kod prepone ako to misliš. Isto par dana pa je prošlo. Mislim da nebi trebalo bit ništa zabrinjavajuće. Ali ja uvijek volim pitat doktoricu, za svaki slučaj eto. 😁
Nola77ja ti stvarno neznam odgovorit na to pitanje 🤷♀️ mog supruga nitko nije tražio taj test za covid. Oo nekoj logici mislim da nebi trebalo utjecati ali konzultirati se s liječnikom.
Women_name šta vas kod Škvorca nisu tražili negativan test za oboje? Mene je Škvorc cijelu prošlu godinu izmaltretirao, prije mjesec dana sno imali FET kod njega i opet je tražio od muža negatiivan test.
Kad sam ga pitala zašto treba muž ako je samo FET, odgovorio je zato što živimo zajedno. Po toj logici da s nama živi još netko i svi drugi bi se trebali testirati 😁😂🤣
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Hvala cure drage, i ocekujem da cu prokrvariti pod terapijom, poznavajuci svoje tijelo.. 🙄🙄
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pozdrav curke, pratim i čitam sve😍Čekam fet ali očito ga nikako dočeka. Prošli misec prirodni ciklus i 18 dan ovul, endom 9,folikula 17.I tako tili ovaj misec opet u prirodnom napraviti fet međutim na 15 ti dan, endom 4 i 2 folikula od 6 i 7 ipo, postoji li šansa oće oni nastavit rastom, jer očito je ako nema jajne stanice ne zadebljava se endom i neće bit ovulacije ovaj mjesec.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji