Ruska1986, rekli su za oko mjesec dana, ako uopće bude materijala za analizu. Prošlo je malo manje od 2 tjedna. Javim kad saznam, navijamo da mi Gić nije dao samo malo endometrija u tekućini.
Nego, kako tebi ide to rađanje? Malo si se ulijenila, ha?nika0302, već sam napisala da si u FETu.
Ne znam sta bi ti rekla… Evo sad me bas cesto love menstrulani bolovi(i dalje su tu 😂), cak i kad lezim na boku… I nekako se cudnjikavo osjecam 🤷🏻♀️ a mala mi je toliko nisko dole da imam osjecaj da ce ispast dok hodam! Idem oprat kosu 🤭🤭
🎉🎊🎉 meni su jutros u 4 poceli menstrualni, imala sam sam i sukrvice. Otisla do svoje gin, na ctg-u nista trudova, al sam otvorena 1 cm 🤭🤭🤭 Rekla je da se najvjerojatnije necemo vise vidit u trudnoći ovoj 🙈 I ja sam jucer prala kosu, jutros isto. Svaki dan odsad pranje kose do odlaska u bolnicuuu. 🎉🎊
Oooooooooooooooo😍😍😍😍❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀
Ruska,Sara 👏👏👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ruska1986, rekli su za oko mjesec dana, ako uopće bude materijala za analizu. Prošlo je malo manje od 2 tjedna. Javim kad saznam, navijamo da mi Gić nije dao samo malo endometrija u tekućini.
Nego, kako tebi ide to rađanje? Malo si se ulijenila, ha?nika0302, već sam napisala da si u FETu.
Ne znam sta bi ti rekla… Evo sad me bas cesto love menstrulani bolovi(i dalje su tu 😂), cak i kad lezim na boku… I nekako se cudnjikavo osjecam 🤷🏻♀️ a mala mi je toliko nisko dole da imam osjecaj da ce ispast dok hodam! Idem oprat kosu 🤭🤭
🎉🎊🎉 meni su jutros u 4 poceli menstrualni, imala sam sam i sukrvice. Otisla do svoje gin, na ctg-u nista trudova, al sam otvorena 1 cm 🤭🤭🤭 Rekla je da se najvjerojatnije necemo vise vidit u trudnoći ovoj 🙈 I ja sam jucer prala kosu, jutros isto. Svaki dan odsad pranje kose do odlaska u bolnicuuu. 🎉🎊
Meni je jedino drukcije sta mi je bas muka, ko u pocetku trudnoce. I kao da mi je zabila nogicu u preponu! Nije, naravno, ali je takav osjecaj. Ja sutra imam pregled pa necu nigdje ic.. A mozda budem morala ☺☺☺ ti imas 3 dana negdje do 40og tjedna, jel tako?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Beta hcg 2511.. Dr je bila u velikoj guzvi, nisam bas sigurna da sam dobro čula ali definitivno preko 2000 jest..
UZV izgleda već idući tj!
Odlično!!🤩🤩
Hvala puno..!
Vezano za tvoj gornji post, mislim da su ti bolovi normalni. Učestalo štrecanje, bockanje, pikanje je kod mene počelo već isto poslijepodne na dan transfera i nastavilo se odmah idući dan.. I manje intenzivno trajalo do 12 DPT kad ga je zamijenila tipična menstrualna bol koja i dalje traje.. Čim sam aktivna boli više. Kad se odmaram, bolje je. Također nisam očekivala toliku "akciju".
Što se tiče umora i spavanja čini mi se da Utrogestan puno bolje podnosim što je veća trudnoća. Nakon punkcije pa do transfera je bilo neizdrživo.
No mučnine su mi krenile vrlo rano, 9 DPT janjetina je imala okus na haringe, a mučnine traju po cijeli dan u valovima (ovaj put mislim da nema veze s utrogestanom).
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Beta hcg 2511.. Dr je bila u velikoj guzvi, nisam bas sigurna da sam dobro čula ali definitivno preko 2000 jest..
UZV izgleda već idući tj!
Odlično!!🤩🤩
Hvala puno..!
Vezano za tvoj gornji post, mislim da su ti bolovi normalni. Učestalo štrecanje, bockanje, pikanje je kod mene počelo već isto poslijepodne na dan transfera i nastavilo se odmah idući dan.. I manje intenzivno trajalo do 12 DPT kad ga je zamijenila tipična menstrualna bol koja i dalje traje.. Čim sam aktivna boli više. Kad se odmaram, bolje je. Također nisam očekivala toliku "akciju".
Što se tiče umora i spavanja čini mi se da Utrogestan puno bolje podnosim što je veća trudnoća. Nakon punkcije pa do transfera je bilo neizdrživo.
No mučnine su mi krenile vrlo rano, 9 DPT janjetina je imala okus na haringe, a mučnine traju po cijeli dan u valovima (ovaj put mislim da nema veze s utrogestanom).
Hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo!
Podnijet cemo mi i bolove i mucnine i sve sto treba, samo neka se mališani razvijaju kako treba.😇
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Pozdrav, u velikoj sam gužvi na poslu pa sam uletila samo da vam napišem da su me zvali sa humane da dođem jutros, u srijedu konačni rezultat ali danas je 8 blastica!!! 5 će ih zalediti danas a 3 bi pustili još 6i dan, valjda je tako embriolog rekao. Možda nije konačan broj ali sam svakako jako sretna, toliko da se bojim nadati. Transfer će biti nakon laparoskopije!
Doria jako mi je žao draga!
Anavica985 žao mi je
Hvala svima na lijepim željama i navijanju!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sara, Ruska final countdown
Sbjeliš sretno na UZV
Pmak divnooo 💜
BAJOMA mislimo na malu Mariju
Lindsay von Bica kad će testić?
_________
ja sam jutros bila na prvom terminu kod doktorice Škrgatić. Stvarno je jako mila i draga. Nisam imala osjecaj da se išta požurivalo ili da sam na traci. Obavile smo razgovor, napravila mi je ultrazvuk i potvrdila nažalost sumnju na policisticne jajnike. Ali je prednost što su mi ciklusi redoviti i potvrdila mi je ovulaciju. Preporučila mi je da pijem Myoinositol i da nastavim sa ovim što sad pijem (prenatal, matičnu i vitamin D).
Zapisani smo za postupak u 7mjes u Petrovoj ako su nađeni plivači što bi trebali saznati isto ovaj tjedan.
Cure koje pijete Myoinositol koji uzimate kod nas u ljekarni? znam da se po forumu pisalo da naručujete preko IHERBa jer je kod nas skupo, ali ja bi to što prije kod nas uzela i počela pit. Pa ću eventualno iducu turu narucit preko iherba.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav, u velikoj sam gužvi na poslu pa sam uletila samo da vam napišem da su me zvali sa humane da dođem jutros, u srijedu konačni rezultat ali danas je 8 blastica!!! 5 će ih zalediti danas a 3 bi pustili još 6i dan, valjda je tako embriolog rekao. Možda nije konačan broj ali sam svakako jako sretna, toliko da se bojim nadati. Transfer će biti nakon laparoskopije!
Doria jako mi je žao draga!Anavica985 žao mi je
Odlican rezultat 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 bravo ☺☺☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Doria jako mi je žao draga!Anavica985 žao mi je
8 blastica !!!
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sara, Ruska final countdownSbjeliš sretno na UZV
Pmak divnooo💜
BAJOMA mislimo na malu MarijuLindsay von Bica kad će testić?
_________
ja sam jutros bila na prvom terminu kod doktorice Škrgatić. Stvarno je jako mila i draga. Nisam imala osjecaj da se išta požurivalo ili da sam na traci. Obavile smo razgovor, napravila mi je ultrazvuk i potvrdila nažalost sumnju na policisticne jajnike. Ali je prednost što su mi ciklusi redoviti i potvrdila mi je ovulaciju. Preporučila mi je da pijem Myoinositol i da nastavim sa ovim što sad pijem (prenatal, matičnu i vitamin D).
Zapisani smo za postupak u 7mjes u Petrovoj ako su nađeni plivači što bi trebali saznati isto ovaj tjedan.
Cure koje pijete Myoinositol koji uzimate kod nas u ljekarni? znam da se po forumu pisalo da naručujete preko IHERBa jer je kod nas skupo, ali ja bi to što prije kod nas uzela i počela pit. Pa ću eventualno iducu turu narucit preko iherba.
Super je da ti se doktorica svidjela ☺ sretno dalje 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji