Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    10. Travanj 2021. 10:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dobro jutro, cure.

Danas je ovo:
    Dia85 - 10.4. beta
    ericaa- 10.4. čeka rezultate oplodnje
    Doria - čeka rezultate oplodnje

Sretnoooo!!!

Dobro jutro svima i sreeetnoooo 🥰🥰🍀🍀🍀

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

🌼TiKi🌼
    10. Travanj 2021. 10:24

Jutro!
    Ruska gledala ja jucer... 🤦‍♀️... Ja ne znam sto bih joj napravila, evo, stvarno. To je psihicki bolesna osoba i tak slobodno seta okolo. 

Sretno svima danas 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

nika0302
    10. Travanj 2021. 10:24

Vuki frizura je predivna 😊😊
    Mtb kako si ti? 🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Leia3.0
    10. Travanj 2021. 10:32

Hej Ruska brate, hvala što misliš, ja sam OK. Mogu ti reć da me psihički, ali i fizički dosta sve iscrpilo. Pokušavam se vratiti u kondiciju kakvu sam prije imala, kao rezultat ovog teškog perioda sam smršavila par kila, prebrzo ostajem bez daha i jako sam umorna - imam osjećaj da me fizički ova histeroskopija i duga opća anestezija dokrajčila. Nikako da se dobijem do kraja od toga. Baš se nekako iscrpljeno, umorno i čudno osjećam. Polako uvodim treninge (na kojima mi srce preskače pa stalno mislim da ću dobit infarkt). I tak. "osim" ovih nesretnih trenutaka s ovom pričom se u zadnjih par tjedana izdogađalo i dosta loših i stresnih stvari na privatnom i poslovnom planu. Kako kažu, nevolja nikad ne dolazi sama. Baš je grozno razdoblje iskreno. U zadnje vrijeme dosta osoba umire od korone oko mene, što dodatno pridonosi ovoj psihozi. Tko preživi ovo sve, pričat će. No ja držim vodu iznad glave. Veselim se FET-u, želim vjerovati u svog smrzlića. Ali do tada se želim fizički vratiti na ono što sam bila prošle godine. Nevjerojatno je kako ovi postupci i pridruženi stres od toga, ali i drugih stvari, mogu utjecati na to da se inače zdrav organizam raspadne. 
    A ti, jel ti sad već neudobno i jedva čekaš da krene porod ili bi još malo ovako gurala? :)

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    10. Travanj 2021. 10:43

Leia2.0

Hej Ruska brate, hvala što misliš, ja sam OK. Mogu ti reć da me psihički, ali i fizički dosta sve iscrpilo. Pokušavam se vratiti u kondiciju kakvu sam prije imala, kao rezultat ovog teškog perioda sam smršavila par kila, prebrzo ostajem bez daha i jako sam umorna - imam osjećaj da me fizički ova histeroskopija i duga opća anestezija dokrajčila. Nikako da se dobijem do kraja od toga. Baš se nekako iscrpljeno, umorno i čudno osjećam. Polako uvodim treninge (na kojima mi srce preskače pa stalno mislim da ću dobit infarkt). I tak. "osim" ovih nesretnih trenutaka s ovom pričom se u zadnjih par tjedana izdogađalo i dosta loših i stresnih stvari na privatnom i poslovnom planu. Kako kažu, nevolja nikad ne dolazi sama. Baš je grozno razdoblje iskreno. U zadnje vrijeme dosta osoba umire od korone oko mene, što dodatno pridonosi ovoj psihozi. Tko preživi ovo sve, pričat će. No ja držim vodu iznad glave. Veselim se FET-u, želim vjerovati u svog smrzlića. Ali do tada se želim fizički vratiti na ono što sam bila prošle godine. Nevjerojatno je kako ovi postupci i pridruženi stres od toga, ali i drugih stvari, mogu utjecati na to da se inače zdrav organizam raspadne.
    A ti, jel ti sad već neudobno i jedva čekaš da krene porod ili bi još malo ovako gurala? :)

Da, nazalost to tako bude.... 😏 kad krene, krene sa svih strana! Nemoj se previse forsirat, ako se ne osjecas dobro ☝🏻 Kad tijelo kaze da mu je too much, onda mu je too much... Bas mi je zao da ti je takva situacija, jos uz ovu glupu koronu... Ma! Imam osjecaj da nikad nece proc...
    Evo, guramo nas dvije 🙂 nista, sad sam se pomirila da ce doc na termin 🤷🏻‍♀️ super se osjecam, cak mi ni noge na naticu vise.. Muku mucim sa jednim problemom, ali guramo nekako(hemaci). Da nije toga, mogla bi bit trudna jos 20 tjedana. Ja se nadam da i tebi dolazi bolji period, mora! 🙏🏻🙏🏻😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    10. Travanj 2021. 10:45

🌼TiKi🌼

Jutro!
    Ruska gledala ja jucer… 🤦‍♀️… Ja ne znam sto bih joj napravila, evo, stvarno. To je psihicki bolesna osoba i tak slobodno seta okolo.

Sretno svima danas 😘

Daaa! I radi! A na prvu se vidi da stvarno treba psiholosku pomoc... I nisam skuzila zasto toliko uopce vrijedja zene? Pa sam pretpostavila ili da su joj mozda uzeli dijete ili da je imala spontani... Cim toliko vrijedja zene koje su rodile 🤷🏻‍♀️ pricam gluposti, al mi nije jasno...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Meto
    10. Travanj 2021. 10:46

Leia Dia se jucer javila da ide vaditi betu, u potpisu joj stoji X..
    Bas sam te htjela pitati kako si.. zao mi je i da, svakako treba oporavak malo duzi, tijelo pamti.
    Kad planiras na fet, sad uskoro? 😘
    Ruska jedva🙈 satrale mucnine.. sad imam neku “bol” dolje, kao sa strane da se rasteze sve pa racunam da je normalno jer bi se i trebalo sve sirit.. 
    ovo za ludu koju si stavila, zena je ocito psihicki bolesna i privlaci paznju na taj nacin. I opet nece nitko reagirati dok se zlo ne dogodi i tako u krug..😤

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Tea_0501
    10. Travanj 2021. 10:55

Meto hvala ti na informacijama. Muž je napravio sve moguće pretrage kako bi otkrili u čemu je problem i sve je u redu, još ga samo čeka ultrazvuk kod urologa za 10 dana a u međuvremenu je dr. Radovniković rekla da će svakako uradit Tesu, Mikro TEsu(još ćemo se dogovoriti sa njom) jer ima sve nalaze uredne i onda se samo moramo odlučiti kod koga ćemo dalje u postupak ako se štogod nađe, premda nam je doktorica rekla da su velike šanse da se kod njega nađe i dosta materijala. Tako da eto svakako idemo korak po korak. Sreća nam je da imamo sve nalaze unaprijed pripremljene. 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Leia3.0
    10. Travanj 2021. 10:56

Ruska - imam iskustva i s hemićima  i sad u ovom periodu kad sam bila pod velikim stresom su mi se pojavili opet, ali srećom, trajalo je samo desetak dana i prošlo. Baš je užasan osjećaj.
    Meto - rekli su mi da trebam dobiti dvije menstruacije prije FET-a, tako da računam krajem svibnja / početak lipnja, ako mi se nije sve poremetilo i ako neće kasniti...imat ću nekad sljedeći tjedan kontrolu pa ćemo vidjeti kakva je situacija. Al što se tiče reproduktivnog dijela mog tijela, osjećaj je kao da se nikad ništa nije ni događalo. Kao da mi se maternica, jajnici i sve ostalo odmaraju trenutno 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    10. Travanj 2021. 10:58

Meto

Leia Dia se jucer javila da ide vaditi betu, u potpisu joj stoji X..
    Bas sam te htjela pitati kako si.. zao mi je i da, svakako treba oporavak malo duzi, tijelo pamti.
    Kad planiras na fet, sad uskoro? 😘
    Ruska jedva🙈 satrale mucnine.. sad imam neku “bol” dolje, kao sa strane da se rasteze sve pa racunam da je normalno jer bi se i trebalo sve sirit..
    ovo za ludu koju si stavila, zena je ocito psihicki bolesna i privlaci paznju na taj nacin. I opet nece nitko reagirati dok se zlo ne dogodi i tako u krug..😤

Vjerujem! Mucnine su bas gadne... Probaj sa cajem od dumbira i pojedi si komadic kruha, kad osjetis da krecu... Nisam nasla nikakav dobitni recept pa ti nemam sta drugo rec osim da se drzis! 💜 a to rastezanje i grcenje i kao menstrualni bolovi, stvarno ne brini.. Tako to ide 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.