Ignorirajte moju sliku gore! Slucajno sam je stavila. JER odbijam biti na crnoj listi za vrijeme ove psihicke borbe kad imam samo Vas. 🤣🤣 puse
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ma Tončica22, baš ga muljaju. pa ionako nam stimuliraju folikule sa FSH. ako im škodi bile bi loše stanice i onima koje imaju dobar. A prirodnjaci, nikad više, ja sam imala 3 pokušaja između stimuliranih, uzmeš dan godišnjeg na poslu, ne spavaš danima, ne seksate se jer se muž čuva i onda dođeš tamo, a ovulacija prošla. dođu mi kao i kontracepcija.
Probaj sa suplementima: DHEA, vit D, Omega, Q10, vit E.
Mene je zadnja dr. stavljala na Estrofem 7 dana prije menstruacije i bio bi dobar FSH 2 dc, neki daju i Femoston da piješ dok čekaš postupak, sve ovisi koliko se doktoru da zajebavat s tobom. Svjesne smo mi sve kolike su nam šanse u ovim godinama, ali da je bar pokušao, pa da vidi kako reagiraš na stimulaciju, kakve su stanice, pa ako se dokaže da od stimulacije nema koristi ili da su stanice loše da se priča o donaciji. Jesi kod njega išla preko HZZO ili privatno? Ja bi da sam na tvom mjestu otišla kod još nekoga, bar u ZG ima izbora. Evo i Pmak, generacija a trudna (nadam se da nisam šta krivo polovila)
Bobo moja,jaako sam zbunjena evo cijeli dan. Podigla sam sve uputnice danas i napraviti ću sve pretrage pa mi se do nalaza možda i u glavi posloži malo.S jedne strane razmišljam pa čovjek je stručnjak za to područje zar ne?!! S druge mi nikako nije jasno da svi rade ipak stimulacije ,valjda sa razlogom pobogu.Onda opet mislim pa ne bi li on bolje naplatio hzzo-u postupak sa stimulacijom?? U Zg nam je malo i problem putovati jer ja sam ostala i bez posla još u prvom postupku, stalno sam po toj humanoj i nema svaki poslodavac razumijevanja za mjenjanje smjena ili slobodne dane. A mm isto ima cijele komplikacije dok posloži dane pa odgađa poslove a ni njegovi klijenti nisu baš divni ako moraju čekati sat a kamoli dan duže. I znam puno zena od 40-43 koje su zanijele i eto i nasih cura koje su ovdje hvala bogu.
Sve je tako komplicirano nekako.. 😔
Hvala ti puno na odgovoru 🥰
Sve znam, ja sam dala otkaz da mogu sjedit po cekaonicama. Prvi izostanak s posla za takvo nesto svi toleriraju i svi su jako razumni, ali kad zareda...
Ali ako si na samo menopuru 125 imala 5 stanica, to je odlicno.
A ovo kasnije sto je bio samo jedan, tako sam i ja na Bemfolu reagirala, od pocetnih 7-8 bi dosla na samo 1. Ocito taj sami FSH i nije bas najsretnije rjesenje za za nas starije sa nizim AMH i vecim FSH.
https://ibb.co/5v1gVQXTanja79 sada sam nasla ovo.!! Tak oda ja mislim da ti imas dobre sanse! Realne! Pa po ovome ti se tek i trebao poceti stvarati hcg.. ja nemam ni sjenu za mene su sanse vise skoro nikakve, ali mislim da si ti na dobrome putu i da ima nade!!!! Drzim ti figice!!!🥰🥰
Ja sam radi te sličice na crnoj listi zavrsila 😂😂😂😂
Nadaj se da je MTB u gužvi 😂😂
Hehe, zašto 😂😂???
Idem sutra da vadim betu, tako sam odlučila
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dada pa imam pregled, u srijedu 😂😂 i javit cu, ne brini 😉😘. I kak se sirim, ide mi na bolje, imam dobru terapiju. Sve si pogodila 😂❤️
Women_name super da je sve ok.
Vrlim vas ❤️😘
Hahaha dobro onda , nisam ništa fulala 🤣🤣🤣🙏❤
endometrioza
Tanja i Lita zato sto je sadrzaj te slicice napisan na prve tri stranice teme... Ccc, necitalice 🤪
Dada pa ti sutra ulazis u drugo tromjesecje 😱, kako to brzo ide! I cekamo tvoj Nifty! Ja sutra ulazim u 6.mj.... Jao... 🙉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MaloTele - hvala na info o SD. 🤗 svima! Trudnice Ruska i Sara - porodite se da malo gledamo bebe!
Curke s negativnim testicima- žao mi je! 😘
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Tanja i Lita zato sto je sadrzaj te slicice napisan na prve tri stranice teme… Ccc, necitalice 🤪
Dada pa ti sutra ulazis u drugo tromjesecje 😱, kako to brzo ide! I cekamo tvoj Nifty! Ja sutra ulazim u 6.mj…. Jao… 🙉
😂😂😂😂... Ponavljamo razred, vidimo se nagodinu
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MaloTele- hvala na info o SD. 🤗 svima! Trudnice Ruska i Sara - porodite se da malo gledamo bebe!
Curke s negativnim testicima- žao mi je! 😘
Mozda Sara i radja! Ja lezim 😭😭😭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
https://ibb.co/5v1gVQXTanja79 sada sam nasla ovo.!! Tak oda ja mislim da ti imas dobre sanse! Realne! Pa po ovome ti se tek i trebao poceti stvarati hcg.. ja nemam ni sjenu za mene su sanse vise skoro nikakve, ali mislim da si ti na dobrome putu i da ima nade!!!! Drzim ti figice!!!🥰🥰
Ja sam radi te sličice na crnoj listi zavrsila 😂😂😂😂
Nadaj se da je MTB u gužvi 😂😂
Ima sreće da sam u depresiji i ne da mi se otvarati sličice.
Slobodno širi strahovladu u moje ime, smatraj se zamjenicom.
💔💔💔
Tanja i Lita zato sto je sadrzaj te slicice napisan na prve tri stranice teme… Ccc, necitalice 🤪
Dada pa ti sutra ulazis u drugo tromjesecje 😱, kako to brzo ide! I cekamo tvoj Nifty! Ja sutra ulazim u 6.mj…. Jao… 🙉
Vidi se tko spada u moje miljenice
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji