Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    15. Travanj 2021. 22:37

*.Women_name.*

Lita.1234

mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..

I mene su prestale bolit i ispuhale se i mislila gotovo, kad trudna. I nikad me u trudnoći nisu sise bolile, niti su napuhane. Ko tijesto su 🙈😂 pusti cice, to je nikakvo mjerilo

Ma i meni su cice u trudnoci ispuhane, zato mi i cudno sto su se ispuhale a od menzisa jos nista i i tek mi je 24dc ... al TEST ne laze, a nada je f.... KU....🤣🤣 pukla sam. Danas sam se pocastila sa dvije kave i dva sladoleda!! Onako just for me, and not for the baby 🤣 Muz i ja smo se dog za slj vikend da imamo pijani bludnicki vikend🤣🤣 sex i alkohol. On sretan, njemu i drago tak da... nek nam je sretno  ..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    15. Travanj 2021. 22:48

Lita.1234

*.Women_name.*

Lita.1234

mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..

I mene su prestale bolit i ispuhale se i mislila gotovo, kad trudna. I nikad me u trudnoći nisu sise bolile, niti su napuhane. Ko tijesto su 🙈😂 pusti cice, to je nikakvo mjerilo

Ma i meni su cice u trudnoci ispuhane, zato mi i cudno sto su se ispuhale a od menzisa jos nista i i tek mi je 24dc … al TEST ne laze, a nada je f…. KU….🤣🤣 pukla sam. Danas sam se pocastila sa dvije kave i dva sladoleda!! Onako just for me, and not for the baby 🤣 Muz i ja smo se dog za slj vikend da imamo pijani bludnicki vikend🤣🤣 sex i alkohol. On sretan, njemu i drago tak da… nek nam je sretno ..

Zvuci kao super plan ☺☺☺☺ ali ima jos do bete 😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Travanj 2021. 22:49

Mikica 38

Lijep pozdrav,
    Spremam se na FET i malo sam zabrinuta oko propisane terapije Estrofenom (2×3).
    Imam vrtoglavica, glavobolje i općenito se ne osjecam dobro.Dr. kaže da nisu očekivane ali su moguće takve nuspojava.
    Da li netko imao takve nuspojave i koliko dugo su trajale?

Pozdrav Miki :)
    Estrofem inače daje lude nuspojave, pogotovo ako se pije...ja ga od početka stavljam vaginalno a od sredine 12 mj sam na toj terapiji, stajala sam samo na 5 dana kako bi M stigla. Kada sam ostala trudna nastavila sam terapiju i još uvijek koristim....glavobolje su ceste i vrtoglavice, pogotovo u početku...sad sam se već navikla...Ali svakako ako piješ onda ti je to skroz normalno, ne brini:)

endometrioza

• Mikica 38
    15. Travanj 2021. 22:57

D_Štoperica 🐼

Mikica 38

Lijep pozdrav,
    Spremam se na FET i malo sam zabrinuta oko propisane terapije Estrofenom (2×3).
    Imam vrtoglavica, glavobolje i općenito se ne osjecam dobro.Dr. kaže da nisu očekivane ali su moguće takve nuspojava.
    Da li netko imao takve nuspojave i koliko dugo su trajale?

Pozdrav Miki :)
    Estrofem inače daje lude nuspojave, pogotovo ako se pije…ja ga od početka stavljam vaginalno a od sredine 12 mj sam na toj terapiji, stajala sam samo na 5 dana kako bi M stigla. Kada sam ostala trudna nastavila sam terapiju i još uvijek koristim….glavobolje su ceste i vrtoglavice, pogotovo u početku…sad sam se već navikla…Ali svakako ako piješ onda ti je to skroz normalno, ne brini:)

Hvala💗..sad sam vec mirnija...😊
    Moram priznati da sam se bila jako uplasila..
    Prva dva puta nisam imala nuspojava..

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

Rina89
    16. Travanj 2021. 00:01

Ericaa 6 blastica 🎉, supeeeer! 
    Mikica38 12 blastica? 😲 Svaka čast! 
    Nina985 ja sam kod Škvorca i morali smo se oboje testirati prije postupka i morat ćemo prije aspiracije. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    16. Travanj 2021. 06:02

*.Women_name.*

Lita.1234

Jutro 🌅 
    Eto i ja mislila da u trudnoci cicke moraju biti bolne, i bradavice osetljive. I navodno da dosta potamne

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    16. Travanj 2021. 06:18

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

*.Women_name.*

Lita.1234

Jutro 🌅
    Eto i ja mislila da u trudnoci cicke moraju biti bolne, i bradavice osetljive. I navodno da dosta potamne

Jutro 😊 pa to je dosta individualno. Mene su boljels od transfera pa evo i dan danas nisu prestale. Kako koga.... Tj zadnjih 2 - 3 mj bole, svrbe bradavice, ne cijele cice... A potamne, al to uglavnom kasnije, riteko kome odmah na samom početku trudnoće. Al eto nekoga bole odmah, nekoga kasnije, nekoga skoro ne.... Pravilo je da pravila nema 😅 kao i s mucninama i svime. Ja recimo nisam imala mučnine uopće.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    16. Travanj 2021. 06:19

Nego Tanja jesi piskila jutros test? 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    16. Travanj 2021. 06:29

Tuma

Pravilo je da pravila nema.... Zasto ne moze biti jednostavnije 🙄😂
    Isla jutros oko 6 da piskim i setim se pred kraj da podmetnem čašicu 😂😂😂  umočicu test kasnije kad ustanem al nema vise spavanja. Idem da izvadim betu kad se razbudim, da ne lupam glavu vise i ne blejim u testove. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    16. Travanj 2021. 06:46

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Tuma

Pravilo je da pravila nema…. Zasto ne moze biti jednostavnije 🙄😂
    Isla jutros oko 6 da piskim i setim se pred kraj da podmetnem čašicu 😂😂😂 umočicu test kasnije kad ustanem al nema vise spavanja. Idem da izvadim betu kad se razbudim, da ne lupam glavu vise i ne blejim u testove.

Hahha ništa  može biti komplicirano neće biti jednostavno 😅
    Sretno!!! Držim fige🤞🤞🤞

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.