Znam da se plaća, to je najmanji problem... Jedino što nam je bitno da brzo dođe suprug na termin i da krenemo. On ima sve nalaze potrebne, a ja sam mislila kad bude on naručen na micro tesu. krenit sa pravljenjem svojih pretraga. Kad vidim što mi točno treba jer sam neke već radila.
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
MTBicapročitala sam dosta toga, ali sam se pogubila u svemu tome🙄. Iskreno se samo nadam da nećemo morati puno čekati na postupak u Cita, ali prije svega da bi do postupka oplodnje došli, nadam se da će Micro tesa bit kod supruga mi uspiješna…🙏
Pozz i ja sam u Cita, kad im se javis vrlo brzo ides u postupak. Nije komplicirano. Naravno sve placas, nije preko HZZO.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Liora, prezivila sam 3 hemstoma, 5,12 i 13.tj
Moze sve biti ok..kljucno ti je mirovanje, utrici i normabel..pod mirovanje doslovno mislim krevet-wc ..drzimo fige 🙏🙏
Tiina zao mi je,hrabro naprijed 😘
Hvala ti, i hvala svim curkama na podršci, evo ležim idem samo do wc..samo neznam dokad tako, mislim zbog bolovanja..ak bude prek 2 tjedna kako ste onda to riješavale? Jel onda idu komplikacije ili?
Znam da se plaća, to je najmanji problem… Jedino što nam je bitno da brzo dođe suprug na termin i da krenemo. On ima sve nalaze potrebne, a ja sam mislila kad bude on naručen na micro tesu. krenit sa pravljenjem svojih pretraga. Kad vidim što mi točno treba jer sam neke već radila.
Ajde kreni barem sa brisevima, oni ti mogu odnijeti i par mjeseci života ako nisu OK.
Osim toga, dobro je provjeriti TSH, feritin i D vitamin da možeš početi uzimati terapiju čim prije ako nisu kakvi trebaju biti.
💔💔💔
Moze sve biti ok..kljucno ti je mirovanje, utrici i normabel..pod mirovanje doslovno mislim krevet-wc ..drzimo fige 🙏🙏
Hvala ti, i hvala svim curkama na podršci, evo ležim idem samo do wc..samo neznam dokad tako, mislim zbog bolovanja..ak bude prek 2 tjedna kako ste onda to riješavale? Jel onda idu komplikacije ili?
Iskreno, sad ti je bitno preživjeti tih 2 tjedna.
Kako će se to kasnije pisati su slatke muke koje ćeš riješiti na vrijeme.
💔💔💔
Pa sad pricekaj slij uvz i miruj. I nakon sta ga odradis, onda vidi sta dalje.. Moguce da te i oni onda posalju na komplikacije.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nema Sare🌻 je rađa👩⚕️
🤔🤔🤔 a rekla je da se nista kod nje ne dogadja 🤨
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nema Sare🌻 je rađa👩⚕️
🤔🤔🤔 a rekla je da se nista kod nje ne dogadja 🤨
Traži lijepe, fotogenične kombajne po Njemačkoj
💔💔💔
Nadalica Wow, svaka čast!
Lioraliora omg, glupi heamatom! Super je na kraju ❤️ Biti će sve okej.
Nada ❤️
Dia ❤️
Tiinaa zao mi je Brzo si ti opet u igri
To s FET-om je super
I svaka čast na duhu, nedaj se!
Doria svaka čast! Lavice jedna!
Ribic Manemoj te pretekla A Bajoma rjazrješila situaciju
Manemoj, Lioraliora A koja je to županija? Memorija mi krcata glupostima i onda korisne stvari ne pamtim...
TirelessIvy I mi smo svim xreceeeeem uz njegaaaaaaa!! ❤️
BAJOMA Ti sigurno znaš nešta preko veze, hm
oharascarlett14@gmail.com
Vidim da si i ti nakon feta odmah sljedeci mjesec isla u postupak 😊
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji