Dobro jutro, cure.
Danas je ovo:
Dia85 - 10.4. beta
ericaa- 10.4. čeka rezultate oplodnje
Doria - čeka rezultate oplodnje
Sretnoooo!!!
Sretno cure!!! 🤞🤞🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ma ne idem ja samo na jedan. To je tuga. Idem sa mini IVF gde se u principu očekuje 2-5 js. Nego kod mene folikula jednostavno nema, cak ni antralnih i to je ono sto me plaši i to se tako preko noci dogodilo. Do pre 5 meseci bilo ih je 5 antralnih bar u svakom ciklusu. To mi je najveci sok, zar je moguće da se za par meseci sve toliko pogoršalo? Prosto imam utisak da su mi akupunktura i svi suplementi, ma koliko imala utisak da su mi prijali, više odmogli nego pomogli. Nema mi druge nego pričati sa doktorom i videti šta dalje. A vama sam zahvalna do neba!!! 🙏🙏🙏
Mila,nije utjeha, ali ja sam u sličnoj situaciji pa te razumijem. Na prvom stimuliranom Ivf imala sam 5 antralaca , 3 na desnom i 2 na lijevom jajniku, nakon toga lijevi jajnik se potpuno smanjio odnosno više ne funkcionira i suši se i to u samo 8 mjeseci .Tako da sada na desnom budu eventualno 2 antralca ili samo 1 folikul i to uglavnom prazan. Isto uzimala sve i svašta . Ipak imam prijateljicu naših godina koja je nakon 10 godina borbe imala jedva taj 1 fol.koji su rekli da nije nešto i eto rodila se prekrasna zdrava curica.
Vjerujmo do zadnje nade🙏🙏 🫂
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Ma ne idem ja samo na jedan. To je tuga. Idem sa mini IVF gde se u principu očekuje 2-5 js. Nego kod mene folikula jednostavno nema, cak ni antralnih i to je ono sto me plaši i to se tako preko noci dogodilo. Do pre 5 meseci bilo ih je 5 antralnih bar u svakom ciklusu. To mi je najveci sok, zar je moguće da se za par meseci sve toliko pogoršalo? Prosto imam utisak da su mi akupunktura i svi suplementi, ma koliko imala utisak da su mi prijali, više odmogli nego pomogli. Nema mi druge nego pričati sa doktorom i videti šta dalje. A vama sam zahvalna do neba!!! 🙏🙏🙏
Mila,nije utjeha, ali ja sam u sličnoj situaciji pa te razumijem. Na prvom stimuliranom Ivf imala sam 5 antralaca , 3 na desnom i 2 na lijevom jajniku, nakon toga lijevi jajnik se potpuno smanjio odnosno više ne funkcionira i suši se i to u samo 8 mjeseci .Tako da sada na desnom budu eventualno 2 antralca ili samo 1 folikul i to uglavnom prazan. Isto uzimala sve i svašta . Ipak imam prijateljicu naših godina koja je nakon 10 godina borbe imala jedva taj 1 fol.koji su rekli da nije nešto i eto rodila se prekrasna zdrava curica.
Vjerujmo do zadnje nade🙏🙏 🫂
❤❤
oharascarlett14@gmail.com
https://ibb.co/DWLNsLM
Evo i moje frizure ( mslo placem za kosom )
🔝🔝🔝🔝🔝😍😍😍😍 super ti je duzina! 👌🏻 ja sad cekam prvo pranje pa da vidim na sta to lici... 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure, sretno danas🤞🤞🍀
Dia ti si radila betu jucer? Zao mi je ❤️
Tirelessivy grlim do neba❤️
LucyLou zao mi je zbog mane, nadam se da ce biti sve u redu❤️
Sbjelis kakav preokret😍 divno, predivnoo🥰🥰🥰🥰
Lucy sretno s pikanjem🥰 bacamo prasinu po tebi🌟🌟✨
Vuky, Ruska divne su vam frizure😍😘😘
Dada bravo za uzv, ne sumnjam da ce Nifty doci uredan🤞🤞🍀 veselis li se saznati spol?🥰😘
Magnolia zao mi je zbog mucnina, mislim da meni popustaju malo, bome je zajebano.. radis Qualified na kraju? ❤️
Tea evo me🙈 najprije se umiri i idi korak po korak. U bolnicama postoje liste cekanja, ono sto moras znati je da nitko tebe nece uzeti u stimulaciju dok ti muz ne uradi biopsiju.
Mtese preporucujem i dr Radovnikovic, predivna je i sve objasni i jako je njezna.. koliki je kod muza fsh i testosteron?
Jel radio uzv testisa, color doppler? Ponavljao sgam? Ne moze se azzoo dg donijeti na temelju jednog.. postupak ne boli i oporavak je brz. Cijena pise na cjeniku, 6000kn + 1200kn (op + smrzavanje na god dana materijala). Mi smo dobili tri termina pa smo birali koji cemo, muz odabrao onaj najdalji😅
Svim curama mah, mah, sigurno sam zaboravila madu toga..
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jeste gledale ovu bolesnicu jucer:
https://net.hr/danas/hrvatska/boli-ju-to-sto-netko-ima-dijete-susjedi-iz-pakla-smetaju-trudnice-i-majke-sve-sto-ima-veze-s-djecom-i-obitelji-tada-pocinje-napadati/
Ja ne vjerujem da takva osoba nije pod nekim nadzorom
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure, Dia se javila s betom vec? Jesam ja nesto propustila?
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jutro cure, sretno danas🤞🤞🍀
Dia ti si radila betu jucer? Zao mi je ❤️
Tirelessivy grlim do neba❤️
LucyLouzao mi je zbog mane, nadam se da ce biti sve u redu❤️
Sbjelis kakav preokret😍 divno, predivnoo🥰🥰🥰🥰
Lucy sretno s pikanjem🥰 bacamo prasinu po tebi🌟🌟✨
Vuky, Ruska divne su vam frizure😍😘😘
Dada bravo za uzv, ne sumnjam da ce Nifty doci uredan🤞🤞🍀 veselis li se saznati spol?🥰😘
Magnolia zao mi je zbog mucnina, mislim da meni popustaju malo, bome je zajebano.. radis Qualified na kraju? ❤️
Tea evo me🙈 najprije se umiri i idi korak po korak. U bolnicama postoje liste cekanja, ono sto moras znati je da nitko tebe nece uzeti u stimulaciju dok ti muz ne uradi biopsiju.
Mtese preporucujem i dr Radovnikovic, predivna je i sve objasni i jako je njezna.. koliki je kod muza fsh i testosteron?
Jel radio uzv testisa, color doppler? Ponavljao sgam? Ne moze se azzoo dg donijeti na temelju jednog.. postupak ne boli i oporavak je brz. Cijena pise na cjeniku, 6000kn + 1200kn (op + smrzavanje na god dana materijala). Mi smo dobili tri termina pa smo birali koji cemo, muz odabrao onaj najdalji😅
Svim curama mah, mah, sigurno sam zaboravila madu toga..
🤗🤗🤗 ziva si ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Cure, Dia se javila s betom vec? Jesam ja nesto propustila?
Cini mi se da nije 🤔 kako si ti? Jel se drzis?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji