MTB, Dada nadam se da je tako,ne bi bila bezveze u izolaciji, kad i sami kažu da nije potrebno.. 🥰
Vidim da ima novih imena, nisam uspjela detaljno popratiti ali želim vam svu sreću 💛💛💛
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure čitala sam vas ali se nisam mogla ulogirati 😤
Sbjelis jako mi je drago zbog tebe i zbog svih cura sa plusićima!
A za ove druge situacije suosjećam 😒 Žao mi je!
Kod mene ukratko šou ovaj mjesec, lh trakica pozitivna 3 dana već a folikul se smanjuje i sto luda nekih pa misle da će mi otkazati postupak.
No, druga situacija frendica pozitivna na Covid, navela me kao kontakta. Doktorica i ova epidemiološka ambulanta kažu da ne trebam izolaciju jer je kratak bio kontakt i da je mala šansa ali s obzirom da me navela vjerujem da će me zvati i staviti u izolaciju!!! Znate li vi što o tome, znam da sam u sustavu tek kad me nazovu, sutra idem opet na uzv pa da ne bi bilo ŠTA STEEEE DOŠLI A TREBATE IZOLACIJU 😔😉
➡️ Ugl pitanje je vi koje imate iskustva, stave li sve kontakte odmah u izolaciju ili kako to funkcionira
Hej ja sam ti sad bila pozitivna, dala sam muza kao kontakt, poslali su meni na mail potvrdu da je u izolaciji... premda se on sam stavio odmah... sad ako je nisu pitali tvoje podatke nista od toga... ako jesu dobit ce obavijest ona na mail za tebe i onda se ti tako vodis...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pocela sam to piti, odlična regulacija gladi, nema nervoze, hrpa snage, nemam potrebu za instantnom energijom. Mogu pojesti obocni kruh bez problema(no ne i peciva). Smanjuje mi se opseg trbuha sam od sebe, osjećam se da vise toga mogu. Eto.. Pila sam jos DVital 1 kuru, Delux3000, najjaču Omegu od Solgara i 2 kutije Q10, ali onaj najjači, na o Solgarov. I naravno Radosevicevu svjezu matičnu mliječ. Ovo drugo tipa konoplje, savarhari nisam jer je preporuka Rqdosevica da se ne konzumira uz matičnu. A i nisam imala love. Odabrala sam vjerovati ovom forumu i koristila sam najskuplje. S time da ja nemam problema s, maternicom, samo s ogromnom kilazom i nizim AMH.
Bas ti hvala na ovim informacijama, i mene je to zanimalo. Ja sam isto izbacila gluten već par godina, i menstruacija mi se izregulirala (imala pco i ne redovite cikluse). U zadnje vrijeme primjećujem taj skok šećera i umor, i primjećujem da mi je puno bolje kad jedem manje ugljikohidrata. Nemam problema sa težinom, ali sve što imam talozi se na trbuhu. Amh mi je visok, preko 50…kad sam jednom prilikom bila kod dr mi je spomenula da sam u riziku za dijabetes (zbog pcos). A mislim da sam imala šećer u prošloj trudnoći, samo mi nitko nije kontrolirao (rodila vani), beba je bila skoro 5 kg…. bas cu jos proučitiGynositol…
Da, slauf na trbuhu ili kao kod mene lopta. Nitko nece skuzit da sam trudna do cca 25tt. Haha.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Ruska,Sunny, SBjelisi,Pmak,Sara, Tuma,SeniRemmus,Lucyinthesky,Sunflower.Dada, Rina89 hvala vam cure!!ako sam nekoga zaboravila, moje isprike.
Tuma ne znam zašto još jedan dan puštaju, je li to odluka embriologa ili preporuka ili žele još te 3 nešto vidjeti taj 6i dan… Pitala sam kako to jer sam mislila da je max 5i dan pa su mi rekli da nije nego 6i. Je li to pravilo bolnice kad ih ima veći broj ili je moj slučaj iznimka, ne znam. Na netu piše da se mogu puštati i 6. dan i promatrati dijeljenje tako da eto, držim im svima palčevemoguće da riskiraju tu tzv. prirodnu selekciju jer ih imam dosta. Ja bi bila najmirnija da su sve zaledili predamnom
U srijedu, kad konačni broj smrzlića saznam mislim da ću se tako rasplakati jer cijelu stimulacije prolazim vrtloge svega i svačega, do ne bajnih prognoza i priča tako da ovaj korak se nadam da smo savladali i da mirnija idem na laparoskopiju. Velika ste mi podrška bile i hvala vam svima! Vrli vas vaša endo i MPO suborkinja
Da, tako su i meni, od 7 oplođenih, 3 blastice i čekali su još šesti dan za ove 4 i na kraju ništa, smrzli samo jednu od ovih tri.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Cure koje zanima ima na instagramu profil glucose goddess ... koji sa jednostavnim grafovima pokazuje koja hrana u kojoj kombinaciji podiže šecer u krvi. Dosta korisno za cure sa pco i IR 😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pocela sam to piti, odlična regulacija gladi, nema nervoze, hrpa snage, nemam potrebu za instantnom energijom. Mogu pojesti obocni kruh bez problema(no ne i peciva). Smanjuje mi se opseg trbuha sam od sebe, osjećam se da vise toga mogu. Eto.. Pila sam jos DVital 1 kuru, Delux3000, najjaču Omegu od Solgara i 2 kutije Q10, ali onaj najjači, na o Solgarov. I naravno Radosevicevu svjezu matičnu mliječ. Ovo drugo tipa konoplje, savarhari nisam jer je preporuka Rqdosevica da se ne konzumira uz matičnu. A i nisam imala love. Odabrala sam vjerovati ovom forumu i koristila sam najskuplje. S time da ja nemam problema s, maternicom, samo s ogromnom kilazom i nizim AMH.
Bas ti hvala na ovim informacijama, i mene je to zanimalo. Ja sam isto izbacila gluten već par godina, i menstruacija mi se izregulirala (imala pco i ne redovite cikluse). U zadnje vrijeme primjećujem taj skok šećera i umor, i primjećujem da mi je puno bolje kad jedem manje ugljikohidrata. Nemam problema sa težinom, ali sve što imam talozi se na trbuhu. Amh mi je visok, preko 50…kad sam jednom prilikom bila kod dr mi je spomenula da sam u riziku za dijabetes (zbog pcos). A mislim da sam imala šećer u prošloj trudnoći, samo mi nitko nije kontrolirao (rodila vani), beba je bila skoro 5 kg…. bas cu jos proučitiGynositol…
Da, slauf na trbuhu ili kao kod mene lopta. Nitko nece skuzit da sam trudna do cca 25tt. Haha.
😂😂😂 Ljetos me jedan mladić htio pustiti preko reda u pošti, ja onako začuđeno zašto? Jadan nije znao gdje pogledati 😂😂😂
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
SeniRemmus,ma nabavila sam vaginalete, dala mi je u ljekarni, 7 dana se koriste. A na papu sam naručena sljedeći utorak.
Sbjelisi, puno sam naučila zahvaljujuči vama svima tu 🥰🥰
Nadam se boljem pristupu ginekologa sljedeći tjedan 🤞ma2013 dada, Lactogyn vaginalete su super, ja inače prvo gljive ubijem 3 dana s Canestenom jer to baš antifungalni lijek, i onda 7 dana s Lacotgyn vaginaletama oporavljam mikrofloru 😁 Držim fige za urednu papu i da nema Cina! 🤞🏻🤞🏻
SeniRemmus, koristila sam već te vaginalete, pa mi je sad dala vaginalete Acidosalus, i Lactogyn oralne tablete i Betaglukan u prašku.
Hvala, ja se isto tome nadam 🤞❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dakle,ako tko pita 🤣🤣 dr G je danas bas bio odlicani odusevila sam se sa njim.jedino me danas unistio moj tsh koji je danas bio 5.8 🤦♀️ Tako da mi je malo povecao dozu.ja sam naime od prosle god izgubila 27kg i izbacila sam sve nezdrave ugljikohidrate i gluten i samim time rijesila problem tsh.i sad zadnjih 3-4 tjedana se ne drzim puno toga i odmah mi je skocio tsh.ali on se nada svemu najboljem i ako se taj tsh sa povecanom dozom i prehranom rijesi i naravno cim dobijemo potvrdu iz ministarstva za transfer materijala,idemo u postupak 🥳🥳🥳
Uglavnom mtb dr je fantastican 🥰
Sanjass bravo!!
oharascarlett14@gmail.com
Erica bas sam ti htijela napisati sta je Lita napisala. Nisu dosle do blaste pa imaju plus jedan dan fore.
Ma2013 bravo, super si se snasla!!
Ruska dada, nisam vadila betu nakon petka. Danas sam uspila isposlovat uzv termin za sutra.
Lita hvala za komentar za vm, ma toga me najvise strah. Ono cim me probode lijevo, sva se userem. Doslovce. Evo danas opet trckalica.. Tak da jedva cekam sutra uzv. 👀🙏
Ma znam, al to ti nije takva bol kad malo probode. Ne brini uopce.. to to je bol onako neprekidna kao da ti netko noz zabije i ne vadi (oprosti na slikovitosti pokusavam ti opisati 🤣🤣) tako da ti bilo sto ne valja odmah bi znala!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure mene ipak poslali na hitnu internu ekg je pokazao puls do 130, 140. Javim vam se kad obavim
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️