Hvala svima na rijecima utjehe
Cekam mensturaciju i krecem u stimulaciju ( sutra, prekosutra)
žao mi je
super što možeš odmah u iduci postupakkad ideš kod dr za dogovor oko stimulacije?
Ako dobijem sutra onda sutra, a ako dobijem za vikend onda u ponedjeljak.
onda želim da što prije dobiješ i kreneš ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruška1986 e pa ako se baš pogodi tih 24 sata,bumo te mi sve tu došle poroditSunny kod tebe divne vijesti,mogu si mislit koliko je to uzbuđenja!Ja sam za Patrika isto čula da je top i da nema boljeg kod muškog faktora,čovijek je navodno čarobnjak.
TirelessIvy jako mi je žao čitati ovo kroz što prolaziš,grozno je kad izgubiš povjerenje u doktora i razviješ sumnju da nije nešto odrađeno kako treba.Nadam se da ćeš pomalo doći k sebi i donijeti neku ispravnu odluku što i kako dalje.
Tanja79 ja se ne kužim u crte i nisam ljubitelj testova,ali od srca ti želim da uspije ,moraI btw ja sam isto za rakijicu,uvijek
Lindsay žao mi je,ali glavu gore i u nove pobjede.
Slee bok,kaj ima,koliko još do postupka?
vuky kako si ti,jesi odlučila kamo nakon pauze,ostaje Vrčić ili Ivf?Btw ja sam isto u dilemi oko cjepiva…
manemoj hvala što brinešok sam,pikam se,danas je 7dc.
Vec vidim kako iskuhavate rucnike i plahte i sterilizirate skare 😂😂😂
Misliš steriliziramo ih rakijom,pa ima logike…
Iskoristit cemo onu iz 2016.te, kad nije bila bas nesto najbolja 😂😂😂😂
O šljivi pričamo ili?
Jel postoji koja druga? 🤭
Šljiva je kraljica, ali nije ni kruška za bacit +skoro pa ti rimuje sa nickom 🙊
Nije, a bome ni travarica za bacit.. Ja sam ju stalno vani pila prije.. Znas ono, sredis se pa ti neki frajer posalje konobara da ti donese sta pijes, a ja rokam po duploj travarici 🤭🤭🤭
Tak će i Kata vjerojatno 🙊
Vec ju vidim 🙄🙄🙄
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
SeniRemmus, Dia85, hvala. Pih, još jedan covid test, jupi. Plus za FET. Nisam znala da za sve to treba. Bljak.
Dia85, zaboli te za inverziju, to ti srede stimulacijom. No woriz, većina nas je ima.
Tončica22, meni nije jasno zašto oni tebe jebu s prirodnjacima. Ono, ama baš svi su ti bačeni, samo papanje živaca.
💔💔💔
Dada, Tuma hvala na podršci! ❤️
Dada da, drugačija je terapija.
Ma ja bih bila sretna da bude tih 5 dobrih više nego da imam hrpu pa da budu loše. Samo sam se pribojala da ne bi još od tih 5 moglo otpasti, kao do sada. Ali kao što kažete, još ima šanse da neke narastu. 😊
Dado, kod tebe baš bila razlika.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
RebekaB, da ostala sam trudna ali se dogodio missed ab u 8tt, a prirodni koji je odrađen u cita je zavrsio biokemijskom. Imam nizak amh, oko 7, ali ja mozda nisam tipcni low responder jer mi fali po pola od svakog jajnika😅, pa ja realno ni nemam tkiva na kojeg moze stati vise stanica. Ali ima tu dosta primjera cura sa ultra niskim amh koje su imale po jednu ili dvije stanice i imaju uspjesne trudnoce. Nisi dugo na forumu pa ne znas nas zaključak da amh ustvari ne govori nista, on je samo neki prozor u buducnost koliko ti je ostalo jajnih stanica i sve dok trenutno imas antralnih folikula amh je samo "gledanje u karte".
Pa ja mislim da ti nece trebati pauza jer ustvari nisi ni prosla stimulaciju. Ne znam zasto ne razmislis o firulama, ne placas nista i nemate muski problem pa da ti treba neki fancy biolog.
E bas mi to sad treba malo iskustva od cura s niskim amh kakvi su rezultati... moj je jos nizi od tvog 4.5 a doktor se iskljucivo bazira na nizak amh i godine (36).. e kad bi znala da je ovaj 1 folikul dobar sve bi bilo lakse :) Odlucili smo se za Sparca po preporuci ali da, razmisljamo i o drugim solucijama.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Hellooo 😊 trudnice cekamo porode. Cure sa snjeskicima zao mi je... 😒 Spominjete Novi Sad, može malo vise... Ja jucer zavrsila na gin zbog krvarenja koje ne staje nakon histeroskopije, dobila duphaston. Nadam se da ce biti bolje. Iduci put idem pod anestezijom.😁 Cjepivo sam odbila. Rebeka imam jos nizi amh 3.76, 37g. Ali dok imam 🥚 ne odustajem 💪👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
https://ibb.co/5v1gVQX
Tanja79 sada sam nasla ovo.!! Tak oda ja mislim da ti imas dobre sanse! Realne! Pa po ovome ti se tek i trebao poceti stvarati hcg.. ja nemam ni sjenu za mene su sanse vise skoro nikakve, ali mislim da si ti na dobrome putu i da ima nade!!!! Drzim ti figice!!!🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dada pa imam pregled, u srijedu 😂😂 i javit cu, ne brini 😉😘. I kak se sirim, ide mi na bolje, imam dobru terapiju. Sve si pogodila 😂❤️
Women_name super da je sve ok.
Vrlim vas ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
https://ibb.co/5v1gVQXTanja79 sada sam nasla ovo.!! Tak oda ja mislim da ti imas dobre sanse! Realne! Pa po ovome ti se tek i trebao poceti stvarati hcg.. ja nemam ni sjenu za mene su sanse vise skoro nikakve, ali mislim da si ti na dobrome putu i da ima nade!!!! Drzim ti figice!!!🥰🥰
Ja sam radi te sličice na crnoj listi zavrsila 😂😂😂😂
Nadaj se da je MTB u gužvi 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Stvarno??? 🤣🤣🤣 pa nisam znala da se ne smije.. 😒😒 vise ne mogu ni obrisati 😅
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore