Lucyinthesky bas sam jucer vidjela na vijestima da je nestasica.. Farmacije nesta uvjetuju.. Nisam bas pratila. 😬😲 Sprajc je samo rekao da ce opet fasocat onkoloski bolesnici 😔 Pa kako se mogu zahebavat s takvim stvarima?
Puregon i Gonal su gotovo ista stvar, drugi proizvođač i rekao mi je ranije, zvao me. Šta je tu je, vjerujem da to ništa ne mijenja, ali da, bezveze.
Ja sam isto trazila dr. G. Puregon jer smo s njim imali super rezultat u 1.stimulaciji ali mi je rekao da ga nisu dobili od HZZO pa smo isli s Gonalom i isto bilo ok. Bit ce to sve dobro, vjerujem😘
Ja cekam mengu, nikako da dodje, zadnji duphastone sam popila u nedjelju. Igra zivaca, ili se molim da menga ne dodje jer cekam betu ili da dodje jer cekam postupak😂
Čekaj, ja sam se sad pogubila, ti čekaš betu ili 🤔Bit će ok Gonali,ali živcira me to sve skupa.
Cekam mengu da mogu u FET 😉
Samo kazem - u ovim vodama ili ne zelis da ti dodje jer se nadas da si trudna ili zelis da dodje da mozes nastaviti s transferima, postupcima, pikanjem...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Jutro curke,
meni danas 10dt (trodnevnog smrzlića), Muller test bijel ko snijeg.Betu bi trebala vaditi u subotu, možda sutra budem ipak da ne pijem terapiju nepotrebno..jučer sam već unaprijed isplakala, imala neki filing da ništa od ovog puta.
Leia, hvala ti što misliš.. Kako si ti?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Lucyinthesky bas sam jucer vidjela na vijestima da je nestasica.. Farmacije nesta uvjetuju.. Nisam bas pratila. 😬😲 Sprajc je samo rekao da ce opet fasocat onkoloski bolesnici 😔 Pa kako se mogu zahebavat s takvim stvarima?
Puregon i Gonal su gotovo ista stvar, drugi proizvođač i rekao mi je ranije, zvao me. Šta je tu je, vjerujem da to ništa ne mijenja, ali da, bezveze.
Jes, jes, mislim da je netko vec pisao!
Ne brini! Samo kazem da nije da nema tvoja bolnica neg problem na razini drzave…
Htjela sam jucer izvaditi vitamin D iz krvi, ali su mi u bolnici rekli da nema reagensa, da se javim za tjedan dana mozda tad bude. Dakle, šteka sa svih strana.😑
.
Mislila sam da cu se opustiti jucer ako beta bude dobra, a sad mi misli samo idu na to hoce li sljedeca biti ok, hoce li uzv biti ok.. ni blizu opustena kako sam mislila da cu biti.😅
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
BjeliS o cijepljenju- cijepiti cu se cim me zovnu, moram zvati epidemiologa, neda mi se zivjeti u ovom strahu ... struka preporuca cijepljenje, a zdr sam djelatnik i biti cu konstantno u bliskom kontaktu sa ljudima! Sad sam kod roditelja a kako idemo po Zg i odes u trgovinu i to strah me da ih ne zarazim! Od mm skolski pred neki dan preminuo od covida, a tu susjed 78god dosao sa broda i razbolio se i evo ga u bolnici u Zg, sad je bolje ali bio na respiratoru .... znaci nece ovo stati dok se ne procjepimo... inace nisam za cjepljenja, ali npr. Kad sam pocela raditi u KBC-u sam se automatski morala cijepiti protiv hep B, nitko me nije ni pitao... :/
Sunflower cestitam na beti ❤️ Da sve ide skolski 💕
MTB javim se, ali gotovo je 100% da ne mogu 17.4. :/
Ja sam isto trazila dr. G. Puregon jer smo s njim imali super rezultat u 1.stimulaciji ali mi je rekao da ga nisu dobili od HZZO pa smo isli s Gonalom i isto bilo ok. Bit ce to sve dobro, vjerujem😘
Ja cekam mengu, nikako da dodje, zadnji duphastone sam popila u nedjelju. Igra zivaca, ili se molim da menga ne dodje jer cekam betu ili da dodje jer cekam postupak😂
Čekaj, ja sam se sad pogubila, ti čekaš betu ili 🤔Bit će ok Gonali,ali živcira me to sve skupa.
Cekam mengu da mogu u FET😉
Samo kazem - u ovim vodama ili ne zelis da ti dodje jer se nadas da si trudna ili zelis da dodje da mozes nastaviti s transferima, postupcima, pikanjem…
Ma s tom betom si me zbunila
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sunny_, nama su zbog sprječenosti doktora odgodili kontrolu, pa sam ti ja preko maila saznala od doktora da ima materijala 🙈 (nije ni on pustio svoj mail, tipično, ja sam preko svog maila slala), a kompletne nalaze smo dobili na kontroli. 😊
hahaha ahhh ti muški a onda ćemo mi saznati vjer iduci tjedan na kontroli.
vi još malo pa krecete u postupak
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dia, sada su ti prelomni dani. Bolje izvaditi betu, da se ne mučiš za vikend. Petak ili subota, svejedno. Mene je to pišanje testova ubilo. Nakon 8dnt i 9dnt blastice više nisam piškila. Čak niti jučer (15dnt) prije vadjenja bete, jednostavno nisam mogla. Čekao me težak dan i nisam si mogla priuštiti još i tu komu, dovršila bi me.
Leia tako mi te drago viditi 💕
Vuky ja nemam dvojbi oko procljepljenosti, ali me mušči cijepljenje dok sam u postupku. Ja bi se cijepila, ali me muši što sam stalno u postupku. I čitam okolo kako s tim ženama.. Ugl. se prep. ne u T (prije ili poslije može). A vezano za postupak, ne prep. postupak 2 mjeseca nakon cijepljenja.. Isto imam starce zbog kojih mi je.. Ali prvo ću njih cijepiti, a ja cu viditi kako će se stvari razvijati...
Sunflower, baš - istina. uvijek briga. Treba se naučiti nositi s time nekako jer očito nikada neće stati.
Manemoj What happens in Vegas, stays in Vegas.
oharascarlett14@gmail.com
Sunny_, nama su zbog sprječenosti doktora odgodili kontrolu, pa sam ti ja preko maila saznala od doktora da ima materijala 🙈 (nije ni on pustio svoj mail, tipično, ja sam preko svog maila slala), a kompletne nalaze smo dobili na kontroli. 😊
hahaha ahhh ti muškia onda ćemo mi saznati vjer iduci tjedan na kontroli.
vi još malo pa krecete u postupak
Javi kakvi su nalazi 😊😊 držim palčeve da su odlični. 😊
Da, ja se iskreno nadam da krečemo uskoro. 🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Evo cura sa kojom se cujem iz Au je dobila preporuku da se cijepi ( samo ne mjesec kad je u postupku i ako bude trudna nece drugu dozu - cijepila se ) a ja cu danas pitati Vrcica ( doduse ja sigurno necu u postupak do 8/9mj.... a na pol sam i da ne odem vise nikad! )
Sortiraj odgovore
Najstariji