Pozdrav, u velikoj sam gužvi na poslu pa sam uletila samo da vam napišem da su me zvali sa humane da dođem jutros, u srijedu konačni rezultat ali danas je 8 blastica!!! 5 će ih zalediti danas a 3 bi pustili još 6i dan, valjda je tako embriolog rekao. Možda nije konačan broj ali sam svakako jako sretna, toliko da se bojim nadati. Transfer će biti nakon laparoskopije!
Doria jako mi je žao draga!Anavica985 žao mi je
Hvala svima na lijepim željama i navijanju!!!
Ajme, slavlje!!
Beya 🔝👌🏻🤗
Beta
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sbjelisisada san trazila tvoj testic 7dnt blastociste
Rekla bih da se jace vidi nego moj 9dnt trodnevnog.
Doljnji je od danas i jos isfiltriran.
https://ibb.co/864rPS4
Ti me posebno usrecujes postovima, trazeci sliku tvog testica svasta sam procitala, zeno odlicna si 👌
Sjena je tu 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ti me posebno usrecujes postovima, trazeci sliku tvog testica svasta sam procitala, zeno odlicna si 👌
Sjena je tu 🤔
Pomalo slabasna 😂
Sjena je tu 🤔
Pomalo slabasna 😂
I ja vidim crticu, kažes 9dnt?
Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
Sjena je tu 🤔
Pomalo slabasna 😂
Je , 9dnt trodnevnog
Ruska1986, rekli su za oko mjesec dana, ako uopće bude materijala za analizu. Prošlo je malo manje od 2 tjedna. Javim kad saznam, navijamo da mi Gić nije dao samo malo endometrija u tekućini.
Nego, kako tebi ide to rađanje? Malo si se ulijenila, ha?nika0302, već sam napisala da si u FETu.
Ne znam sta bi ti rekla… Evo sad me bas cesto love menstrulani bolovi(i dalje su tu 😂), cak i kad lezim na boku… I nekako se cudnjikavo osjecam 🤷🏻♀️ a mala mi je toliko nisko dole da imam osjecaj da ce ispast dok hodam! Idem oprat kosu 🤭🤭
🎉🎊🎉 meni su jutros u 4 poceli menstrualni, imala sam sam i sukrvice. Otisla do svoje gin, na ctg-u nista trudova, al sam otvorena 1 cm 🤭🤭🤭 Rekla je da se najvjerojatnije necemo vise vidit u trudnoći ovoj 🙈 I ja sam jucer prala kosu, jutros isto. Svaki dan odsad pranje kose do odlaska u bolnicuuu. 🎉🎊
Meni je jedino drukcije sta mi je bas muka, ko u pocetku trudnoce. I kao da mi je zabila nogicu u preponu! Nije, naravno, ali je takav osjecaj. Ja sutra imam pregled pa necu nigdje ic.. A mozda budem morala ☺☺☺ ti imas 3 dana negdje do 40og tjedna, jel tako?
I meni je bilo mucno prije dva dana. Iz cista mira. Nisan povracala al san se lose bas osjecala. Jucer ujutro se ustala, kad ono voda, iz mene, nije puno, al dovoljno da smoci donji ves. Prominila sam ga i vratila se lec, opet je bilo malo, al nisan mislila da je plodna jer nije curkala i dalje. Bio taj neki vodeni iscjedak ocito, jer ostatak dana nista vise nije bilo.
Meni je termin 16., drzim fige da bude i prije. Iako mi sad prijateljica kaze da je njoj ta sukrvica tjedan dana trajala 🙄 Ubila me instantno u pojam. 😂 Svakako Ruska, SRITNO NAM!!! 🌸💕🌸
-
Miss, nisan dobro pohvatala, al.nadan se da si ok! Čuvajte se ti i tvoj dječak!
-
Pmak, lijepa betica!
-
Erica, lijep.broj blastica! 😊
-
Sanjich 💕💕💕
-
Bajo, i ja se nadam da je curetak dobro! ❤️❤️❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sjena je tu 🤔
Pomalo slabasna 😂
Je , 9dnt trodnevnog
Meni je malo tamnija crtica bila od tvoje na 9dnt ali petodnevnog, tako da se moraš strpiti, za dva dana opet testić 🤭🤭
Sjena je tu 🤔
Pomalo slabasna 😂
Je , 9dnt trodnevnog
Meni je malo tamnija crtica bila od tvoje na 9dnt ali petodnevnog, tako da se moraš strpiti, za dva dana opet testić 🤭🤭
Ti bas znas utjesiti 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Doria žao mi je, teško je ostati bez transfera. Dopusti si tugu i onda spremi planove za dalje. Pošto nisi bila u stimulaciji, možeš odmah idući mjesec u postupak. 🥰 Vidiš ti to tvoje jaje, odmah 2 spermica prima, nemaš ti šta brinuti za dalje, kad budeš u stimulaciji bit će to super rezultat 😊
Pmak Odlična beta, lijepo se poduplala 😊 sad još uzv da potvrdi trudnoću 🥰
Erica wow 8 blastica 😱🥰 to je vrhunski rezultat. A zašto 3 ostavljaju za sutra ako su već došle do blastica? U svakom slučaju, odlično 😍
Women_name a bolje je provjeriti pa da budeš na miru. Javi kad imaš ekg i što ti lom kaže 😊🤞
Miss a sve mi se čini da ti ni nećeš imat mira kako je krenulo. Al bitno je da bebac lijepo napreduje, a mama kad rodi se mora počastiti nekim all inclusive spa tretmanom nakon svega što je prošla. ❤️
Ruska1986, Sara sad će to polako kod vas 2 😊 čini mi se da bi Sara već kroz dan-dva mogla 😊 javite nam novosti ak ćete imat 😊
Lindsay malo je potamnila. Prati još sutra, prekosutra, onda bi već trebala biti prava crta. Držim fige 🤞
Sunflower bolovi su normalni, neki imaju jače, neki slabije, al u ranoj trudnoći su ti bolovi nešto uobičajeno. 😊 Nez jesi li napisala, nisam po pratila, kad ti je uzv?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji