Tinaaato sam i ja sebi rekla, ali eto probaj napraviti bar neke od testova jer mozda ti jedna tbl moze pomoci se trudnoca odrzi…. a iz postupka u postupak isti rezultati bas ekstra frustriraju- pa popricaj sa mpo dr prije sljedeceg feta… a ja ti od srca zelim da ti sljedeci fet uspije ❤️BjeliSsretno danas… ❤️ Ja Se nadam da si ti nase cudo prica 🤞🏻🌸
U tome i je problem on kaze jucer sve pretrage koje sam kod njih radila su u redu... jedino mi nije bila trombofija al za to sam u ovom postupku davala inekcije sebi... jer ja sam sve pretrage radila kod njih prije prvog postupka i muz takoder.. i na hepatitise i briseve i na hiv I mokraca je isla na kontrolu i muz je morao ic u urologa na pregled.. zatim kompletnu krvnu sliku i moju i njegovu i hormone sve i stitnu zlijezdu.. kompletni ultrazvuk maternice sam radila privatno.... cak mi je vidio u krvi da mi fali neko cjepivo i to sam primila pa sam cekala tri mjeseca nakon da mogu ic.. i sta se njega tice jednostavno se nije potrefilo nije mi izgledao niti malo zabrinjavajuc.. samo je rekao da bez problema mogu ic vec ovaj mjesec.. uglavnom nakon svih pretrage cak nas je odgovarao da uopce ne idemo na oplodnju da on smatra da mi mozemo i da spontano ostanemo trudni al ja sam htjela zbog toga sto nisam 2 god ostajala trudna a i zbog toga sto mi se blizi 33 godina...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Danas imamo:
nada86 - 7.4. beta
ericaa - 7.4. aspiracija
Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 7.4. treća beta, držmo fige
TiKi92/Tiki - 21tt imamo curicu 7.4. UZV
A od jučer još čekamo
Tanja79 - 6.4. transfer
Sretno, cure!!!
💔💔💔
SBjelis ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lykka, hvala. Pojma nemam kad ću po smrzlića, imam ja toga dosta za napraviti prije. Za početak, tek mi treba doći menstruacija.
perlla, ako ti nisi pozitivna, ne propada ti postupak, samo odgodi konzultacije. Ako jesi, onda si uzmi ovo vrijeme za bildanje stanica.
vuky, ma ja se idem drogirati proteinima jer sam se omlohavila otkad sam u postupcima i više se sama sebi ne sviđam. Krećem sad udarnički sa trenerom i proteinima, kad već "gubim" par mjeseci da bar u to vrijeme dođem do svog killer bodyja.
ERA se još radi u Srbiji, ako se ne varam, u Hrvatskoj se ne radi. On ti, na žalost, vrijedi samo za FET i to onaj u koji ćeš ići idući mjesec. Rade ga kao generalnu probu, pod istim uvjetima na kojem će ti napraviti FET.
VM, odmah nakon pozitivne bete ili otkucaja srca, ako je trudnoća proglašena za rizičnu. Nema tu veze MPO/ne MPO, pravila su svuda ista. S obzirom na godine i da ti je teško doći do trudnoće, vjerojatno će ti odmah svatko dati komplikacije ako ih tražiš.
Tiinaa, ajde pogledaj naš prošireni popis pretraga. Jer sve ovo što ti nabrajaš da si napravila mi ovdje napravimo kao pripremu za postupak, nema veze sa uzastopnim spontanima.
sbjelisi
💔💔💔
Lykka, hvala. Pojma nemam kad ću po smrzlića, imam ja toga dosta za napraviti prije. Za početak, tek mi treba doći menstruacija.
perlla, ako ti nisi pozitivna, ne propada ti postupak, samo odgodi konzultacije. Ako jesi, onda si uzmi ovo vrijeme za bildanje stanica.vuky, ma ja se idem drogirati proteinima jer sam se omlohavila otkad sam u postupcima i više se sama sebi ne sviđam. Krećem sad udarnički sa trenerom i proteinima, kad već "gubim" par mjeseci da bar u to vrijeme dođem do svog killer bodyja.
ERA se još radi u Srbiji, ako se ne varam, u Hrvatskoj se ne radi. On ti, na žalost, vrijedi samo za FET i to onaj u koji ćeš ići idući mjesec. Rade ga kao generalnu probu, pod istim uvjetima na kojem će ti napraviti FET.
VM, odmah nakon pozitivne bete ili otkucaja srca, ako je trudnoća proglašena za rizičnu. Nema tu veze MPO/ne MPO, pravila su svuda ista. S obzirom na godine i da ti je teško doći do trudnoće, vjerojatno će ti odmah svatko dati komplikacije ako ih tražiš.
Tiinaa, ajde pogledaj naš prošireni popis pretraga. Jer sve ovo što ti nabrajaš da si napravila mi ovdje napravimo kao pripremu za postupak, nema veze sa uzastopnim spontanima.
sbjelisi
Jesam da vidjela sam fale mi par tih pretraga.. jeste to radile kod ginekologa ? Ili da pitam privatno
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Kaca, Stani, MTBica, LucyLu, ma sve sve..
Hvala vam, cure, svima! ❤ Vrlim vas
oharascarlett14@gmail.com
Tea0501 u Cito se ceka malo za micro tese, mi smo cekali mozda 10ak dana za termin otkad smo se odlucili...i nemoj me drzati za rijec, jer ni mi to nismo napravili, ali probaj se raspitati dal trosak micro tese jedan dio vraca socijalno poslije? Mi to nismo znali, poslije sam nakon dosta vremena procitala cini mi se na forumu jednom, ali ne znam dal je informacija provjerena. Oko 7000 kn dode micro tese..
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sbjelis ja sam bas nekako optimisticna i uvjerena da ce to zavrsiti dobro. Evo ne znam zasto. Oprosti ak oti dajem laznu nadu, ne zelim to. Al imeni to izgleda kao da je impl bila kasnije i sve je zbog toga. Uglavnom cekam ko da je moja i drzim 🤞🤞
VM ja sma rizicnu trudnocu otvorila odmah dan kad sam imala pozitivnu betu. To ti ovisi najvise o tvome ginekologu. Moja to dijeli sakom i kapom🤣🤣
Perla nemas sta sa tu vise. Tako je kako je. Znam da je koma al iskoristi za jacanje stanica i psihe. Vidis da se to dogodilo i ivevk i jos u goroj fazi tj nasred postupka dan prije aspiracije .. tako da. Samo hrabro naprijed proci ce
Ericaa sretno na aspiracija i neka bude dobra berba
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dobro jutro cure, sretno svima 🥰🤞🏻
Erica 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bjelis ajme tko će to dočekati.. trebala si reći da je hitno za nas nestrpljive 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji