Cure čitala sam vas ali se nisam mogla ulogirati 😤
Sbjelis jako mi je drago zbog tebe i zbog svih cura sa plusićima!
A za ove druge situacije suosjećam 😒 Žao mi je!
Kod mene ukratko šou ovaj mjesec, lh trakica pozitivna 3 dana već a folikul se smanjuje i sto luda nekih pa misle da će mi otkazati postupak.
No, druga situacija frendica pozitivna na Covid, navela me kao kontakta. Doktorica i ova epidemiološka ambulanta kažu da ne trebam izolaciju jer je kratak bio kontakt i da je mala šansa ali s obzirom da me navela vjerujem da će me zvati i staviti u izolaciju!!! Znate li vi što o tome, znam da sam u sustavu tek kad me nazovu, sutra idem opet na uzv pa da ne bi bilo ŠTA STEEEE DOŠLI A TREBATE IZOLACIJU 😔😉
➡️ Ugl pitanje je vi koje imate iskustva, stave li sve kontakte odmah u izolaciju ili kako to funkcionira
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
SeniRemmus, ma nabavila sam vaginalete, dala mi je u ljekarni, 7 dana se koriste. A na papu sam naručena sljedeći utorak.
Sbjelisi, puno sam naučila zahvaljujuči vama svima tu 🥰🥰
Nadam se boljem pristupu ginekologa sljedeći tjedan 🤞
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
PMak, trebam tvoju pomoć. Ajde kad nađeš vremena napiši kako si otkrila IR, i točno detalje oko ovog gynositola. Super su mi tvoji rezultati Ja nikako da se odlučim trebam li to ili ne. Prije 5 godina sam imala IR (Radila tad OGGT), u siječnju mi je dr rekla da mi ne treba OGGT, već su mi preko HOMA kalkulatora izračunali da više nemam IR:
Matkiša, mislim da kontakte više ne stavljaju u izolaciju već mjesecima. Mene nisu stavili kad mi je MM imao koronu, samo su njemu rekli da se ja javim dr ako budem imala simptome.
💔💔💔
MTBica imala sam 5,2 pocetni rezultata na oggt testu u trudnoci prije 7g i propisali su mi onu slavnu dijetu od 1800kcl, medjutim, ona sadrzi krisku kruha uz obrok, sto je meni bilo - no go. Osjećaj kao da sam se prezderala cokolade. Pozalila sam se dr. Kosu i tad mi je on na papiric napisao GI 45. I rekao neka istrazim. Eksperimentirala sam - od mandarine isti osjećaj pretrpanosti secera. Naranca bolje. No opet previse, skok inzulina je previsok. Odjednom kao neki šus, kao cola+mala milka zajedno. Na kraju sam jela granny Smith jabuke.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dakle,ako tko pita 🤣🤣 dr G je danas bas bio odlicani odusevila sam se sa njim.jedino me danas unistio moj tsh koji je danas bio 5.8 🤦♀️ Tako da mi je malo povecao dozu.ja sam naime od prosle god izgubila 27kg i izbacila sam sve nezdrave ugljikohidrate i gluten i samim time rijesila problem tsh.i sad zadnjih 3-4 tjedana se ne drzim puno toga i odmah mi je skocio tsh.ali on se nada svemu najboljem i ako se taj tsh sa povecanom dozom i prehranom rijesi i naravno cim dobijemo potvrdu iz ministarstva za transfer materijala,idemo u postupak 🥳🥳🥳
Uglavnom mtb dr je fantastican 🥰
sanjass322@gmail.com
Nastavak - sad opet ne ostajem trudna 1,5 godina, a kao sve ok. Ako pojedem neko pecivo, komadi, opet o sjecam taj secer, doze me nsglo i onda ostavlja iscrpljenu. Zalim se LOM, pocetna glukoza ok. Inzistira na OGTT testu iako je mucenje. On OK. Dolazim na VV dr. Jukic kaze da sumnja na IR. Nalazi inzulina - povisen, no tipa ne preko neke granice koja pokazuje da je pretjerano povisen - potrazit cu nalaz(slicno kao tsh da je povisen cim je preko 2 ili 2 5 a ne onaj standardni max). Kaze dr. J pijte taj dodatak, i budite svjesni da i mogli zavrsiti s dijabetes om jer gusteraca nece vise toliko moci izlučivati inzulin.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
ericaaa sorry ako mi je promaklo sad ovih dana dok sam bila više odsutna nego prisutna na godišnjem...ako ti je teško ponoviti..ideš micati cistu ili? Jel ti narasla tokom stimulacije? Onda ćeš tek u fet ići sljedeći mjesec? Vjeruj mi to ti je i bolje....Moja nije rasla u stimulaciji i sad je u trudnoći smanjila sa 2.5cm na 1.7cm i doktorica kaže da mi desni jajnik na kojem se nalazi izgleda puno bolje i da bi cista mogla skroz nestati 🥰❤
Matkiša i ja mislim da kontakte više ne stavljaju u izolaciju osim ako nije netko od članova kućanstva u kojem živiš ❤
Ruska1986 moju su susjedu poslali sa 41tt doma jer neka trudove i rekli da čeka 🙄🙄 ja bi od šoka na hitnoj završila 🙈🙈🙈
endometrioza
Pocela sam to piti, odlična regulacija gladi, nema nervoze, hrpa snage, nemam potrebu za instantnom energijom. Mogu pojesti obocni kruh bez problema(no ne i peciva). Smanjuje mi se opseg trbuha sam od sebe, osjećam se da vise toga mogu. Eto.. Pila sam jos DVital 1 kuru, Delux3000, najjaču Omegu od Solgara i 2 kutije Q10, ali onaj najjači, na o Solgarov. I naravno Radosevicevu svjezu matičnu mliječ. Ovo drugo tipa konoplje, savarhari nisam jer je preporuka Rqdosevica da se ne konzumira uz matičnu. A i nisam imala love. Odabrala sam vjerovati ovom forumu i koristila sam najskuplje. S time da ja nemam problema s, maternicom, samo s ogromnom kilazom i nizim AMH.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
SeniRemmus,ma nabavila sam vaginalete, dala mi je u ljekarni, 7 dana se koriste. A na papu sam naručena sljedeći utorak.
Sbjelisi, puno sam naučila zahvaljujuči vama svima tu 🥰🥰
Nadam se boljem pristupu ginekologa sljedeći tjedan 🤞
ma2013 dada, Lactogyn vaginalete su super, ja inače prvo gljive ubijem 3 dana s Canestenom jer to baš antifungalni lijek, i onda 7 dana s Lacotgyn vaginaletama oporavljam mikrofloru 😁 Držim fige za urednu papu i da nema Cina! 🤞🏻🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pocela sam to piti, odlična regulacija gladi, nema nervoze, hrpa snage, nemam potrebu za instantnom energijom. Mogu pojesti obocni kruh bez problema(no ne i peciva). Smanjuje mi se opseg trbuha sam od sebe, osjećam se da vise toga mogu. Eto.. Pila sam jos DVital 1 kuru, Delux3000, najjaču Omegu od Solgara i 2 kutije Q10, ali onaj najjači, na o Solgarov. I naravno Radosevicevu svjezu matičnu mliječ. Ovo drugo tipa konoplje, savarhari nisam jer je preporuka Rqdosevica da se ne konzumira uz matičnu. A i nisam imala love. Odabrala sam vjerovati ovom forumu i koristila sam najskuplje. S time da ja nemam problema s, maternicom, samo s ogromnom kilazom i nizim AMH.
Bas ti hvala na ovim informacijama, i mene je to zanimalo. Ja sam isto izbacila gluten već par godina, i menstruacija mi se izregulirala (imala pco i ne redovite cikluse). U zadnje vrijeme primjećujem taj skok šećera i umor, i primjećujem da mi je puno bolje kad jedem manje ugljikohidrata. Nemam problema sa težinom, ali sve što imam talozi se na trbuhu. Amh mi je visok, preko 50...kad sam jednom prilikom bila kod dr mi je spomenula da sam u riziku za dijabetes (zbog pcos). A mislim da sam imala šećer u prošloj trudnoći, samo mi nitko nije kontrolirao (rodila vani), beba je bila skoro 5 kg.... bas cu jos proučiti Gynositol...
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji