Nema Sare🌻 je rađa👩⚕️
🤔🤔🤔 a rekla je da se nista kod nje ne dogadja 🤨
Traži lijepe, fotogenične kombajne po Njemačkoj
Ma! Moze ona trazit, ali Zetora kao ja nikad nece nac 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich, Meto i Stani, divne vijesti, neka samo 🥰
Tiina, Bjanka i Malamaca, zao mi je, znam kako boli 🥺😘
Miss, zao mi je, mogu misliti koji uzas od bolova ali super je to da je bebica dobro. 😉 Drzim fige da ce antibiotici djelovati i daces ostatak trudnoce uzivati😘
Lioraliora, beta je divna i vjerujem da je sve u redu i da ce krvarenje stati. 🤞🏻
Nadalica, zeno, svaka ti cast, tako i treba! 🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sbijelis, MTB hvala vam mnogo, mnogo. Bas mi treba podrška. Nekako mi bas tesko. Sve neću da pišem, da ne opterećuje, ali mama mi nije dobro. Pre pola godine strasno nezgodan rak operisala. Čekala skoro godinu dana na red, ali zbog korone stalno odlagali, dok na kraju nije bilo pitanje dana. Srećom pa smo mogli da platimo u privatnoj bolnici da je operišu. I juče joj je bilo jako, jako loše, hitna nije htela da dodje, žena doktor u penziji, 37 godina radnog staža. Samo kažu korona, mirujte, biće bolje. I opet u privatnu bolnicu i u poslednji minut je zbrinuli. Jedem ti i koronu, kao da nema pacijenata koji od drugih stvari boluju. Srce mi se slama. Ja odavde ne mogu mnogo toga ni da uradim, tata mi je umro još pre 18 godina. Ali brat se bas trudi oko nje, iako je i njemu žena trudna kod kuće. Eto, sad sam se izjadala. Vrlim vas sve i čak kad se ne javljam cesto, mnogo mi značite💗💗💗☀️☀️☀️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
TirelessIvy znaš da se ovdje uvijek možeš pojadati. Vjerujem da si u velikoj brizi, nadam se da će mama biti ok, od srca ti to želim ❤️Slažem se, ova korona je užas u svakom pogledu.
Za postupak ti držim fige na najjače 🤞💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sbijelis, MTB hvala vam mnogo, mnogo. Bas mi treba podrška. Nekako mi bas tesko. Sve neću da pišem, da ne opterećuje, ali mama mi nije dobro. Pre pola godine strasno nezgodan rak operisala. Čekala skoro godinu dana na red, ali zbog korone stalno odlagali, dok na kraju nije bilo pitanje dana. Srećom pa smo mogli da platimo u privatnoj bolnici da je operišu. I juče joj je bilo jako, jako loše, hitna nije htela da dodje, žena doktor u penziji, 37 godina radnog staža. Samo kažu korona, mirujte, biće bolje. I opet u privatnu bolnicu i u poslednji minut je zbrinuli. Jedem ti i koronu, kao da nema pacijenata koji od drugih stvari boluju. Srce mi se slama. Ja odavde ne mogu mnogo toga ni da uradim, tata mi je umro još pre 18 godina. Ali brat se bas trudi oko nje, iako je i njemu žena trudna kod kuće. Eto, sad sam se izjadala. Vrlim vas sve i čak kad se ne javljam cesto, mnogo mi značite💗💗💗☀️☀️☀️
Draga, smo ti dijeli, zato smo ovdje, za sve i svakoga, neovisno o temi
Meni je prije desetak dana umrla bliska osoba od tumora, znam kako je kad brineš o voljenoj osobi i ne znaš kako će sve zajedno završiti, zajedno uz sve ono što prolazimo radi postupaka. Grlim i navijam za mamu, da vaša priča bude ona lijepa, sa dva unučeta (s tvoje i sa bratove strane) u rukama
💔💔💔
Baš mi je žao. Ova korona je baš zeznula mnoge ljude. Sve je stavljeno na čekanje, kao da su druge bolesti preostale postajati... I još je gore što si daleko od nje.... Nadam se da će sve biti u redu s mamom. Vrlim. ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Šaljem jedan čvrsti zagrljaj ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zao mi je jako da prolazis kroz to uz sav stres od postupka i stimulacije. Nadam se da ce se tvoja mama brzo oporaviti i uzivati za jedno desetak mjeseci u dva unuceta. Zelim ti od srca da tvoj jedan ali vrijedan borac ostane sa vama
Nema Sare🌻 je rađa👩⚕️
🤔🤔🤔 a rekla je da se nista kod nje ne dogadja 🤨
Ej žene, jos san 2u1! Ma cijeli dan vas pokušavam popratit, al uvik nešto i kad se vratim jos 5 strana najmanje za citanje. Uspjela sam nekako uhvatit da nam je Ruska uloživa, NAPOKON, kao i ja, jutros bila na pregledu. Baš san se obradovala ko da san otvorena 5 prstiju 😂 Bebica ok, nema mista, migolji se jadan koliko može i to je to. Malo tlak bija povisen, doktorica uzbunu odma napravila, al jebi ga, popila sam kavu naiskap prije pregleda, samo jabuku pojela i otisla na pregled. Da ne pricam kako san jos natecena. Ko morž sam. 🤦🏻♀️ Mjerila mi opet nakon nekog vremena, bio je niži, moram pratit stanje kuci.
Nastavlja se čekanje i samo čekanje. Neće ovaj mali nigdi prije termina meni se čini, a ja disat ne mogu, pokazujem mu izlaz, al tvrdoglav na oca i nece pa nece, šta ću.
Jos me ovo vrime satralo, do prije 3 dana dnevne bile 26 a danas 0-5 i snig 😠
-
Liora, drzim fige da sve bude ok! 💕
-
Miss, nisam točno pohvatila što je kod tebe točno, al vidim da se nazire rješenje, drzim fige da ces nakon ture antibiotika moci uzivati u trudnoći kako spada!
-
Sanjcih, evo ti i ode 💕💕💕
-
Ostalim ženama pozdrav! 💕🌸💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dobro vece cure, prvi put pisem na ovoj temi, nadam se da mi mozete pomoci i podijeliti sa mnom vasa iskustva i savjete.
Nisam jos uvijek u mpo vodama, nadam se da cu uskoro biti. Kazem nadam se jer ne znam da li cu uopste biti kandidat za mpo. Naime, fsh mi je visok za godine sto bi mogao biti problem pa me zanima da li je neka od vas bila u toj situaciji i kakav je stav mpo klinika kod nas u vezi sa tim.
Morat cu svakako ponoviti nalaze hormona, u vrijeme kad sam posljednji put radila nije bio previse povisen, 0,5 iznad gornje granice za godine ali se bojim da se od tada situacija pogorsala jer je proslo 9 mjeseci od nalaza.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji