Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lykka
    06. Travanj 2021. 23:15

Pozdrav svima :)
    Čitam i pokušavam sve pohvatati, puno stvari sam naučila, stvarno ste super cure :)
    MTB žao mi je što nije uspjelo..kad ides po smrzlica? Ja sam danas bila na UL, i dr.  nije baš zadovoljan. Imam neku cistu na jajniku i endometrij je pretanak. Nije baš siguran da ću moći u prirodnom ciklusu, idem ponovno u četvrtak pa ćemo vidjeti...kako sada izgleda morat cu čekati sljedeću menstruaciju i onda sa hormonima pokušati... 
    Sretno sutra sa betama :) 

40 god.
    Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
    Transfer 15.3, 2 trodnevna
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

Sara 🌸
    06. Travanj 2021. 23:20

Uh Dobro je vec sam mislila da rađaš u ralici za snijeg cistit 🤣🤣🤣🥰

Hahaha Bajo, ne stanen ja u ralicu😂 Hvala sta mislis na me. Svakako  javim kad ti zet dode na svit. 💕🌸💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• *.Women_name.*
    07. Travanj 2021. 00:09

Nadalice bravoo 👍💪🥰

Miss da, po svemu pričama s foruma ispada da bi mi mpo trudnice trebale svaki mjesec na svoju ruku ic vadit  pretrage krvi i urina da se nebi zalomilo nkj. Jer oni svi nas i dalje guraju u isti koš s trudnicama koje imaju savršenu trudnocu, pa takve stvari provjeravaju 3 puta u trudnoći eventualno. 🤦🏻‍♀️
    Doria sretnoooo❤️
    Bjanka, Tina žao mi je 😔
    LioraLiora bit će to sve dobro, samo puno odmara ja i mirovanja. Ima tu puno cura s glupim hematom ima kj su na kraju otišli 🥰😘 a možda je i druga GV kako cure kažu, beta je bila dosta velika
    Sara nadamo se da će i kod tebe brzo krenuti 🤞🤞🙏 da više tebe i Rusku steramo s trona ove liste trudnica na onu mpo majki 🥰😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    07. Travanj 2021. 00:14

TirelessIvy

Sbijelis, MTB hvala vam mnogo, mnogo. Bas mi treba podrška. Nekako mi bas tesko. Sve neću da pišem, da ne opterećuje, ali mama mi nije dobro. Pre pola godine strasno nezgodan rak operisala. Čekala skoro godinu dana na red, ali zbog korone stalno odlagali, dok na kraju nije bilo pitanje dana. Srećom pa smo mogli da platimo u privatnoj bolnici da je operišu. I juče joj je bilo jako, jako loše, hitna nije htela da dodje, žena doktor u penziji, 37 godina radnog staža. Samo kažu korona, mirujte, biće bolje. I opet u privatnu bolnicu i u poslednji minut je zbrinuli. Jedem ti i koronu, kao da nema pacijenata koji od drugih stvari boluju. Srce mi se slama. Ja odavde ne mogu mnogo toga ni da uradim, tata mi je umro još pre 18 godina. Ali brat se bas trudi oko nje, iako je i njemu žena trudna kod kuće. Eto, sad sam se izjadala. Vrlim vas sve i čak kad se ne javljam cesto, mnogo mi značite💗💗💗☀️☀️☀️

Samo nam ti tu piši, nismo mi tu samo zbog nalaza, beta i mišljenja oko postupaka. Ovaj forum je baš postao puna podrška za bilo kj. Jako mi je žao što to prolazis sad, ova korona stvarno puno stvari kompliciran dodatno koje su ionako teške. Nadam se da će ti se mama oporaviti i ubrzo biti dobro. Drži se 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• perlla
    07. Travanj 2021. 00:48

Pozdrav drage lavice, pratim vas koliko stignem, trudim se sto vise, ali ne mogu si pomoci, vrijeme mi prebrzo prolazi, pa sam letimicna. Svima pa i sebi zelim da sto prije dodjemo do svog najviseg cilja u zivotu, da dobijemo toliko zeljeno potomstvo..sad umjesto da se javim sa nekim vijestima da se nesto pokrenulo, imam totalni obrat i lagano ludim. Nakon konzultacija i ispunjenih zahtjeva koji su mi dr.postavili, smanjenje tezine i rjesavanje bestija od bakterija, konacno cistih briseva...nakon potracenog vremena i kad je mm konacno trebao imati kontrolni bakt.analizu ejakulata nakon druge jace runde antibiotika, da bi sad u 4.mj krenuli konacno u neki postupak.eto ga, testirali ih sve na poslu, i naravno on covid pozitivan.naravno da smo oboje u samoizolaciji, i toliko zeljeni i ocekivani termin propada.dajte mi neki savjet, jer cu lagano izluditi.moram javiti svojim mpo dr da taj termin otpada jer smo de facto u izolaciji.sto sad, mozemo li vec iduci ciklus ici na postupak?na teret hzzo sam, nikad jos nisam bila ni na kojoj vrsti mpo postupaka.a zaista vise ne zelim gubiti vrijeme.sto nam je za ciniti?

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

Kacusha
    07. Travanj 2021. 06:16

Jutrooo 🌺 Lioraliora drago mi je da je sve ok, sad miruj 😊 Marinela rasplakao me tvoj post... ☹️ Snjeskicu sretno danas na beti 🍀🐘 Cure kojima ovaj put nije uspijelo, zao mi je... Ali borba se nastavlja 💪 Curke pred porod izdrzite jos malo i onda ide velika zavrsnica ❣️🐰 vrlim sve! 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

stani
    07. Travanj 2021. 07:43

Jutro lavice drage, bjelisi kad je beta danas? , ne znam ko nam danas ima jos sta, ali sretno svima!!!!! 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Tiinaa
    07. Travanj 2021. 07:54

Sbjelis  sretno danas i ostalom curama...
    Ja sam sa muzom sinoc pricala  i javit cu se u kliniku za dan dva kad dobijem menstruaciju i idem ovaj mjesec opet u fet...  prestala sam radit ima mjesec dana tako da smo odlucili da  necu ni ic vise raditi opce.. pokusat cu jos sa ovo smrzlica sto imam u ovoj klinici... a sada dan po dan... danas idem u ginekologa da vidim da li mi on moze vec neke pretrage napravit da vidimo zbog cega dolazi do gubitka... .nema predaje... ja sam sama sebi rekli i sto puta ici ako treba.. ❤

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• LucyLou
    07. Travanj 2021. 08:02

TirelessIvy

Sbijelis, MTB hvala vam mnogo, mnogo. Bas mi treba podrška. Nekako mi bas tesko. Sve neću da pišem, da ne opterećuje, ali mama mi nije dobro. Pre pola godine strasno nezgodan rak operisala. Čekala skoro godinu dana na red, ali zbog korone stalno odlagali, dok na kraju nije bilo pitanje dana. Srećom pa smo mogli da platimo u privatnoj bolnici da je operišu. I juče joj je bilo jako, jako loše, hitna nije htela da dodje, žena doktor u penziji, 37 godina radnog staža. Samo kažu korona, mirujte, biće bolje. I opet u privatnu bolnicu i u poslednji minut je zbrinuli. Jedem ti i koronu, kao da nema pacijenata koji od drugih stvari boluju. Srce mi se slama. Ja odavde ne mogu mnogo toga ni da uradim, tata mi je umro još pre 18 godina. Ali brat se bas trudi oko nje, iako je i njemu žena trudna kod kuće. Eto, sad sam se izjadala. Vrlim vas sve i čak kad se ne javljam cesto, mnogo mi značite💗💗💗☀️☀️☀️

Tirelessivy, jako mi je zao cuti za mamu i znam tocno sto prolazis. Moji roditelji zive na drugom kontinentu i kada je mama imala rak, isto tako sam se osjecala - srce mi se slamalo jer sa daljine nisam mogla uciniti puno. Ali ja sam tada mogla otputovati i provesti vrijeme s njom, brinuti se o njoj i to mi je pomoglo jer sam vidjela da je i puno toga meni sa daljine izgledalo gore nego sto je. Saljem ti veliki zagrljaj i znaj da nisi sama ❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

vuky
    07. Travanj 2021. 08:16

Jutric….
    Najprije da komentiram mega doziranje proteinima - ja sam godinama u treningu utezima ( zadnje sam lijena i strah me zbog ovoga i rekao mi je prof V ne- ali vracam se pa kud puklo ) i moja prehrana se bazira na proteini + uh ili Proteini + masti... meso, jaja, riba, posni i whey ( i sad mi je to uz svaki obrok- inace smatram da nisam jela ) ali eto nista od neke mega berbe jajasaca ... no bas cu sljedeci put jos povecati da vidim....
    Lita moj savjet za sljedeci put ciscenje iza djece kod svekrve- posalji muza... to bi ja ... zamisli, djeca su joj uprljala... uffff... smanjila bi posjete baki na 1x mjesecno ... ali ja sam cudna :) 
    Nego ERA test nema kod nas? Googlam ali mi izbaci je Tursku i Prag....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.