Lijep pozdrav,
Spremam se na FET i malo sam zabrinuta oko propisane terapije Estrofenom (2×3).
Imam vrtoglavica, glavobolje i općenito se ne osjecam dobro.Dr. kaže da nisu očekivane ali su moguće takve nuspojava.
Da li netko imao takve nuspojave i koliko dugo su trajale?
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Hellooo 😊 trudnice cekamo porode. Cure sa snjeskicima zao mi je… 😒 Spominjete Novi Sad, može malo vise… Ja jucer zavrsila na gin zbog krvarenja koje ne staje nakon histeroskopije, dobila duphaston. Nadam se da ce biti bolje. Iduci put idem pod anestezijom.😁 Cjepivo sam odbila. Rebeka imam jos nizi amh 3.76, 37g. Ali dok imam 🥚 ne odustajem 💪👍
Aaa kakva je kod tebe situacija? Koliko se folikula pojavljuje, koja ti je terapija? Sretnooo
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Lijep pozdrav,
Imam vrtoglavica, glavobolje i općenito se ne osjecam dobro.Dr. kaže da nisu očekivane ali su moguće takve nuspojava.
Mikica 38 i ja sam tako reagirala u prva 2 ciklusa pripreme za FET, plus nesanica. Dr. G je rekao da je to nazalost tako kod nekih zena 😔 od 3. ciklusa pripreme za FET nisam imala nuspojave, tijelo se naviklo. Jedino endo ne zadebljava ni sa ni bez estrofema 🙃
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Lijep pozdrav,
12 smrzlića, svaka čast. Jesu to trodnevni ili blastice?
Lijep pozdrav,
Da li netko imao takve nuspojave i koliko dugo su trajale?Mikica 38 i ja sam tako reagirala u prva 2 ciklusa pripreme za FET, plus nesanica. Dr. G je rekao da je to nazalost tako kod nekih zena 😔 od 3. ciklusa pripreme za FET nisam imala nuspojave, tijelo se naviklo. Jedino endo ne zadebljava ni sa ni bez estrofema 🙃
Hvala na odgovoru..
Ja nisam u prva dva pokušaja imala nuspojava..
Kod mene se isto endo nije zadebljao skoro pa ništa..
Nadam se da će nam se sada sreca osmjehnuti..🤗
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
06/21 FET, beta 0
Heej ženice moje, ja prespavala ova dva dana doslovno! Noćas sam imala još jedan napad te tahikardije, baš je neugodan osjećaj, trebalo mi je dobra 2,3 sata da se sve smiri. Još me uhvatila zgaravica. U 2 sata sam ko luda sjedila na balkonu. Jedva čekam i ja u finale! Sanjam o ljetu, lijepom vremenu i bebici u kolicima 😍
Ruska i TiKi krasne ste obje 🤗❤️
TiKi baš mi je drago da nema više kontrakcija, bit će to sve super. Tjedni samo idu i idu 😍😁
Finalistice Ruska i Sara navijamo da bebice krenu van 🙏🤞 Sara sudeći po svemu pa moglo bi uskoro ha? 😁😁 Možda već danas, sutra 😘
Tuma i mene su boljeli ti donji dijelovi trbuha kod prepone ako to misliš. Isto par dana pa je prošlo. Mislim da nebi trebalo bit ništa zabrinjavajuće. Ali ja uvijek volim pitat doktoricu, za svaki slučaj eto. 😁
Nola77ja ti stvarno neznam odgovorit na to pitanje 🤷♀️ mog supruga nitko nije tražio taj test za covid. Oo nekoj logici mislim da nebi trebalo utjecati ali konzultirati se s liječnikom.Women_namešta vas kod Škvorca nisu tražili negativan test za oboje? Mene je Škvorc cijelu prošlu godinu izmaltretirao, prije mjesec dana sno imali FET kod njega i opet je tražio od muža negatiivan test.
Kad sam ga pitala zašto treba muž ako je samo FET, odgovorio je zato što živimo zajedno. Po toj logici da s nama živi još netko i svi drugi bi se trebali testirati 😁😂🤣
Ne, mene nikad nije tražio test za supruga
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..
I mene su prestale bolit i ispuhale se i mislila gotovo, kad trudna. I nikad me u trudnoći nisu sise bolile, niti su napuhane. Ko tijesto su 🙈😂 pusti cice, to je nikakvo mjerilo
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sara jel radas? 🤞😁 Baš sam dobila nekakav osjećaj da bi moglo večeras 🙈😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lijep pozdrav,
12 smrzlića, svaka čast. Jesu to trodnevni ili blastice?
Blastice..
06/21 FET, beta 0
Sara jel radas? 🤞😁 Baš sam dobila nekakav osjećaj da bi moglo večeras 🙈😂
I ja i uvjerena sam da radja 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji