Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 22:44

Lita.1234 pa ne znam, ja joj radije ne bih dala gušta tako što bih teško uzdahnula, rekla da su današnja djeca stvarno divlja, da ne znam na koga su se uvrgnula jer sam ja uvijek bila mirno čeljade, a onda mrtva ladna okrenula tv na drugi program ili nastavila s čim god.
    Nije se još rodio taj radi kojeg bih ja nešto ribala po hladnoći : princeza :

💔💔💔

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:52

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234 pa ne znam, ja joj radije ne bih dala gušta tako što bih teško uzdahnula, rekla da su današnja djeca stvarno divlja, da ne znam na koga su se uvrgnula jer sam ja uvijek bila mirno čeljade, a onda mrtva ladna okrenula tv na drugi program ili nastavila s čim god.

napisala mi je poruku 🤣🤣da mi je rekla u lice vjer se nebi mogla skulirati.. prvo sam napisala kilometarsku poruku nesto u tvom stilu, i onda sam promijenila zadnji cas i napisala naravno stizem 🤣🤣  nevjerovatni ljudi. nevjerovstni. eto. Muzicu znam da citas il ces procitati pa da znas da Love you !!! I da sam to samo radi tebe napravila hahaha

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lucyinthesky
    06. Travanj 2021. 22:53

Lita.1234 ti si meni zakon 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 22:57

Lucyinthesky

Lita.1234 ti si meni zakon 😁

Lucyinthesky vi ste meni sve zakon ❤❤ da nije vas nikad nebi bila ovako flegma. Al kad vidim koliko nas je.. puff pa tko nam sto moze 🤣🤣 nadjacamo sve prirodnjake haha.. idem spavat jer ce me ovi moji sutra pokosit a jos treba i tu bebu prekosutra staviti u busu 😅😍🥰  nocka svima

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 22:58

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

napisala mi je poruku 🤣🤣da mi je rekla u lice vjer se nebi mogla skulirati.. prvo sam napisala kilometarsku poruku nesto u tvom stilu, i onda sam promijenila zadnji cas i napisala naravno stizem 🤣🤣 nevjerovatni ljudi. nevjerovstni. eto. Muzicu znam da citas il ces procitati pa da znas da Love you !!! I da sam to samo radi tebe napravila hahaha

Odgovorila bih joj Hvala na info ili tako nešto. Bez objašnjenja. Jasno ti je da je ona dobila što je htjela? Sluškinju i opranu terasu? Mene bi prije natjerala da joj se poserem na terasu nego da joj je operem, a jako sam fina i morala bi me baš opako isprovocirati da to napravim 😂😂😂
    Ajde pazi na sebe, svoje zdravlje i svoju malu obitelj, ne treba ti nadjebavanje sa svekrvom. To je bitka koju nikad ne možeš dobiti. 😘😘😘

💔💔💔

Tuma
    06. Travanj 2021. 23:00

Women_name da, da pratis me u stopu. Sad odbrojavamo do 34., pa do 37.i onda smo na konju😊
    Cure laku noć i sretno svima koje sutra nešto imaju (znam da Sbjelis ima betu al znam da ima još toga samo nisam popamtila, podsjetiti će me sutrašnja lista) 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• T_Ivy
    06. Travanj 2021. 23:05

Vi ste takva jedna baterija energije, sve moje lavice, mnogo, mnogo vam hvala. Sve vas mnogo vrlim 💕💕💕

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 23:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

napisala mi je poruku 🤣🤣da mi je rekla u lice vjer se nebi mogla skulirati.. prvo sam napisala kilometarsku poruku nesto u tvom stilu, i onda sam promijenila zadnji cas i napisala naravno stizem 🤣🤣 nevjerovatni ljudi. nevjerovstni. eto. Muzicu znam da citas il ces procitati pa da znas da Love you !!! I da sam to samo radi tebe napravila hahaha

Odgovorila bih joj Hvala na info ili tako nešto. Bez objašnjenja. Jasno ti je da je ona dobila što je htjela? Sluškinju i opranu terasu? Mene bi prije natjerala da joj se poserem na terasu nego da joj je operem, a jako sam fina i morala bi me baš opako isprovocirati da to napravim 😂😂😂
    Ajde pazi na sebe, svoje zdravlje i svoju malu obitelj, ne treba ti nadjebavanje sa svekrvom. To je bitka koju nikad ne možeš dobiti. 😘😘😘

Zbog toliko bitki i izgubljenih mjeseci u  nervozi i 'oduzimanja djeci ' baku (a prema njima je jedna jako dobra baka) i svadja i neprelazenja preko njenih sranja, samo sam se jedno jutro probudila i rekla sama sebi ma neda mi se, totalno mi oduzima zivotnu energiju a cemu, dobijem nista. .. dok ne pretjera poserem se. Kad pretjera na svoje ne dam, to je vec naucila i tu se vise ne petlja. Ova sitna zadovoljstva neka su joj. ❤ pusa draga. Odmaraj

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 23:09

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Zbog toliko bitki i izgubljenih mjeseci u nervozi i 'oduzimanja djeci ' baku (a prema njima je jedna jako dobra baka) i svadja i neprelazenja preko njenih sranja, samo sam se jedno jutro probudila i rekla sama sebi ma neda mi se, totalno mi oduzima zivotnu energiju a cemu, dobijem nista. .. dok ne pretjera poserem se. Kad pretjera na svoje ne dam, to je vec naucila i tu se vise ne petlja. Ova sitna zadovoljstva neka su joj. ❤ pusa draga. Odmaraj

😘

💔💔💔

Lita.1234
    06. Travanj 2021. 23:14

TirelessIvy

Vi ste takva jedna baterija energije, sve moje lavice, mnogo, mnogo vam hvala. Sve vas mnogo vrlim 💕💕💕

❤❤❤

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.