Kažete manjak anesteziologa ha? :Guglapretragenarebru:
https://miss7.24sata.hr/lifestyle/je-li-ovo-najzgodniji-lijecnik-u-hrvatskoj-splitski-anesteziolog-je-markantan-i-uspjesan-i-trenutacno-nije-u-vezi-35310
Na žalost, ne izgleda mi kao da bi mu mi bile zanimljive, if you know what I mean...
💔💔💔
Tiinaa, e, to ti je kad ne pratiš na nastavi. Već danima piše 7.4., trebala si prije ispraviti.
Sretno danas!!!Ruska1986, samo još par dana… pa će ti hemači biti najmanji problem dole.
Lita.1234, ne iscuri sve, samo višak.
Anksi, jesi mjerila DHEA-S? Nemoj ga na slijepo uzimati… Inače, preporuke imaš ovdje: https://itstartswiththeegg.com/supplements/
vuky, parna terapija vam je super ideja, podupirem.
Što se vremena tiče, fuj fuj fuj fuj. Nadam se da će se popraviti do 17.4. Znam da neke nastrane lavice ovdje (sbjelisi, tebe gledam) vole bijelo govno, ja sam Dalmatinka.
Jesam mjerila sam i 3,48 mi je a granica je ref od 2,5 do 9,3… tako da na donjoj granici mi je?? Mislis da ga ima smisla onda uzimat?
Da, u tvom slučaju ima, ali prati ga da ne pretjeraš... ako je ispod sredine intervala, preporučljivo je uzimati ga. Nakon nekih mjesec dana vadi vrijednost opet da vidiš kako je.
💔💔💔
Jutro cure, ja s pregleda, sve je odlicno beba je 5cm, mase rukama otvara usta, pliva po posteljici bas sam se raspekmezila danas… Sljedeci ponedjeljak radim harmony 🤗🤗malo cu se maknut s foruma pa da ne brinete 😘😘🍀🍀🌸💐🏵️ sretno svima dalje 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
ajme supeeeer, uzivaj i pazi svoju bebicu a sad na zasluzeni odmor!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
https://miss7.24sata.hr/lifestyle/je-li-ovo-najzgodniji-lijecnik-u-hrvatskoj-splitski-anesteziolog-je-markantan-i-uspjesan-i-trenutacno-nije-u-vezi-35310
Na žalost, ne izgleda mi kao da bi mu mi bile zanimljive, if you know what I mean…
Meni je sis njegove branše i rekla je da je 👁
Na žalost, ne izgleda mi kao da bi mu mi bile zanimljive, if you know what I mean…
A slušaj, imam dosta poznatih i kolega koji plivaju u tim vodama, relativno lako ih prepoznajem. Malo mi srce prokrvari kad su zgodni, ali moramo biti fer i dati pravo i njima da imaju u svojim redovima ovakve prekrasne uzorke.
💔💔💔
Pregled koooonacno gotov 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ tocno 3 sata sam cekala i to na nogama jer ne mogu sjedit! Noge su mi ko dvije bacve.. Ugl, sve super, tek sam "uloziva za vrsak prsta" 😟 ova mala bas ne zeli i ne zeli van.. Ja sam bas mislila da se ti vec pocelo otvarat lagano, ono sipak. Seks, uz ove podstanare iza, ne da mi ne pada napamet neg nema sanse! Bas sam bila i u pokretu stalno i na nogama. I djaba, nece Kate van i nece, prasica jedna. Imat ce 5 kila 😂🐽 ulovila sam samo da nam je Stani bila na pregledu i da se vidi GV 🤗🤗🤗💜❤ ostalo citam... 🤓
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure, ja s pregleda, sve je odlicno beba je 5cm, mase rukama otvara usta, pliva po posteljici bas sam se raspekmezila danas… Sljedeci ponedjeljak radim harmony 🤗🤗malo cu se maknut s foruma pa da ne brinete 😘😘🍀🍀🌸💐🏵️ sretno svima dalje 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Opet nisam sliku vidjela 😭😭😭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pregled koooonacno gotov 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ tocno 3 sata sam cekala i to na nogama jer ne mogu sjedit! Noge su mi ko dvije bacve.. Ugl, sve super, tek sam "uloziva za vrsak prsta" 😟 ova mala bas ne zeli i ne zeli van.. Ja sam bas mislila da se ti vec pocelo otvarat lagano, ono sipak. Seks, uz ove podstanare iza, ne da mi ne pada napamet neg nema sanse! Bas sam bila i u pokretu stalno i na nogama. I djaba, nece Kate van i nece, prasica jedna. Imat ce 5 kila 😂🐽 ulovila sam samo da nam je Stanibila na pregledu i da se vidi GV 🤗🤗🤗💜❤ ostalo citam… 🤓
Ne znam kako ti taj seks zamišljaš i koje perverzije ti inače prakticiraš, ali podstanari iza ti nemaju veze s onim gdje tebe treba malo otvoriti.
💔💔💔
I da, i pitaju me koliko sam trudna, reko 37+1 🙈 kaze ova pa zast ste tako rano na CTGu, reko ne znam, tako su mi rekli. I pogleda zena papire i kaze pa vi ste 38+2 😂😂 Boze dragi, sta je s ovom mojom glavetinom?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji