Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    06. Travanj 2021. 22:23

MTBica hvala mnogo na odgovoru. Planiram cim prije obaviti sve neophodne pretrage i zakazati termin kod mpo doktora.
    Javljat cu se svakako, imat cu milion pitanja sigurno kad krenem u proceduru 😊

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Lucyinthesky

Lita.1234

Jer kad doktor napise NAM onda to vrijedi zar ne? 💚

Ma prva liga ❤️Sad sam se pogubila, kod kojeg si ti od njih dvojice?

Ma ja sam i kod M i kod Gica.. Ali ovo je dr Vlasic koji je prije radio u Kbc u Rijeka, pa u St.. kod njega sam radila sve osim punkcije i transfera. On je sve pripremio a u Zg sam isla samo to obaviti.

Realno, ti si kod M, Gić ti je samo radio aspiraciju jer je bio dežuran.
    Ne znam da li M daje svoj kontakt, Gić nam svima daje svoj kontakt. Više sam puta pričala s njim na telefon nego što sam bila kod njega na pregledu, tako da se on meni financijski isplati

🤣🤣 da istina haha.. Ja iskreno nikog od njih ne smatram 'svojim' valjda jer sam M vidjela jednom na dogovoru i to je to. I drugi put dns kad me pitao kad i da li cu doc na transfer🤣 Tako da trenutno 'mojim' dr smatram jedino dr V i od njega jedino imam broj iako ove j debelo masno placam 🤣🤣 a na kraju imam dr koji je od mene dobio 200 kn i to je to. ❤ ali rade svi zajedno pa vjerujem da je i to dogovor s obzirom da sam iz Opatije kao i dr

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

BAJOMA
    06. Travanj 2021. 22:26

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

BAJOMA

Nema Sare🌻 je rađa👩‍⚕️

🤔🤔🤔 a rekla je da se nista kod nje ne dogadja 🤨

Ej žene, jos san 2u1! Ma cijeli dan vas pokušavam popratit, al uvik nešto i kad se vratim jos 5 strana najmanje za citanje. Uspjela sam nekako uhvatit da nam je Ruska uloživa, NAPOKON, kao i ja, jutros bila na pregledu. Baš san se obradovala ko da san otvorena 5 prstiju 😂 Bebica ok, nema mista, migolji se jadan koliko može i to je to. Malo tlak bija povisen, doktorica uzbunu odma napravila, al jebi ga, popila sam kavu naiskap prije pregleda, samo jabuku pojela i otisla na pregled. Da ne pricam kako san jos natecena. Ko morž sam. 🤦🏻‍♀️ Mjerila mi opet nakon nekog vremena, bio je niži, moram pratit stanje kuci.
    Nastavlja se čekanje i samo čekanje. Neće ovaj mali nigdi prije termina meni se čini, a ja disat ne mogu, pokazujem mu izlaz, al tvrdoglav na oca i nece pa nece, šta ću.
    Jos me ovo vrime satralo, do prije 3 dana dnevne bile 26 a danas 0-5 i snig 😠
    -
    Liora, drzim fige da sve bude ok! 💕
    -
    Miss, nisam točno pohvatila što je kod tebe točno, al vidim da se nazire rješenje, drzim fige da ces nakon ture antibiotika moci uzivati u trudnoći kako spada!
    -
    Sanjcih, evo ti i ode 💕💕💕
    -
    Ostalim ženama pozdrav! 💕🌸💕

Uh Dobro je vec sam mislila da rađaš u ralici za snijeg cistit 🤣🤣🤣🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 22:28

annboleyn

MTBica hvala mnogo na odgovoru. Planiram cim prije obaviti sve neophodne pretrage i zakazati termin kod mpo doktora.
    Javljat cu se svakako, imat cu milion pitanja sigurno kad krenem u proceduru 😊

Ako si u Hrvatskoj, imaš na prve 3 stranice popis svih bolnica i klinika kod nas, pa po tome možeš birati. I neke privatne poliklinike rade preko HZZO, pa po tome isto možeš birati.
    Ima i post sa svim pretragama i kako se rade. Počni što prije sa brisevima, njih se malo duže čeka plus ako nešto nije čisto, traje terapija dok se ne središ - meni je tu otišlo par mjeseci. Sve ostalo se dosta brzo dobije.
    Kako neki nalaz dobiješ, slobodno ga nalijepi ovdje i mi ti ga izanaliziramo.
    Sve u svemu, hrpa cura se boji da će ih odbiti iz ovog ili onog razloga - neke radi godina, neke radi kilaže, neke radi nalaza. Jedino kad sam ja čula da su odbili je kad je to imalo smisla - ili nije bilo jajnih stanica, ili nije bilo spermića. Tada je tu donacija jedina opcija - a to se radi samo u inozemstvu. Za sve ostalo - tu postoje procedure i terapije koje nam mogu pomoći.
    Da su nam nalazi idealni, mi njih ne bi trebali. 

💔💔💔

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:29

Mtbica

Super mi je to kako ustvari svaka od nas drugacije dozivi i poveze se sa doktorima. ❤❤  I to je ok, tako i treba biti. Meni kad citam tvoje ko da nisam vidjela i upoznala iste doktore eto🤣🤣 mislim nikakve zamjerke nemam, G je stvarno super drag, al nije onaj bond nastao da osjetim da je to to. Kao ni sa M. A M mi nije imao ni kad dat broj jer smo se vidjeli 5 min od toga je 4 trazio nalaze i rekao da juri na transfer🤣🤣
    sve je to ok.

9 oplodeno 🥰🤞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Travanj 2021. 22:29

TirelessIvy od srca navijam za tebe 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    NelaNela, naša anabelaaaa je iz Sarajeva i u Bona Dei je ...ako si tu svaki dan aktivna reći ću joj da ti se javi ,samo reci prati  😘😘😘

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 22:31

Lita.1234

Mtbica

Super mi je to kako ustvari svaka od nas drugacije dozivi i poveze se sa doktorima. ❤❤ I to je ok, tako i treba biti. Meni kad citam tvoje ko da nisam vidjela i upoznala iste doktore eto🤣🤣 mislim nikakve zamjerke nemam, G je stvarno super drag, al nije onaj bond nastao da osjetim da je to to. Kao ni sa M. A M mi nije imao ni kad dat broj jer smo se vidjeli 5 min od toga je 4 trazio nalaze i rekao da juri na transfer🤣🤣
    sve je to ok.

Pa ni meni bond nije nastao tako što mi je jednom kopao među nogama 5 minuta 
    Bond nastaje s vremenom, a frajer je stvarno bio tu za mene u dosta teškim situacijama i brinuo se za mene. S tim da su meni odmah prve konzultacije s njim trajale nekih 45 minuta, ali tad mi je bio samo OK, morao se još dosta potruditi da me osvoji. 

💔💔💔

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:34

Women name, jesam da totalno. Danas sam svekrvi ribala na koljenima terasu, jer su joj 'moja djeca' to zaorljala od blata, i kako ja djeci dozvoljavam da idu u blato. Pa sam onako po ovoj smrzotini doslovno ko pepeljuga klecala na koljenima i ribala terasu samo da joj gusta nedam jer sam sigurna da je mislila da cu je poslat u ku.  🤣🤣 al sam je sje .. haha.. ak da, priznajem ..izmenadujuce sam flegma i islreno ako mi se obije u glavu zasluzila sam. Jer sam shvatila da od strepnje i onog ne smijem ovo ni ovo pazi ovo, jbt nisam sranje od hrane pojela godinu dana koliko sam pazila. Zato sam danas otisla na farbanje da sama sebi budem lijepa trudnica makar 15 dana!!! Eto stetilo ne stetilo  isla sam. Da se osjecam ko zena!! 

9 oplodeno 🥰🤞

ericaa
    06. Travanj 2021. 22:35

Ivy draga, samo se pozali. Vjerujem da je uzasno sve skupa,dodatno radi korone i udaljenost, i zao mi je da to prolazite.  Nadam se svim srcem da ce se mama izboriti! ❤ mi smo prosli s nasom mamom karcinom i evo je 12 godina kasnije ziva i zdrava! Vjerujem u tvoju mamu i da ce biti sve dobro🙏😘
    Lita da,ljudskost 🥰 
    Cure,vrlim vas sve ❤

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Mtbica

Super mi je to kako ustvari svaka od nas drugacije dozivi i poveze se sa doktorima. ❤❤ I to je ok, tako i treba biti. Meni kad citam tvoje ko da nisam vidjela i upoznala iste doktore eto🤣🤣 mislim nikakve zamjerke nemam, G je stvarno super drag, al nije onaj bond nastao da osjetim da je to to. Kao ni sa M. A M mi nije imao ni kad dat broj jer smo se vidjeli 5 min od toga je 4 trazio nalaze i rekao da juri na transfer🤣🤣
    sve je to ok.

Pa ni meni bond nije nastao tako što mi je jednom kopao među nogama 5 minuta
    Bond nastaje s vremenom, a frajer je stvarno bio tu za mene u dosta teškim situacijama i brinuo se za mene. S tim da su meni odmah prve konzultacije s njim trajale nekih 45 minuta, ali tad mi je bio samo OK, morao se još dosta potruditi da me osvoji.

❤❤ drago mi je da je.. nemam ja vremena za te duge bondove 🤣🤣 meni u sekundi il nikako🤣🤣

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.