Cure ja sramežljivo prijavljujem da je bilog odobrio uzorke i da mi idemo u postupaksva se tresem❤️
Wooooohooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad krećete???
💔💔💔
MTBica _🌸🌻
Lita1234 🤞tako je i mene u tiim danima prije bete ulovila neopisiva želja za - pivom. Utopila bih se u pivu a da nije postojala šansa da sam trudna. Došlo iznenada, nism neki ljubitelj piva inače. No ovaj receptić za tost s kiselim zeljem ću isprobati definitivno.
Ruska 1986 i Sara - ja nisam dogurala tako daleko u trudnoći, ne mogu ni zamislit to iščekivanje kad si u terminu. Svaka čast cure!
Women_Name - što su ti rekli, što da napraviš kad osjetiš da počinje? Odmah normabel popiti ili?
Cure koje su izgubie povjerenje u svoje doktore - promijenite ih ukoliko ikako možete. Ovo nije mjesto za davanje dr.šanse.
Ja imam prvi UZV 22.4. u 13h na VV. Tad bih trebala biti 6+4. Svjesna sam da se većina kromosomskih anomalija rješava sad samo od sebe.. A onda sljedeća runda u 9-10tt. Pokušavam biti optimistična i sretna jer imam razloga za to.
Mučnine i dalje traju i njima se veselim jer onda mislim da je sve ok. Naravno, ta visoka beta me malo plaši u smislu rezultata kombiranog probira za Downov sindrom - zato mi biokemija u zadnjoj trudnoći i nije bila sjajna - visoka beta i niski PAPP-A su pokazatelj potencijalne trisomije 21 i to je dalo loš rezultat usprkos super dimenziji nuhalnog nabora. Dobro, sad imam to iskustvo od ranije, a ni neću raditi kombinirani probir, pa se ne bih trebala niti opterećivati.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
MTBica _🌸🌻Lita1234 🤞tako je i mene u tiim danima prije bete ulovila neopisiva želja za - pivom. Utopila bih se u pivu a da nije postojala šansa da sam trudna. Došlo iznenada, nism neki ljubitelj piva inače. No ovaj receptić za tost s kiselim zeljem ću isprobati definitivno.
Ruska 1986 i Sara - ja nisam dogurala tako daleko u trudnoći, ne mogu ni zamislit to iščekivanje kad si u terminu. Svaka čast cure!
Women_Name - što su ti rekli, što da napraviš kad osjetiš da počinje? Odmah normabel popiti ili?
Cure koje su izgubie povjerenje u svoje doktore - promijenite ih ukoliko ikako možete. Ovo nije mjesto za davanje dr.šanse.
Ja imam prvi UZV 22.4. u 13h na VV. Tad bih trebala biti 6+4. Svjesna sam da se većina kromosomskih anomalija rješava sad samo od sebe.. A onda sljedeća runda u 9-10tt. Pokušavam biti optimistična i sretna jer imam razloga za to.
Mučnine i dalje traju i njima se veselim jer onda mislim da je sve ok. Naravno, ta visoka beta me malo plaši u smislu rezultata kombiranog probira za Downov sindrom - zato mi biokemija u zadnjoj trudnoći i nije bila sjajna - visoka beta i niski PAPP-A su pokazatelj potencijalne trisomije 21 i to je dalo loš rezultat usprkos super dimenziji nuhalnog nabora. Dobro, sad imam to iskustvo od ranije, a ni neću raditi kombinirani probir, pa se ne bih trebala niti opterećivati.
Kombinirani će ti biti loš, pa da je i idealna beta. Jako je ovisan o godinama. Smeće od testa, davno su ga trebali ukinuti.
Ne gubi živce i vrijeme na njega, ako hoćeš test, napravi neki NIPT.
💔💔💔
BoBo, pa ako ne upali ove godine, iduće vjerojatno idem u Novi Sad. Samo da im nađem negdje cijene. Plus volim što se tamo mogu posložiti zalihe smrzlića iz više postupaka, a ne ovi glupi hrvatski zakoni.
Nekako mi se čini da u toj klinici imaju sve ove zanimljive stvari koje me zanimaju.
TirelessIvyBajoma, urnebesni humor, to je ono što svaka trudnica želi čuti. Seronja.
Tončica
Nije za mene upitno hoću li preživjeti. I neću odustati. Ali sad se malo moram valjati u ovome.
Iskreno, pere me strah da mi slijedi par godina ovoga - gubitaka i operacija i onda opet gubitaka. Čak mi je na kraju nebitno koji će biti krajnji rezultat, više je opet prolaženje kroz ovo. Zato želim sad ispustiti što više sranja iz sebe, da budem "lakša" za iduće koje ima za doći.
Sve cure, hvala što mislite na mene.vuky, meni sad već trebaju jače mjere od lasera, ono, neka mačeta
Luna55, čestitam!!!
Ruska1986, Sara no?
Nist 🤷🏻♀️ bicu trudna jos 20 tjedana 😭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Luna lijepe vijesti🥰🥰🥰! Bravo!♥️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure ja sramežljivo prijavljujem da je bilog odobrio uzorke i da mi idemo u postupaksva se tresem❤️
Jeeeeeeeeej 🥳🥳🥳🥳🥳 kad kreces 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure tko je vas savjetovao u vezi cjepiva za Covid? Mpo doktor ili?
Mislim tko daje preporuku? Jer to što struka govori da se cjepimo meni ne znači ništa s obzirom da nije napravljeno ni jedno istraživanje kako utječe na plodnost, ni kod žena ni kod muškaraca , potencijalnu trudnoću niti u trudnoći 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sunny_ Juhuhu, pa bravo!! Kad je start?
Luna 55_ Čestitam ti!! Kako odlično da je AIH upalio! a slika testa za malo veselja svima nama?
BoBO _nisi nista pogriješila, genracija smo! Suprug je još punih 8 godina stariji od mene što dodatno komplicira stvari/kvalitetu vezano za godine.. Nego da je on mojih ggodina/mlađi.
Matkiša_ vezano za Covid 19, ja se ne bih usredotočila toliko na pitanje plodnosti (makar na muškarce utjecaj može imati i manja prehlada) koliko na opasnost nastanka trombofilije koja je povećana 3tj nakon cijpljena, nekoliko mjeseci nakon preboljelog Covida, tijekom/nakon stimulacije i tijekom trudnoće.. I pričekala bih a to vrijeme iskoristila na drugi način - a to da si bildam kvalitetu. Zapravo sam to i napravila, da nije bilo covida početkom 12mjeseca u postupak bih usla puno manje "opremljena" sa svim zalihama vitamina i minerala i matičnom mliječi itd. Kao što kažu, nije svako zlo za zlo.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Kad krećete???
zapisani smo u Petrovoj za 7.mjes.
Hauptman je sad MM dao broj od biologa u Repromedu da se s njim čujemo. On je prije bio biolog u Petrovoj i slovi kao najbolji. A u našem slučaju je biolog najbitniji. Tako da ćemo poći sad u Repromed skupa na konzultacije pa odlučiti gdje ćemo. Ajme kako se ovo jučer cinilo daleko
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Kad krećete???
zapisani smo u Petrovoj za 7.mjes.
Hauptman je sad MM dao broj od biologa u Repromedu da se s njim čujemo. On je prije bio biolog u Petrovoj i slovi kao najbolji. A u našem slučaju je biolog najbitniji. Tako da ćemo poći sad u Repromed skupa na konzultacije pa odlučiti gdje ćemo. Ajme kako se ovo jučer cinilo daleko
Eto, od sad ide sve kako treba!
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji