Cure mene ipak poslali na hitnu internu ekg je pokazao puls do 130, 140. Javim vam se kad obavim
Ajme dobro da si otišla. To je baš visok puls. Javi se kad ćeš moći. Nek bude sve oke🤞❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
sanjass, drago mi je da ti je dobar, ali trenutno mi nitko od vas nije drag.
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.
Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
💔💔💔
sanjass, drago mi je da ti je dobar, ali trenutno mi nitko od vas nije drag.
Navalile na njega kao nespašene pa ja nisam dobila termin koji sam htjela.Pmak, baš ti hvala, super mi je tvoje iskustvo. Ja se stalno pitam bih li ili ne bih trebala to piti. A ti imaš fakat impozantne rezultate.
*.Women_name.*
Pa kaj si ga tako reklamirala 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure koje zanima ima na instagramu profil glucose goddess … koji sa jednostavnim grafovima pokazuje koja hrana u kojoj kombinaciji podiže šecer u krvi. Dosta korisno za cure sa pco i IR 😘
Hvala, bas cu pogledati 😊
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Cure mene ipak poslali na hitnu internu ekg je pokazao puls do 130, 140. Javim vam se kad obavim
Bice sve ok 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women name mislim ❤️
Mtb mislim da trebaš sjesti malo proci s njim prioritete 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anksimoron navela me kao kontakta, e sad ne znam koje podatke je morala dati 🤷♀️
Moguće ime, prezime i broj...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mtb sigurno se on hoce 100% posvetit tebi pa si dobila termin kad ima najvise vrimena.ja sam danas cekala uru vrimena da dodem na red.mislila sam da moze bit 5-10 min da se ceka ali vec sam skoro slom zivaca dobila🤣🤣 i cinilo mi se ko da me uopce ne vide da sam tamo 🤣🤣
sbjelisi hvala puno 🥰
sanjass322@gmail.com
Woman name drži se, dobro da si reagirala.
Sbjelisi sretno sutra na uzv. Nevjerojatno, sl ja sam baš znala kad sam imala izvanmaterničnu da nešto nije u redu. Tad sam i guglala simptome i skužila da bi to moglo biti to.
Ostale cure sretno u kojim god fazama ste. 😙
Vezano za gynositol, meni su 2 mpo dr rekla 2 vrećice dnevno. Imam pcos, visok inzulin. Guk i oggt dobri. Jedna dr me htjela stavit na glucophage, al s obzirom da mi je ogtt bio dobar i nisam u trudnoći imala problema dala mi je gynositol. Dr u OS mi je rekao da je to preddijabetesno stanje :/
Ja sam u petak obavila konzultacije u OS, čekala od 9 do 16 h. Pao sustav, plus dr imao 2 hitne operacije. Gardnerela koju imam nije prepreka postupku, al dobila sam terapiju i ponavljam briseve, ako budu ok i bude lijekova, idemo u postupak u 5.mj. Skroz sam nepovjerljiva.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji