ericaa 8 blasticaaa, predobro! ❤❤❤❤❤❤❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Doria žao mi je što si ostala bez transfera,znam osjećaj,tri puta mi se to dogodilo i koma je.Držim ti fige za dalje!
Ruška1986 i Sara ovo je bome utrka curke,koja će,koja će prva...Baš je napeto
Sunny drago mi je što krećete,jako navijam da bude materijala i drago mi je da ti se dr svidjela,važno je to.
ericaa ovo je vrh,čestitam ti,prekrasan rezultat!
Pmak zakon beta,bome lijepa i ogromna.čestitam.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sara, Ruska final countdownSbjeliš sretno na UZV
Pmak divnooo💜
BAJOMA mislimo na malu MarijuLindsay von Bica kad će testić?
_________
ja sam jutros bila na prvom terminu kod doktorice Škrgatić. Stvarno je jako mila i draga. Nisam imala osjecaj da se išta požurivalo ili da sam na traci. Obavile smo razgovor, napravila mi je ultrazvuk i potvrdila nažalost sumnju na policisticne jajnike. Ali je prednost što su mi ciklusi redoviti i potvrdila mi je ovulaciju. Preporučila mi je da pijem Myoinositol i da nastavim sa ovim što sad pijem (prenatal, matičnu i vitamin D).
Zapisani smo za postupak u 7mjes u Petrovoj ako su nađeni plivači što bi trebali saznati isto ovaj tjedan.
Cure koje pijete Myoinositol koji uzimate kod nas u ljekarni? znam da se po forumu pisalo da naručujete preko IHERBa jer je kod nas skupo, ali ja bi to što prije kod nas uzela i počela pit. Pa ću eventualno iducu turu narucit preko iherba.
Pozdrav 🙋🏼♀️ vidim da si isla na konzultacije u IVF i sad u Petrovu. Gdje ces nastaviti ici?
Imam 2 pitanja za nekog tko zna odgovor :
1. Ako imam termin za IVF na jesen, to znaci da je D1 uputnica vec u procesu iskoristavanja (jer sam isla na folikulometrije i sonoHSG) ?
2. Bi li isle na konzultacije jos na dva mjesta u polikliniku IVF i kod dr.Lucingera? Koliko dodju cijene u poliklinici kad se zbroje svi uzv i sto treba van HZZO, koliko dodju cijene lijekova ukoliko se ide kod Lucingera uz placanje postupka?
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
PMak -kada si pila gynositol, prije postupka ili i za vrijeme? Razmišljam da si ga naručim i krenem nakon m piti... pila sam nakon hsg-a inofolic po preporuci gina koji mi radio hsg...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Pozdrav cure
Poprilično nova u svemu, do sada smo odradili dvije neuspješne AIH.
Koristim Gynositole unazad skoro godinu dana, muž je koristio Profertile, sada smo ga prebacili na Wellman conception. Imate li kakvih preporuka što bi trebali ubaciti u svoju prehranu, u nadi skorog plusića
Jeste li iskoristile svih 4 pokušaja AIH, ili se ranije prelazilo na IVF ?
Histeroskopija 07/2020
AIH 02/2021
AIH 03/2021
Hašimotov tireoditis
Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
Tražite svoje doktore da ovo provjere.
💔💔💔
Inositol sam radi poboljsanja kvalitete jajnih stanica na svoju ruku na kraju počela piti cca 6 mjeseci prije postupka (postupak odgođen zbog korone). Gynositol sam prila prije postupka ravno 1 mjeseec, na kraju mi je doktorica rekla da pijem 2 vrećice umjesto 1 kako piše na uputi (ali vrlo često zaboravilm popiti tu 2. navečer - zapravo je ne pijem ako ćemo biti realni).
Pila sam ga i tijekom transfera, pijem ga i sad jer su mi više puta naglasili da nastavim s terapijom kju koristim (a i na uputama u Gynositolu piše da ukoliko se pije tijekom trudnoće da smanjuje mogusot pojave gestacijskog dijabetesa).
Kupujem ga u Ljekarni Lavanda u Ilici, gdje imaju "happy hour" za sve kupovine između 10-12 (no nisam više sigurna za točno vrijeme) i 10/% popusta na plaćanje gotovinom (5% karticom) i tad izađe 300kn za 2 mjeseca (no postoje slične akcije na netu treba popratiti).
Ono što sam primijetila je već nakon nekoliko dana korištenja (baš kao i nakon početka primjene svježe matične mliječi) sveopće bolje osjećanje, više energije, uravnoteženost, i neka "lakoća postojanja". To nisam osjećala dok sam poila Inofolic kojeg sam kupovala u Ljekarni Pablo.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
I protoke. Protoci život znače.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
PMak -hvala na odg -info o gynositolu, gledala sam baš, ima jedna stranica 308 kn 60 vrećica i iznad 300 kn je besplatna dostava, naručujem čim vidim betu sutra...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
I protoke. Protoci život znače.
Da, za protoke sam znala, o tome smo već pisale. Ovo sam sad prvi put čula.
Ali da, čuvajte svoje bebice i idite kod kvalitetnih ginekologa koji imaju dobre UZVove.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji