Drage moj vrlilice ❤ Uz ovoliku vašu vjeru i potporu i ja sam pocela vjerovati da su čuda moguća ❤ Pa gdje bih ikada ovo mogla dobiti? Nigdje. ❤ Zamislite, dogurali smo do UZV ❤
Prevrlim vas MTBica ❤, Anavica, Lindsay, nika/ manemoj/ Sani (i ja sam skoro dobila srčani arest), ribic (znala sam da ti znas 😊), Pmak, Tuma (nisu vise radili, javiti ce se u pon), LucyLou (i ja sam mislila na tebe i želim dobar oporavak. Vjerujem 🙏), Ruska ❤, Lita, eicaa ❤, Clarissa (hihi), Sunflower ❤, Dia85 😘, Kača, Tiki, Sara, Petra30, lioraliora, stani ❤, Women Name, Amaranta (ahaha, nisi valjda?! ) 🙈❤, Miss, Josipab, Curly ❤, Dada (pregled iduci tjedan), Pami, Jana, Tanja ❤, Anksi ❤, Rina89, Leia ❤❤, Ana26, TirelessIvy (samos i malo umorna ❤)
Predivan moj copor ❤
oharascarlett14@gmail.com
Ma ne idem ja samo na jedan. To je tuga. Idem sa mini IVF gde se u principu očekuje 2-5 js. Nego kod mene folikula jednostavno nema, cak ni antralnih i to je ono sto me plaši i to se tako preko noci dogodilo. Do pre 5 meseci bilo ih je 5 antralnih bar u svakom ciklusu. To mi je najveci sok, zar je moguće da se za par meseci sve toliko pogoršalo? Prosto imam utisak da su mi akupunktura i svi suplementi, ma koliko imala utisak da su mi prijali, više odmogli nego pomogli. Nema mi druge nego pričati sa doktorom i videti šta dalje. A vama sam zahvalna do neba!!! 🙏🙏🙏
TirelessIvy žao mi je..nadam se da ćeš dobiti neke odgovore i poticaj za dalje..šaljem zagrljaje i javljaj što dr kaže💗
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
TirelessIvy draga lavice,jako mi je zao da to prolazite... u mislima i molitvama ste nam i drzite se! Tu smo uz vas ❤
LucyLou zao mi je za mamu,nadam se i vjerujem da ce sve biti dobro! ❤
Ostale cure saljem vam zagrljaj i vrlim vas 😘😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala cure svima na odgovorima ❤️
Nipt radim kod dr Gebauer Vukovic, naručena sam i na UZV pa pretpostavljam da će mi tamo odmah i mini anomaly napraviti. Čitala sam komentare za nju i stvarno su super a na webu izmedju ostalog stoji ovo:
The main areas of interest are fetal medicine, the use of 3D / 4D ultrasound in obstetrics and gynecology and early screening for chromosomal defects in pregnancy.
Pa računam da sam u dobrim rukama 😊
.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ma ne idem ja samo na jedan. To je tuga. Idem sa mini IVF gde se u principu očekuje 2-5 js. Nego kod mene folikula jednostavno nema, cak ni antralnih i to je ono sto me plaši i to se tako preko noci dogodilo. Do pre 5 meseci bilo ih je 5 antralnih bar u svakom ciklusu. To mi je najveci sok, zar je moguće da se za par meseci sve toliko pogoršalo? Prosto imam utisak da su mi akupunktura i svi suplementi, ma koliko imala utisak da su mi prijali, više odmogli nego pomogli. Nema mi druge nego pričati sa doktorom i videti šta dalje. A vama sam zahvalna do neba!!! 🙏🙏🙏
TirelssIvy mi cemo 🙏 da u iducem ciklusu bude barem 3 ❤ Dok ima opcija, nema odustajanja. ❤❤
Tiki, Curly i Anksimoron, hvala vam puno. Pozitivni smo, a moja mama je najveca lavica koju poznajem (osim vas) - prosla je ona sve i svasta i svi se nadamo da ce pobijediti i ovaj put. Vama i svim ostalim curama od srca hvala sto mislite na mene😘🙏🏻
TirelessIvy, saljem ti najveci zagrljaj! 😘
❤
Nepitajte me kako sam 😵
Ma bravooo 🥰🥰🥰 pravo cudo si .
🤞🙏🏻
Tebe sam cekala!
❤😘
BjeliS Jucer sam bila na forumu samo da vidim tvoju betu, isto me najprije štrecnulo a onda sam otvorila i vidim beta woooow.... Ajde neka ide skolski, sad uzv pa sve sto ide! ❤️
Sunflower, Pnami ❤️
LucyLou zao mi je zbog mame- zelim sto brzi oporavak mami lavice 🌺
Tirelesslvy hebemu, žao mi je :/ Sto kaze doktor? Ja vjerujem da ste pogodili los ciklus ...
Cure, ja sam rekla Vrcicu da ja trebam pauzu, ne mogu sada nikamo! Rekao je otprilike kao dr G... plus da jos mršavimo i mm i ja... da parametri budu idealno... ok mi je to! Mm je poslao na obradu kod endokrinologa ( inzulin visok/secer isto ) i urologu ( spermiogram sada losa morfologija) Meni da ne treba nista od pretraga! Samo da ponovim u 6mj AMH,tsh i vit D... oboje uzimati vit D, a ja i inositol... uglavnom, meni sada pase pauza .... malo mi je dosta!
Vuky ❤
Vidim da ste se poslozili, odlicno!
Sortiraj odgovore
Najstariji