Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    12. Travanj 2021. 15:01

Pmak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
    osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
    Tražite svoje doktore da ovo provjere.

I protoke. Protoci život znače.

Hvala MTB. Istina! Npr u bolnici nikad ne gledaju protoke dok beba ne zaostaje. Zato idem svakih 3 - 4 tjedna privatno i tražim da pogledaju protoke, pupčanu, posteljicu. Neke stvari se ipak mogu predvidjeti. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Pmak
    12. Travanj 2021. 15:10

Anavica985 sretno sutra! Javi odmah..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

sbjelisi
    12. Travanj 2021. 15:14

Lindsay von Bica

Sbjelisisada san trazila tvoj testic 7dnt blastociste
    Rekla bih da se jace vidi nego moj 9dnt trodnevnog.
    Doljnji je od danas i jos isfiltriran.
    https://ibb.co/864rPS4
    Ti me posebno usrecujes postovima, trazeci sliku tvog testica svasta sam procitala, zeno odlicna si 👌

Linsday Da te dodatno usrecim, taj test za koji sam napisala da je 7dnt, zapravo je 8dnt, dakle 13dpo. Od guzve na poslu omako mi dan. 9dnt blaste test je bio isti. Tu negdje ko i tvoj. Sretno ❤

Manemoj termin za UZV je sutra. Iako tvrde da je rano. 🙊🙉🙈 Htijeli su da jos betu vadim.. 

oharascarlett14@gmail.com

Lindsay
    12. Travanj 2021. 15:17

sbjelisi 💕👣💕👣

Lindsay von Bica

Ti me posebno usrecujes postovima, trazeci sliku tvog testica svasta sam procitala, zeno odlicna si 👌
    LinsdayDa te dodatno usrecim, taj test za koji sam napisala da je 7dnt, zapravo je 8dnt, dakle 13dpo. Od guzve na poslu omako mi dan. 9dnt blaste test je bio isti. Tu negdje ko i tvoj. Sretno ❤

Manemoj termin za UZV je sutra. Iako tvrde da je rano. 🙊🙉🙈 Htijeli su da jos betu vadim..

Jesi aada betu vadila ili sutra????

Sunny_🐣
    12. Travanj 2021. 15:20

cure hvala na komentarima za Gynositol. Na ljekarna hr. je 301hrk 60 vrecica.
    Jana85 ako dođemo do postupka ići ćemo u Petrovu. U IVF sam išla 2 puta na konzultacije kod dr Šimunića i bilo mi je ok. Doktor je stručan i lijepo odgovori na sva pitanja, ugodan je. Kod nas je faktor neplodnosti muška strana i iskreno nije mi se svidjelo par komentara dr nakon što smo kod njih ponovili spermiogram. Imala sam osjecaj da su specijalizirani za žensku neplodnost, a s muškom da baš i ne znaju što bi. Ali naglašavam da je to isključivo moj dojam i mogu biti totalno u krivu (zato to dosad nisam ni spominjala na forumu).

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Moon11
    12. Travanj 2021. 15:21

Ja sutra 12dpt 1 blastice trebam vadit betu. M je trebala jucer doci , ali danas vidim kod koristenja utrica da se polako pojavljuje smedji trag tako da mislim da nista ni ovog puta 🤷🙆

👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
    1 AIH 9/2018❌
    1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
    2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
    1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
    2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta

Sunflower14
    12. Travanj 2021. 15:23

Anqvica985 ❤
    Sunny bas dobro da ti se svidjela doktorica. Nadam se da cete zajedno biti dobitna kombinacija!😃
    Erica woow, odlicno!!🎉
    Ruska i Sara u velikom smo iscekivanju zajedno s vama!🥰
    Tuma da, citam na forumima i drugdje da je ok imati bolove, ali ono nikad ne znas jesu li tvoji i te jacine ok..😅 
    Na uzv sam planirala 19.4. jer mi tad ginekologica dolazi s godisnjeg (iako su mi iz Petrove rekli da mogu i krajem ovog tjedna).To ce mi biti sredina 6tt, je li to dugo za cekati na prvi uzv?

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

SeniRemmus
    12. Travanj 2021. 15:26

Sunny_

cure hvala na komentarima za Gynositol. Na ljekarna hr. je 301hrk 60 vrecica.
    Jana85 ako dođemo do postupka ići ćemo u Petrovu. U IVF sam išla 2 puta na konzultacije kod dr Šimunića i bilo mi je ok. Doktor je stručan i lijepo odgovori na sva pitanja, ugodan je. Kod nas je faktor neplodnosti muška strana i iskreno nije mi se svidjelo par komentara dr nakon što smo kod njih ponovili spermiogram. Imala sam osjecaj da su specijalizirani za žensku neplodnost, a s muškom da baš i ne znaju što bi. Ali naglašavam da je to isključivo moj dojam i mogu biti totalno u krivu (zato to dosad nisam ni spominjala na forumu).

Sunny_ovo za komentare o muškoj nepolodnosti sam već i ja pisala, da su se dosta čudili i komentirali loš spermiogram mog muža, što mi je nakon 3. puta kad su to spomenuli počelo ići na živce 😅 ne bi se trebalo toliko čuditi tome u klinici za nepolodnost 😒😆

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Pmak
    12. Travanj 2021. 15:31

Sunflower 14, mislim da nije, da je to optimalno vrijeme da se ujedno vidi i embrionalni odjek i spriječe eventualne komplikacije u slučaju izvanmaternične jer je trudnoća ipak mala.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Lita.1234
    12. Travanj 2021. 15:31

sbjelisi 💕👣💕👣

Lindsay von Bica

LinsdayDa te dodatno usrecim, taj test za koji sam napisala da je 7dnt, zapravo je 8dnt, dakle 13dpo. Od guzve na poslu omako mi dan. 9dnt blaste test je bio isti. Tu negdje ko i tvoj. Sretno ❤

Da li si ti imala 1 blasticu ili dvije? zaboravila sam? Cini mi se jednu je tako? 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.