Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    07. Travanj 2021. 09:06

Vezano za te komplikacije. Imam ja financijsko pitanje 😅.
    S plaćom onda padam na 4500 ako sam dobro skužila? To je neto? I onda zadnjih 45 dana pred porod opet dobijem onoliko koliko mi je bila plaća? I prvih 6 mjeseci na porodiljnom je kao prosjek plaće a drugih 6 mjeseci 5500? Isto neto? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA

Cure sretno danas🤞
    Bjelish da danas rasturiš s betom🤞🙏🏻🥰🤗

Lita.1234

https://ibb.co/Jc9gCzH
    Danas sam se odlucila sopati toliko finom hranom da kada sutra stave bebu/bebe (jos nisam odlucila) u mene nikad vise ne pozele otici🤣🤣 DOBRO JUTRO LAVICE!!!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

vuky
    07. Travanj 2021. 09:07

BjeliS ❤️ Nije traziti kruha pored pogace kada se boris za svoje dijete 💕 kad ce rezultati?

vuky
    07. Travanj 2021. 09:14

MTB to je i moj plan ❤️ S tim da nisam toliko omlohavila ali bi pra kg dolje ( samo masti ) Ali ja eto bas jedem i vez wheya punoooo proteina ( ujutro 3-5 jaja, za rucak bar 200-300g mesa/ribe i ako večeram je hrpa salate i riba/meso/posni - tog se drzim / ja ako slatko jedem dodam proteine 🤣 mozemo se pratiti u dobivanju ubojitog tijela :D

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 09:24

Tiinaa, ovisi što ti fali. Ja sam za neke stvari pitala ginekologa uputnicu, ostalo sam napravila privatno - ovisno koliko je skupo, koliko se čeka, ...

Lita.1234, gledam tvoju sliku i zalijevam suzama svoj lagani doručak... 

vuky, idemo po killer bodies, a onda ćemo biti i trudnice sa fantastičnim tijelima. 
    Ja zadnjih 6 mjeseci jako slabo vježbam, zaredali su mi se postupci, spontani, depresija... plus, jela sam sranja, tako da sam sad u tijelu koje ima 10kg više nego ono prošlog ljeta, plus drugačije su mi raspoređeni BF i BM i baš se više se osjećam dobro. Pa kad sad već neko vrijeme ne mogu ništa dok me ne ispregledaju, da barem dio toga nadoknadim i riješim. S tim da su meni sad mišići bitniji, gubitak masti je dobrodošao dodatak. 
    Meni je proteinska prehrana malo problem, zato mi je whey i slično spas. Imam povišen kolesterol već godinama, pa ne volim jesti previše jaja. Meso ne ljubim toliko puno, pa ga jedem najviše 200g dnevno, više od toga ne mogu. Zato su meni smutiji, raznorazne kaše sa dodatkom wheya i slično spas - tako uspijevam unijeti potrebnu količinu proteina dnevno. Kad sam krenula mjeriti koliko jedem prije koju godinu, bila sam na 30-40grama dnevno, sad sam na cca 120-150grama, ovisno o danu.

💔💔💔

Lita.1234
    07. Travanj 2021. 09:32

Mtbica i Vuky.. ja moram priznati da bas jedam jako zdravo cak iskreno i prezdravo. Pogotovo sam zadnjih godinu i pola bas ful se trudila i pazila jer kao evo sad cu nalravit bebu svaki cas pa da bude najzdravija na svijetu🤣🤣 a ono klinac. Ugl moj dorucak se isto bazira na jajima i avokadu, rucak uvijek meso ili riba sa povrcem, i vecera salata sir, jogurt itd i meduobroci puuno voca.. Ja tako jedem i jer imam djecu pa se trudim da imaju zdrave navike i za sada uvijek jedu suoer zdravo. Eto al moje super 'tijelo' i zdrava prehrana i vjezbanje nije uooce urodilo plodom za bebu, tako da.. sam sada odlucila si dati malo oduska. Iako ni ovaj dorucak nije pre los za 'nekada' vafli sa bjeljancima, i kukuruznim brasnom cimet i pola zlicice smedeg secera i bjeljanci.. preko maline, crna cok, i bademov maslac. I navali narode 🤣🤣  Visoka sam 175 i teska 59. Tako da iskrwno ne vjerujem da sve to uvelike utjece na bebu.. jer eto nama su i svi nalazi savrseni pa klinac. Zato danas i lazanje za rucak .. puno kalorija za moje bebe🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

VM
    07. Travanj 2021. 09:41

manemoj

S plaćom onda padam na 4500 ako sam dobro skužila? To je neto? I onda zadnjih 45 dana pred porod opet dobijem onoliko koliko mi je bila plaća? I prvih 6 mjeseci na porodiljnom je kao prosjek plaće a drugih 6 mjeseci 5500? Isto neto?

Nemam pojma, ja spadam u kategoriju gdje mi se ne isplati raditi za plaću koju imam u odnosu na uloženo , zato i bježim odatle, imam VSS, posao najniži u firmi, a napredovanje nemoguće. Ljudi se mjenjaju ko na traci sem onih koji su duboko u guzi  Nakon djeteta ću tražiti novi posao. Sad me nitko neće htjeti primiti kad im kažem da hodam po MPO. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 09:47

VM

manemoj

Nemam pojma, ja spadam u kategoriju gdje mi se ne isplati raditi za plaću koju imam u odnosu na uloženo, zato i bježim odatle, imam VSS, posao najniži u firmi, a napredovanje nemoguće. Ljudi se mjenjaju ko na traci sem onih koji su duboko u guziNakon djeteta ću tražiti novi posao. Sad me nitko neće htjeti primiti kad im kažem da hodam po MPO.

Neegooo, ti ideš u GK? 

💔💔💔

stani
    07. Travanj 2021. 09:54

Lita.1234

https://ibb.co/Jc9gCzH
    Danas sam se odlucila sopati toliko finom hranom da kada sutra stave bebu/bebe (jos nisam odlucila) u mene nikad vise ne pozele otici🤣🤣 DOBRO JUTRO LAVICE!!!!

da sam beba, ja bi se odma prikacala za tebe nakon ovakvog dorucka, a jos da ne govorim kako je fotogenican 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.