Sretno svima danas 😊🤞🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nego Tanja jesi piskila jutros test?
Pravilo je da pravila nema…. Zasto ne moze biti jednostavnije 🙄😂
Isla jutros oko 6 da piskim i setim se pred kraj da podmetnem čašicu 😂😂😂 umočicu test kasnije kad ustanem al nema vise spavanja. Idem da izvadim betu kad se razbudim, da ne lupam glavu vise i ne blejim u testove.
Sretnooooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mi jos 2 dana do termina, a ja kao da sam u petom mjesecu trudnoce znaci nist 🤷🏻♀️ ni bolova, ni naznaka ni nist.. nadam se da je kod nase Sare bolja situacija i da je mozda vec sad sa svojom beburinom 😉☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Jutro cure, 8dnt (25dc) mene probudi menstrualna bol dignem se i ono prava menstruacija. Eto uz sve lijekove. Tocno, prije tri dana sam osjetila da ne moram vise paziti i da mogu sve jer nisam trudna. Jednostavno sam znala. kao sto sam i u trudnocama znala da sam trudna i prije trudnoca. Iskreno nema mi ovo smisla, znala sam da ce biti problema sa impl, jer zadnjih godinu i pol osjecam da je u tome problem i iako sam im rekla ignorirali su i rekli ma blago vidljivi testici su slucajnost nije stvar u tome sigurno. Kao i hydrosalpinx ili bilo sto drugo Ugl pristupom u ivfu sam def razocarana i uopce nisu prostupili ni malo individualno. Uglavnom uzimam pauzu pa cu se organizirati i sama napraviti potrebno Drzite se i cuvajte ❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mi jos 2 dana do termina, a ja kao da sam u petom mjesecu trudnoce znaci nist 🤷🏻♀️ ni bolova, ni naznaka ni nist.. nadam se da je kod nase Sare bolja situacija i da je mozda vec sad sa svojom beburinom 😉☺
Meni ti je sad frendica tak ko ti, prešla termin i baš ništa jedino se otvorila 1 cm na zadnjem pregledu. I već imala dogovoreno da dođe sutradan dda je induciraju. U 11 navečer puko vodenjak, trudovi na 2 minutr, rodila u pola 3 bez beda 😁🤞
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma hvala 💕
Ruska priznaj, cugnes ti koju rakijicu, zato Kaja ni nece van, svidja se i njoj ko i mami. Zna kad izadje van da ce dobiti samo mleko 😂😂😂
Lita.1234 aj ti ko i ja, u lab pa po Betu, puno mi pitanja imamo a odgovori su "sve moze biti a i ne mora"
Cure sretno danas svima
Sara sigurno vec drzi svoju bebicu, Bjelis kako si ti? MTB 😘💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Jutro cure, 8dnt (25dc)mene probudi menstrualna bol dignem se i ono prava menstruacija. Eto uz sve lijekove. Tocno, prije tri dana sam osjetila da ne moram vise paziti i da mogu sve jer nisam trudna. Jednostavno sam znala. kao sto sam i u trudnocama znala da sam trudna i prije trudnoca. Iskreno nema mi ovo smisla, znala sam da ce biti problema sa impl, jer zadnjih godinu i pol osjecam da je u tome problem i iako sam im rekla ignorirali su i rekli ma blago vidljivi testici su slucajnost nije stvar u tome sigurno. Kao i hydrosalpinx ili bilo sto drugo Ugl pristupom u ivfu sam def razocarana i uopce nisu prostupili ni malo individualno. Uglavnom uzimam pauzu pa cu se organizirati i sama napraviti potrebno Drzite se i cuvajte ❤
Uh, bas mi je žao, svako svoje telo zna najbilje, tebe tvoj osecaj nije prevario. Budi tuzna malo, istrazi druge mogucnosti pa u nove pobede. 😘💕💕💕💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Jutro cure, 8dnt (25dc)mene probudi menstrualna bol dignem se i ono prava menstruacija. Eto uz sve lijekove. Tocno, prije tri dana sam osjetila da ne moram vise paziti i da mogu sve jer nisam trudna. Jednostavno sam znala. kao sto sam i u trudnocama znala da sam trudna i prije trudnoca. Iskreno nema mi ovo smisla, znala sam da ce biti problema sa impl, jer zadnjih godinu i pol osjecam da je u tome problem i iako sam im rekla ignorirali su i rekli ma blago vidljivi testici su slucajnost nije stvar u tome sigurno. Kao i hydrosalpinx ili bilo sto drugo Ugl pristupom u ivfu sam def razocarana i uopce nisu prostupili ni malo individualno. Uglavnom uzimam pauzu pa cu se organizirati i sama napraviti potrebno Drzite se i cuvajte ❤
💜❤💜❤💜❤💜💜❤❤💜❤💜 i ti se drzi! Napravi pauzu i plan za dalje, druge nema... Saljem zagrljaaaaaaaaj 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Hellooo 😊 trudnice cekamo porode. Cure sa snjeskicima zao mi je… 😒 Spominjete Novi Sad, može malo vise… Ja jucer zavrsila na gin zbog krvarenja koje ne staje nakon histeroskopije, dobila duphaston. Nadam se da ce biti bolje. Iduci put idem pod anestezijom.😁 Cjepivo sam odbila. Rebeka imam jos nizi amh 3.76, 37g. Ali dok imam 🥚 ne odustajem 💪👍
Aaa kakva je kod tebe situacija? Koliko se folikula pojavljuje, koja ti je terapija? Sretnooo
Imala sam 4 folikula, 4 stanice, 3 se oplodile, ali nije uspijelo 😒 sad u 5mj u 2. postupak. Terapija je bila gonal 225iu i certrotide, stoperica ovitrelle. Sretno 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tuma hvala 💕
Ruska priznaj, cugnes ti koju rakijicu, zato Kaja ni nece van, svidja se i njoj ko i mami. Zna kad izadje van da ce dobiti samo mleko 😂😂😂
Lita.1234 aj ti ko i ja, u lab pa po Betu, puno mi pitanja imamo a odgovori su "sve moze biti a i ne mora"
Cure sretno danas svimaSara sigurno vec drzi svoju bebicu, Bjelis kako si ti? MTB 😘💕
Ma mala lija je to 🤭🤭 obicno bi i ja u izlascima uvijek ostajala zadnja vani pa tako i ona..Sva je na mene, ljubi ju majka 😂😂 moj mali Ovan 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji