Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    12. Travanj 2021. 15:33

Ericaaa ajme endo seko ,ponosna sam na tebe ❤🤗❤
    SBjelis tebe čekam cijeli dan ,kad ono sutraaa 😁😁 jesi na kraju onda izvadila betu?
    Lindsay beba nježna i lijena ko mama 🤣🤣🤣🤣
    Slušaj ove iskusnjare, ja te neću nagocarati da još piškiš ,znaš mene  🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈

endometrioza

Sunny_🐣
    12. Travanj 2021. 15:37

SeniRemmus

Sunny_

cure hvala na komentarima za Gynositol. Na ljekarna hr. je 301hrk 60 vrecica.
    Jana85 ako dođemo do postupka ići ćemo u Petrovu. U IVF sam išla 2 puta na konzultacije kod dr Šimunića i bilo mi je ok. Doktor je stručan i lijepo odgovori na sva pitanja, ugodan je. Kod nas je faktor neplodnosti muška strana i iskreno nije mi se svidjelo par komentara dr nakon što smo kod njih ponovili spermiogram. Imala sam osjecaj da su specijalizirani za žensku neplodnost, a s muškom da baš i ne znaju što bi. Ali naglašavam da je to isključivo moj dojam i mogu biti totalno u krivu (zato to dosad nisam ni spominjala na forumu).
    Sunny_ovo za komentare omuškoj nepolodnosti sam već i ja pisala, da su se dosta čudili i komentirali loš spermiogram mog muža, što mi je nakon 3. puta kad su to spomenuli počelo ići na živce 😅 ne bi se trebalo toliko čuditi tome u klinici za nepolodnost 😒😆

hahaha pa baš  mislim volim i ja realnost, ne letim u oblacima, ali svjedno baš su neki komentari nepotrebni. Meni je odmah nudio da nam oni organiziraju put u češku na donaciju, a nakon što sam mu ja rekla da muž ide kod dr. hauptmana, pitao me što će kod njega?  -.-
    Ugl na tim drugim konzultacijama sam imala osjecaj da mi predlaže samo stvari koje oni mogu naplatit, ono što oni nemaju nije mu ni opcija. 
    Kad vi idete po smrzliće?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Jana85
    12. Travanj 2021. 15:40

Sunny hvala na odgovoru 🙌🏼 
    Ja sam u Petrovoj trenutno ali ne znam bi li nastavila tamo ili se prebacila privatno u polikliniku IVF ili kod Lucingera, cekam odgovore cura vezane za uputnicu D1 jel ono sad u procesu iskoristavanja posto sam napravila folikulometrije i sonoHSG i cijene kad se sve zbroji u Poliklinici IVF van onog sto pokriva HZZO i cijene lijekova za stimulaciju cca kod Lucingera kad se ide da vidim sto cu. 
    Jesen mi je daleko za prvi termin IVFa. 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Ruska1986
    12. Travanj 2021. 15:42

*.Women_name.*

Pmak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
    osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
    Tražite svoje doktore da ovo provjere.

I protoke. Protoci život znače.

Hvala MTB.Istina! Npr u bolnici nikad ne gledaju protoke dok beba ne zaostaje. Zato idem svakih 3 - 4 tjedna privatno i tražim da pogledaju protoke, pupčanu, posteljicu. Neke stvari se ipak mogu predvidjeti.

Slazem se. Ja bi i drugu trudnocu, ako je bude(naravno), vodila privatno jer je razlika od privatno i u bolnici doslovno nebo i zemlja.. Al ono, razlika neusporediva. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    12. Travanj 2021. 15:44

Sunflower dobro je to vrijeme, tad vjerojatno vidiš i srceko ❤️
    MTB da, bitno je pratiti sve. I posteljicu i protoke i sve moguće.... Već sam vam rekla da sam ja rođena s 2,5 kg, baš sam s mamom pričala o tome i rekla je da su joj dr rekli da ja zadnjih mjesec dana nisam dobivala na kilazi jer je posteljica bila predebele i nije do mene dolazilo dovoljno hrane zbog toga. A tada su zadnji uzv radili oko 35.,36.tjedna i onda bi poslali žene doma da čekaju trudove... Iako s tadašnjim uzvom tko zna da li bi i tad vidjeli da nešto ne valja. Al da, sve živo se mora pratiti... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

SeniRemmus
    12. Travanj 2021. 15:45

Sunny_

SeniRemmus

Sunny_

Jana85 ako dođemo do postupka ići ćemo u Petrovu. U IVF sam išla 2 puta na konzultacije kod dr Šimunića i bilo mi je ok. Doktor je stručan i lijepo odgovori na sva pitanja, ugodan je. Kod nas je faktor neplodnosti muška strana i iskreno nije mi se svidjelo par komentara dr nakon što smo kod njih ponovili spermiogram. Imala sam osjecaj da su specijalizirani za žensku neplodnost, a s muškom da baš i ne znaju što bi. Ali naglašavam da je to isključivo moj dojam i mogu biti totalno u krivu (zato to dosad nisam ni spominjala na forumu).
    Sunny_ovo za komentare omuškoj nepolodnosti sam već i ja pisala, da su se dosta čudili i komentirali loš spermiogram mog muža, što mi je nakon 3. puta kad su to spomenuli počelo ići na živce 😅 ne bi se trebalo toliko čuditi tome u klinici za nepolodnost 😒😆

hahaha pa bašmislim volim i ja realnost, ne letim u oblacima, ali svjedno baš su neki komentari nepotrebni. Meni je odmah nudio da nam oni organiziraju put u češku na donaciju, a nakon što sam mu ja rekla da muž ide kod dr. hauptmana, pitao me što će kod njega? -.-
    Ugl na tim drugim konzultacijama sam imala osjecaj da mi predlaže samo stvari koje oni mogu naplatit, ono što oni nemaju nije mu ni opcija.

Joj koji komentari 😑😑😑 sigurna sam da bi on vrlo rado predložio sve što se može naplatiti, a da bi gospođa direktorica sve to vrlo rado i naplatila 🙄😅
    Što se nas tiče, nadam se da idući ciklus će biti dobar endometrij, dobila sam udarnu terapiju estrofemima (oralno, vaginalno, flasteri) pa se nadamo da ćemo ovaj ciklus uspjeti zadebljati do magičnih 8.5mm 🙌🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Sunny_🐣
    12. Travanj 2021. 15:48

SeniRemmus

Sunny_

SeniRemmus

Sunny_

hahaha pa bašmislim volim i ja realnost, ne letim u oblacima, ali svjedno baš su neki komentari nepotrebni. Meni je odmah nudio da nam oni organiziraju put u češku na donaciju, a nakon što sam mu ja rekla da muž ide kod dr. hauptmana, pitao me što će kod njega? -.-

Joj koji komentari 😑😑😑 sigurna sam da bi on vrlo rado predložio sve što se može naplatiti, a da bi gospođa direktorica sve to vrlo rado i naplatila 🙄😅
    Što se nas tiče, nadam se da idući ciklus će biti dobar endometrij, dobila sam udarnu terapiju estrofemima (oralno, vaginalno, flasteri) pa se nadamo da ćemo ovaj ciklus uspjeti zadebljati do magičnih 8.5mm 🙌🏻

nemoj zaboravit na ciklu i pivo  sretnoooo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunflower14
    12. Travanj 2021. 15:49

Pmak i Tuma onda dobro, hvala!😚

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

Kacusha
    12. Travanj 2021. 15:56

Daria zao mi je 💔 Pmak odlicna beta 😍 sretno svim curama, ja iscekujem 5mj 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Tuma
    12. Travanj 2021. 15:59

Ruska1986

*.Women_name.*

Pmak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Drage moje trudnice, danas sam čula jednu lošu priču koju ovdje neću prepričavati. Ali iz nje sam naučila jednu lekciju o kasnijim trudnoćama:
    osim što vam prate veličinu bebica, JAKO je bitno da vam prate i veličinu posteljice. Ona mora pratiti veličinu bebice. Ako je ne prati, potrebno je ići na raniji inducirani porod i onda sve završi OK. Ako dođe do prevelikog nesrazmjera između veličina bebice i posteljice, ne završi dobro.
    Tražite svoje doktore da ovo provjere.

I protoke. Protoci život znače.

Hvala MTB.Istina! Npr u bolnici nikad ne gledaju protoke dok beba ne zaostaje. Zato idem svakih 3 - 4 tjedna privatno i tražim da pogledaju protoke, pupčanu, posteljicu. Neke stvari se ipak mogu predvidjeti.

Slazem se. Ja bi i drugu trudnocu, ako je bude(naravno), vodila privatno jer je razlika od privatno i u bolnici doslovno nebo i zemlja.. Al ono, razlika neusporediva.

Istina. Ja sam išla i privatno i socijalno. I privatno mi je sve mjerila, gledala, uzv bi trajao barem 20 min i onda jos tlak, kilaza, trakice, vaginalni pregled.... A socijalno oko 2-3 min, jednom sam imala samo vaginalni (al oke, znali su da sam to privatno pogledala), al recimo trakice nisam pisala tamo... . Jedino, moj soc gin me slao non stop vaditi krv, sve provjeravati, kod endokrinologa, hematologa, dermatologa.... Kad sam došla kod endokrinologa na VV zbog šećera, komentirala je ovaj vas ginekolog baš voli dijeliti uputnice😂 (jer je tražila u sustavu jel poslao d1 ili a3, pa joj je sve moje uputnice izlistao) 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.