Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    06. Travanj 2021. 18:22

MTB pa gdje ste ga vec stigle prokomentirati (anestiziologa)? Ja ne stignem jos ni toliko stranica u rikverc procitati😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lucyinthesky
    06. Travanj 2021. 18:27

ribic

MTB pa gdje ste ga vec stigle prokomentirati (anestiziologa)? Ja ne stignem jos ni toliko stranica u rikverc procitati😂

Ne pratiš na satu 😎Teta manemoj ga je detektirala ranom zorom!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Pami
    06. Travanj 2021. 18:31

Tina žao mi je 🧡
    Liora grozno je vidjeti krv u trudnoći, ali evo imala je Miss problema s njima, imala sam i ja jedan na početku trudnoće koji je prokrvario sa nekih 12tt, pa onda drugi veliki u 16tt, i hvala Bogu sve je ok i dalje. Miruj, uzimaj terapiju, a bebica će se izboriti sigurno, žilave su one 😘
    Doria super da si se snašla, ova korona baš sve dodatno komplicira. Ne mogu vjerovati da su u Rijeci ostali bez lijekova, tamo stvarno nikad nije bilo problema niti listi čekanja na postupak. Očito nam je zdravstveni sustav nažalost  velikim problemima. Držim fige da uhvatite stanicu i da bude uspješan postupak, pa da ti lijekovi uopće ne trebaju 🤞🤞 mislim da ti neće raditi problem s uputnicom za mm, ali čisto za info njemu uputnicu daje njegov LOM i to za spermiogram. 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

IščekivanjeDobrihStvari
    06. Travanj 2021. 18:47

Tea_0501

Cure pozdrav, evo vam se pridružuje još jedna koja kreće u borbu. Kod mene prva trudnoća ostvarena normalno, bez problema, a za drugu se borimo više od 3 godine. Muž ima azoospermiju, kako je do toga došlo, ne znamo. Kod mene je sve u redu. Mi smo iz Splita i planiramo ići u Cita na postupak. Da li je koja od vas bila u Cita ako može podijeliti sa mnom koja je procedura i koliko se čeka na postupak? Suprugu će sigurno raditi Micro tesu pa zna li neka od vas koliko se čeka u cita za to? 🤗

Hej

Ja sam bila u srpnju kod njih
    Nismo iskreno cekali, kad smo dosli na konzultacije(i one su bile u roku 10 dana zakazane) , odmah su mi pripremili lijekove da sa sljedećim ciklusom krenem.
    Ne znam za micro, kad smo krenuli s postupkom zbog slabijih spermija  odlučili su se za ICSI metodu ako sam dobro napisala vise mi je od svih termina pomutnja u glavi... Nama Nazalost nije uspjelo do sada... Ali upravo se pripremam za novi postupak jos sam u dilemi hocu li kod njih ili u novu polikliniku.
    Sretno🙃

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

Doria
    06. Travanj 2021. 18:47

Pami

Tina žao mi je 🧡
    Liora grozno je vidjeti krv u trudnoći, ali evo imala je Miss problema s njima, imala sam i ja jedan na početku trudnoće koji je prokrvario sa nekih 12tt, pa onda drugi veliki u 16tt, i hvala Bogu sve je ok i dalje. Miruj, uzimaj terapiju, a bebica će se izboriti sigurno, žilave su one 😘
    Doria super da si se snašla, ova korona baš sve dodatno komplicira. Ne mogu vjerovati da su u Rijeci ostali bez lijekova, tamo stvarno nikad nije bilo problema niti listi čekanja na postupak. Očito nam je zdravstveni sustav nažalost velikim problemima. Držim fige da uhvatite stanicu i da bude uspješan postupak, pa da ti lijekovi uopće ne trebaju 🤞🤞 mislim da ti neće raditi problem s uputnicom za mm, ali čisto za info njemu uputnicu daje njegov LOM i to za spermiogram.

Da ali njegov LOM je radio ujutro a sutra radi popodne. Ja sam iz ordinacije izasla u 15:20 a LOM je radil do 15, sutra radi od 13 a mi naruceni ujutro u 10 🙃🙃 ma bitno da sam uspjela. Mislim cak da ce on malce dati u petak kad je punkcija pa neznam zakaj su forsirali i to za sutra. 
    Inace dr u kbc je rekla da su drogerije stopirale isporuku lijekova zbog neplacanja!! Ja ostala u soku. Sreca da mogu probati i ovako. 

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

BAJOMA
    06. Travanj 2021. 18:53

Nema Sare🌻 je rađa👩‍⚕️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 19:04

Tea_0501, dobro nam došla, i brzo nam otišla! Jesi pročitala prve tri stranice teme?
    Inače naša svježa trudnica Meto je u Cita i njen muž je tamo radio mTesu, vjerujem da će ti pomoći kad dođe.

TirelessIvy, rekla bih da je to posljedica ovih ministimulacija, imaš ih manje ali idete na kvalitetu. Bolje jedan koji će upaliti nego 5 koji neće. 

ribic, vježbom do savršenstva. 

Doria, jebeš državu koja toliko dugo ne plaća da joj drogerije moraju obustaviti isporuku lijekova. Stvarno smo u smradodržavi, i radi svih ovih glupih MPO zakona, zakona o usvajanju i udomiteljstvu, krađi, nepotizmu, politici neplaćanja, parazitiranja na leđima radnika, ... Bljuje mi se na njih.
    Ti si se super izborila za sebe, svaka čast. 

💔💔💔

• Tea_0501
    06. Travanj 2021. 19:10

MTBica pročitala sam dosta toga, ali sam se pogubila u svemu tome🙄. Iskreno se samo nadam da nećemo morati puno čekati na postupak u Cita, ali prije svega da bi do postupka oplodnje došli, nadam se da će Micro tesa bit kod supruga mi uspiješna...🙏

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 19:14

Tea_0501

MTBicapročitala sam dosta toga, ali sam se pogubila u svemu tome🙄. Iskreno se samo nadam da nećemo morati puno čekati na postupak u Cita, ali prije svega da bi do postupka oplodnje došli, nadam se da će Micro tesa bit kod supruga mi uspiješna…🙏

Koliko znam, u Cita ne možete preko HZZO već idete na plaćanje. U tom slučaju jako brzo dobijete termin, bez brige.  Ne znam detalje, ali mislim da je muž od Meto dobio termin unutar mjesec dana. A ako tu nađete dobar materijal, onda ste na konju i ti ideš u postupak sa prvim ciklusom.
    Samo je bitno da sve potrebne pretrage napravite čim prije, to vam može odnijeti dosta vremena, pogotovo ako neki od briseva ne bude čist.

💔💔💔

sbjelisi
    06. Travanj 2021. 19:15

Bjanka🍀

Moja beta 30…16.dan nakon transfera. Prestajem sa terapijom i sljedeće vađenje u ponedjeljak da vide da je pala skroz🥺

Žao mi je. 

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.