Evo mene k vama. Bila na uzv kod Sparca. Nazalost, prekidamo terapiju. Da ne bacam pare stali s terapijom jer mi je od pocetka dao pre slabu i nisam pozeljno reagirala 2 folikula s tim da je 1 u rastu..kao probat cemo sada spontano pratit ovaj folikul i pokusat a onda u iducem dodati tablete femaru i pojacati. Nisam jos cula za to.. Dali ima tko takvo iskustvo? Hvala Vam
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Evo mene k vama. Bila na uzv kod Sparca. Nazalost, prekidamo terapiju. Da ne bacam pare stali s terapijom jer mi je od pocetka dao pre slabu i nisam pozeljno reagirala 2 folikula s tim da je 1 u rastu..kao probat cemo sada spontano pratit ovaj folikul i pokusat a onda u iducem dodati tablete femaru i pojacati. Nisam jos cula za to.. Dali ima tko takvo iskustvo? Hvala Vam
Koliko sam shvatila, pratite taj folikul i njegov prirodni rast do kraja pa ćete u prirodni postupak bez dodatnih pikica, da vam ne propadne ciklus...pametan potez ,nadam se da će vam biti dobitan i da nećete ni morati u idućem išta dodavati 🥰🥰🙏❤
endometrioza
Draga Rebeka, kao sta vidis u potpisu imam nizi amh i nekoliko postupaka neuspjesnih iza sebe (poliklinika Sparac i Cito). Femara, klomifen su tablete koje se piju prvih 6 dana ciklusa, a onda se potom ukljucuju (injekcije: gonali, menopuri) uz supresiju do stoperice, koriste se za tzv blagu stimulaciju. Blaga stimulacija navodno kod pacijentica s nizim amh dovede do priblizno jednakih rezultata kao puna stimulacija, a financijski, zdravstveno manje opterecuje i moze ju se cesce "vrtit". Ja sam na takvoj stimulaciji dobijala od 2 do 8 stanica i po 2, 3 "odlicna embrija" medutim nije jos uvijek urodilo plodom.
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ruska1986 baš ste divne 😍 uopće ne kužim di je tih 20 kg otišlo.😊
Bajoma divna je, napokon sam uspjela uhvati neku tvoju sliku 😂
E, samo dodjemo u Vinogradsku, ne trebamo se narucivat! ☺ nalaz gotov isti dan… Ma kile se vide, ne brini! U rucetinama i facetini 🤭🤭
Woooohooooo 🥳 idem sutra onda, ti? Možda se i vidimo 😊 iako ja i dalje nisaam sigurna jel moja pretraga ista kao tvoja ili su žučne soli nešto drugo 😅😂
Vidit cu u kakvom cu stanju bit 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 baš ste divne 😍 uopće ne kužim di je tih 20 kg otišlo.😊
Bajoma divna je, napokon sam uspjela uhvati neku tvoju sliku 😂
E, samo dodjemo u Vinogradsku, ne trebamo se narucivat! ☺ nalaz gotov isti dan… Ma kile se vide, ne brini! U rucetinama i facetini 🤭🤭
Woooohooooo 🥳 idem sutra onda, ti? Možda se i vidimo 😊 iako ja i dalje nisaam sigurna jel moja pretraga ista kao tvoja ili su žučne soli nešto drugo 😅😂
Vidit cu u kakvom cu stanju bit 😂😂😂
Nisam pitala, ali mi se cini da moramo biti nataste
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska1986 divne ste, jedva čekam da nam Kate dođe i da vidimo maminu djevojčicu 🥰🥰🌺❤
🌸💕🌸Saritaaaaaaa🌸💕🌸pa jel krenulooooo,sretno i oprezno sa loptom (ne pitaj me kako znam 🤣).
Mara jeeeeej ,pa nismo ni imali nepismeno da si danas na pregledu. Super da je sve u redu, to je najvažnije 🤗🥰🌺
Sbjelisi hugim te puno 🤗❤
Cure piškilice Lita i Tanja, držim palčeve do bete ,ako ne uspije suknite jednu slavonski i za mene…Lindsay ❤❤❤
manemoj mučnine, hmmm da te ne lažem, nije da su cjelodnevne ali mi dođe često na momente ,pogotovo kada je želudac prazniji,ujutro i navečer, a kad jedem gadi mi se hrana. Npr poželjela topli sendvič, pojela 2 griza i ne ide više, vratio se iz želuca…još me i lijenost drži, energija se nije vratila, ali nadam joj se uskoro 🙏😅😁
Nego imam neke tenzije u donjem dijelu trbuha, neznam što znače, kao da će mi sve ispasti dolje…čudan osjećaj, mebih rekla ni da je to bol nego više kao grčenje…u jednom sam se momentu baš malo prepala ..
Cure trudnice jel to normalno?
E daaaa manemoj ,imamo pregled na isti dan 22.4 🥰🥰🥰❤
Samo se ja nadam da će meni do tada stići rezultati Niftya …
Tuma što si rekla da su ti došli nakon 10 radnih dana ili sveukupno? (Sorry ak nije 10, zanima me samo jel i vikend broje pod dane čekanja 😅😅).
Da, nisu ono kao menstrualni grcevi, ali su grcevi.. Ne znam kako drukcije opisat 🤷🏻♀️ onaj osjecaj kao da sam radila trbusnjake i prefosrirala se, tako nekako je meni bilo... Drukciji osjecaj od ovih menstrualnih
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Koliko sam shvatila, pratite taj folikul i njegov prirodni rast do kraja pa ćete u prirodni postupak bez dodatnih pikica, da vam ne propadne ciklus…pametan potez ,nadam se da će vam biti dobitan i da nećete ni morati u idućem išta dodavati 🥰🥰🙏❤
Meni to ne zvuci bas dobro. S klomifenom sam imala 1 folikul ali nista zadnja 2 ciklusa. Zapravo mi je napravio krivi procjenu terapije koliko smo se na kraju price razumijeli i sad ispocetka al da ovu zavrsimo kako tako. Ne znam nikog da je uspio ovako ...
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
-Gonal 300/Cetrotide
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Draga Rebeka, kao sta vidis u potpisu imam nizi amh i nekoliko postupaka neuspjesnih iza sebe (poliklinika Sparac i Cito). Femara, klomifen su tablete koje se piju prvih 6 dana ciklusa, a onda se potom ukljucuju (injekcije: gonali, menopuri) uz supresiju do stoperice, koriste se za tzv blagu stimulaciju. Blaga stimulacija navodno kod pacijentica s nizim amh dovede do priblizno jednakih rezultata kao puna stimulacija, a financijski, zdravstveno manje opterecuje i moze ju se cesce "vrtit". Ja sam na takvoj stimulaciji dobijala od 2 do 8 stanica i po 2, 3 "odlicna embrija" medutim nije jos uvijek urodilo plodom.
Da vidim sad u potpisu. Mi smo ivf za sada, predpostavljam jer mi je muz OK. S klomifenom sam zadnja 2 ciklusa imala isti rezultat. Uopce ne znam dali da sada ispratim ovaj folikul u porastu pa da idem na punkciju.. nekako ne polazem nadu a putujem svaki pregled do St. 3h. + ne znam dali se u tom slucaju naplacuje citav postupak. Znas li sta o tome? Thx
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
-Gonal 300/Cetrotide
Lita.1234 iš, iš, iš... Ne bi to tvoja beba uradila
Tuma ja je vidim, al sam se vec bila pomirila da je nema tako da moze samo pozitivno da me iznenadi a ne da me razocara
Ruska1986 da, Bajo magija 🧚♂️🧚♀️🧚
D. Štoperica suknemo, nemaš problem... Za sve koliko nas ima 😂👍
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Koliko sam shvatila, pratite taj folikul i njegov prirodni rast do kraja pa ćete u prirodni postupak bez dodatnih pikica, da vam ne propadne ciklus…pametan potez ,nadam se da će vam biti dobitan i da nećete ni morati u idućem išta dodavati 🥰🥰🙏❤
Meni to ne zvuci bas dobro. S klomifenom sam imala 1 folikul ali nista zadnja 2 ciklusa. Zapravo mi je napravio krivi procjenu terapije koliko smo se na kraju price razumijeli i sad ispocetka al da ovu zavrsimo kako tako. Ne znam nikog da je uspio ovako …
Bitno da taj folikul sazrije,da ga aspiriraju i sadrži kvalitetnu js, nebitno kako je dobiven ...ali on može biti sasvim u redu kao da ste išli od početka u prirodnjak. Ništa se ne brini jer to može izaći i na dobro i hoće...zapravo ne možeš ništa izgubiti, ionako ste stali sa stimulacijom. Daj Bože da uspije, izvještavaj nas o napretku 💟💟
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji