Doria - baš mi je žao 😥
PMak - cestitam, beta je top! 🎉
Meni danas 15.dnt dvodnevnog embrija, od pocetka postupka bas nije bilo najbolje, ne znam jel su stedjeli na lijekovima ili postoji razlog manje doze, al dat cu im jos samo 1 šansu u svibnju.
Betu vadim sutra iako mi pise 14.4., tek toliko da potvrdim sto prije da nista ni ovaj puta, test negativan, krenuo lagano smeđi neki iscjedak, ujutro bilo nesto roskasto s utricima, a je li se nesto događalo pa propalo ili nije bilo, sad ne mogu znati...
Nisam plačljivica, dok ne puknem, samo sam tužna 😟 al nadam se da ce biti sljedeci put... hvala ma podrsci, bez vaseg vjetra u leđa bih jos jucer potonula jer sjenu ni jucer nisam vidjela, ovako sam imala jos tračak nade... mislim ipak da je sad to to...
Krenula nastava pa imam posla i nemam bas vremena ni tugovati...
Javim rezultat bete sutra popodne dok stigne nalaz!
🤗 svima!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Anavicaa puno mi je zao, znam da si tuzna.. Kad prodje, brzo ces dalje! ❤
Ericaa woooooow
Pmak ❤🙏
oharascarlett14@gmail.com
Sara, Ruska final countdownSbjeliš sretno na UZV
Pmak divnooo💜
BAJOMA mislimo na malu MarijuLindsay von Bica kad će testić?
_________
ja sam jutros bila na prvom terminu kod doktorice Škrgatić. Stvarno je jako mila i draga. Nisam imala osjecaj da se išta požurivalo ili da sam na traci. Obavile smo razgovor, napravila mi je ultrazvuk i potvrdila nažalost sumnju na policisticne jajnike. Ali je prednost što su mi ciklusi redoviti i potvrdila mi je ovulaciju. Preporučila mi je da pijem Myoinositol i da nastavim sa ovim što sad pijem (prenatal, matičnu i vitamin D).
Zapisani smo za postupak u 7mjes u Petrovoj ako su nađeni plivači što bi trebali saznati isto ovaj tjedan.
Cure koje pijete Myoinositol koji uzimate kod nas u ljekarni? znam da se po forumu pisalo da naručujete preko IHERBa jer je kod nas skupo, ali ja bi to što prije kod nas uzela i počela pit. Pa ću eventualno iducu turu narucit preko iherba.
Ja sam pila Inositol dok mi dr. J nije spomenula Gynositol. Kutija od 60 vrećica je 330kn, 1 vrećica dnevno. No može se naći na popustu. Uglavnom, kako imam IR, razlika Gynositol od onog Inositola mi je bila baš drastična, puno bolje mi je regulirao inzulin.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pozdrav, u velikoj sam gužvi na poslu pa sam uletila samo da vam napišem da su me zvali sa humane da dođem jutros, u srijedu konačni rezultat ali danas je 8 blastica!!! 5 će ih zalediti danas a 3 bi pustili još 6i dan, valjda je tako embriolog rekao. Možda nije konačan broj ali sam svakako jako sretna, toliko da se bojim nadati. Transfer će biti nakon laparoskopije!
Doria jako mi je žao draga!Anavica985 žao mi je
Hvala svima na lijepim željama i navijanju!!!
Ajme, slavlje!!
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Doria - baš mi je žao 😥
Meni danas 15.dnt dvodnevnog embrija, od pocetka postupka bas nije bilo najbolje, ne znam jel su stedjeli na lijekovima ili postoji razlog manje doze, al dat cu im jos samo 1 šansu u svibnju.
Betu vadim sutra iako mi pise 14.4., tek toliko da potvrdim sto prije da nista ni ovaj puta, test negativan, krenuo lagano smeđi neki iscjedak, ujutro bilo nesto roskasto s utricima, a je li se nesto događalo pa propalo ili nije bilo, sad ne mogu znati…
Nisam plačljivica, dok ne puknem, samo sam tužna 😟 al nadam se da ce biti sljedeci put… hvala ma podrsci, bez vaseg vjetra u leđa bih jos jucer potonula jer sjenu ni jucer nisam vidjela, ovako sam imala jos tračak nade… mislim ipak da je sad to to…
Krenula nastava pa imam posla i nemam bas vremena ni tugovati…
🤗 svima!!!
Žao mi je.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dogovorili smo se da krecem sa Rekovelleom sa prvim danom menstruacije. Sad cu se napokon i ja malo ubacit ovdje u komentiranje jer sam do sad samo redovno pratila sta vi pisete 🤗
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Anavicaa puno mi je zao, znam da si tuzna.. Kad prodje, brzo ces dalje! ❤
Ericaa woooooow
Pmak ❤🙏
A kad si ti na redu? Stalno ulazim na forum a nikakvih vijesti od tebe 🤔
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Doria - baš mi je žao 😥
Betu vadim sutra iako mi pise 14.4., tek toliko da potvrdim sto prije da nista ni ovaj puta, test negativan, krenuo lagano smeđi neki iscjedak, ujutro bilo nesto roskasto s utricima, a je li se nesto događalo pa propalo ili nije bilo, sad ne mogu znati…
Nisam plačljivica, dok ne puknem, samo sam tužna 😟 al nadam se da ce biti sljedeci put… hvala ma podrsci, bez vaseg vjetra u leđa bih jos jucer potonula jer sjenu ni jucer nisam vidjela, ovako sam imala jos tračak nade… mislim ipak da je sad to to…
Krenula nastava pa imam posla i nemam bas vremena ni tugovati…
🤗 svima!!!
❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sbjelisi sada san trazila tvoj testic 7dnt blastociste
Rekla bih da se jace vidi nego moj 9dnt trodnevnog.
Doljnji je od danas i jos isfiltriran.
https://ibb.co/864rPS4
Ti me posebno usrecujes postovima, trazeci sliku tvog testica svasta sam procitala, zeno odlicna si 👌
Pozdrav, u velikoj sam gužvi na poslu pa sam uletila samo da vam napišem da su me zvali sa humane da dođem jutros, u srijedu konačni rezultat ali danas je 8 blastica!!! 5 će ih zalediti danas a 3 bi pustili još 6i dan, valjda je tako embriolog rekao. Možda nije konačan broj ali sam svakako jako sretna, toliko da se bojim nadati. Transfer će biti nakon laparoskopije!
Doria jako mi je žao draga!Anavica985 žao mi je
Hvala svima na lijepim željama i navijanju!!!
Ajme, slavlje!!
Beya 🔝👌🏻🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji