Pala na žutica jejejje i uspila sam je nakon 48 sati opet podojit. 😍😍😍
Uglavnom u Marije je bila takozvana produzena zutica uzrokovana mojim mlijekom . U petak smo vadili krv i pokazao se bilurbin od 248 danas je pao na 150. 🥰🥰🥰
Ma super 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ma to je mali fajter, pa curka se u helikopteru rodila, o cem pricamo? 🤗🤗💜❤💜💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Linsday nisam vise vadila betu, dobila sam uzv termin sutra.
Manemoj, Dada sutraaaaaaaa
Lita vratila sam 2 blastice
i jos se ne vidi koliko ih se primilo?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Uglavnom u Marije je bila takozvana produzena zutica uzrokovana mojim mlijekom . U petak smo vadili krv i pokazao se bilurbin od 248 danas je pao na 150. 🥰🥰🥰
Bajo Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oharascarlett14@gmail.com
Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
Tražite svoje doktore da ovo provjere.
I protoke. Protoci život znače.
Hvala MTB.Istina! Npr u bolnici nikad ne gledaju protoke dok beba ne zaostaje. Zato idem svakih 3 - 4 tjedna privatno i tražim da pogledaju protoke, pupčanu, posteljicu. Neke stvari se ipak mogu predvidjeti.
Slazem se. Ja bi i drugu trudnocu, ako je bude(naravno), vodila privatno jer je razlika od privatno i u bolnici doslovno nebo i zemlja.. Al ono, razlika neusporediva.
Istina. Ja sam išla i privatno i socijalno. I privatno mi je sve mjerila, gledala, uzv bi trajao barem 20 min i onda jos tlak, kilaza, trakice, vaginalni pregled…. A socijalno oko 2-3 min, jednom sam imala samo vaginalni (al oke, znali su da sam to privatno pogledala), al recimo trakice nisam pisala tamo… . Jedino, moj soc gin me slao non stop vaditi krv, sve provjeravati, kod endokrinologa, hematologa, dermatologa…. Kad sam došla kod endokrinologa na VV zbog šećera, komentirala je ovaj vas ginekolog baš voli dijeliti uputnice😂 (jer je tražila u sustavu jel poslao d1 ili a3, pa joj je sve moje uputnice izlistao)
Pa evo, na Proljetnim bebama(ako sam dobro skuzila)zena u 40+2 tt i dr joj rekao da ide kuci i ceka trudove, u stilu da ne dolazi vise na preglede 😱😱 pa nakon 40 tt ides skoro svaki dan na pregled, a ne cekat doma da porod krene. Boze, kao da je kameno doba
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Linsday nisam vise vadila betu, dobila sam uzv termin sutra.
Manemoj, Dada sutraaaaaaaa
Lita vratila sam 2 blastice
i jos se ne vidi koliko ih se primilo?
Lita, sutra UZV. Vidjeti ćemo šta će se vidjeti.. Samo da je na pravom mjestu 💕
Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
Tražite svoje doktore da ovo provjere.
I protoke. Protoci život znače.
Hvala MTB.Istina! Npr u bolnici nikad ne gledaju protoke dok beba ne zaostaje. Zato idem svakih 3 - 4 tjedna privatno i tražim da pogledaju protoke, pupčanu, posteljicu. Neke stvari se ipak mogu predvidjeti.
Slazem se. Ja bi i drugu trudnocu, ako je bude(naravno), vodila privatno jer je razlika od privatno i u bolnici doslovno nebo i zemlja.. Al ono, razlika neusporediva.
Istina. Ja sam išla i privatno i socijalno. I privatno mi je sve mjerila, gledala, uzv bi trajao barem 20 min i onda jos tlak, kilaza, trakice, vaginalni pregled…. A socijalno oko 2-3 min, jednom sam imala samo vaginalni (al oke, znali su da sam to privatno pogledala), al recimo trakice nisam pisala tamo… . Jedino, moj soc gin me slao non stop vaditi krv, sve provjeravati, kod endokrinologa, hematologa, dermatologa…. Kad sam došla kod endokrinologa na VV zbog šećera, komentirala je ovaj vas ginekolog baš voli dijeliti uputnice😂 (jer je tražila u sustavu jel poslao d1 ili a3, pa joj je sve moje uputnice izlistao)
Pa evo, na Proljetnim bebama(ako sam dobro skuzila)zena u 40+2 tt i dr joj rekao da ide kuci i ceka trudove, u stilu da ne dolazi vise na preglede 😱😱 pa nakon 40 tt ides skoro svaki dan na pregled, a ne cekat doma da porod krene. Boze, kao da je kameno doba
Baš..
Uglavnom u Marije je bila takozvana produzena zutica uzrokovana mojim mlijekom . U petak smo vadili krv i pokazao se bilurbin od 248 danas je pao na 150. 🥰🥰🥰BajoJeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja uopce nisam tebe skuzila. Jel tebi beta sutra il sta??
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Uglavnom u Marije je bila takozvana produzena zutica uzrokovana mojim mlijekom . U petak smo vadili krv i pokazao se bilurbin od 248 danas je pao na 150. 🥰🥰🥰BajoJeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja uopce nisam tebe skuzila. Jel tebi beta sutra il sta??
Pardon, UVZ. Al vidim da si gore pisala 🙈🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Čestitam svim curama, ericaa 8 blastica 😍😍
Ja sam malo potonula, bila danas kod svoje ginekologice i nakon što je uzela uzorke hladnokrvno je rekla da je vidjela gljivice i da bude vjerojatno ponavljanje pape. 😔 Nakon što sam ju molila da mi da nešto, pošto je već vidla gljivice, samo je rekla da ona bude čekala rezultate pape (tri tjedna) pa da bude onda propisala mi nešto.
Nakon što su mi živci bili na ne znam kolko, otišla u ljekarnu, teti sve objasnila, kupila si najjače doze betaglukana, pakovanje Lactogyna i vaginalete neke koje mi preporučila. Eto, nadam se da bude to pomoglo.
I da, naručila sam se privat na papa test koji mi bude gotov u roku od tjedan dana. 🤞
Dobra stvar je jedino da sam ju nažicala uputnicu za vađenje krvi za vitamin D. 🙈🙈
I oprostite na dužem postu 🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Erica ma znam da nekad ostave do 6.dana, al to kad stanicama treba još malo da dođu do blastica, pa im daju 1 dan ekstra da se razviju. Al ako su tvoje već blastice, onda ne znam. Al nije ni bitno, bit će ih najmanje 5, najviše 8, a to je svakako savršeno. Navijamo naravno za svih 8 🤞
Bajoma super za Mariju i nalaze😍 vjerujem da si i ti sad mirnija i sretnija čim si ju podojila 🥰
Ruska1986 pa bas, bi ja čekala, to može i 2 tj još potrajati, a što da se plodna voda zamuti ili nešto a oni uopće ne provjeravaju... Išla bih ja na hitnu svakih dan-dva čisto da budem mirna i vidim šta se događa....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji