Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    06. Travanj 2021. 11:26

Vuky zaboravila sam se nadovezat za terapiju za parove. Ja sam bila išla jedno 5 godina kod psihologa, dosta me naučila izraziti osjećaje pa sam se trudila to prenijeti na muža. Isto je znalo biti da misli da može ˝popraviti˝ to kako se osjećam ili da ima veze s njim. Puno smo razgovarali i došli smo do točke kad se ja osjećam loše  on to ne može popraviti  niti treba. Treba me razumjeti, poštovati moj osjećaj, saslušati i dozvoliti mi da prođe...Oni misle da su zaduženi sve riješiti i napraviti sve da se mi super osjećamo, to je divno, ali to nije tako. Podrži me u mojim svim emocijama. Čisto sam ti dala savjet što je nama pomoglo, razgovor i samo razgovor, slušanje druge strane i iskreno pričanje, biti otvoren, bez krivljenja, napadanja,vike i buke.  Naravno da može nabaciti šalu ili nešto ako sam tužna, nije poanta da mora biti smrtno ozbiljan, samo neka mi dozvoli sve emocije i bude uz mene. Inače. podržavam bilokakvu terapiju, to je naše psihičko zdravlje koje puno puta zanemarujemo. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Mara234
    06. Travanj 2021. 11:26

Pozdrav curke,  u petak idem u Petrovu za mišljenje za trombofiliju. Moram izvaditi za svog ginekologa kks,ogtt tsh i ft4. Milsila sam to sve prije petka napraviti pa da i u Petrovu odnesem i te nalaze. Iskreno misla sam sve napravit u Breyeru. Tako mi je najjednostavnije. Što mislite hoće li mi u Petrovoj priznati nalaze iz privatnog labaratorija? Zapravo i ove proteine S i C isto je iz Breyera. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

ericaa
    06. Travanj 2021. 11:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Za GK, pratimo prognozu, imamo još vremena

Ma bit će za 11 dana savršeno vrijeme.
    Ako ne, onda za 18, 25, 32, …

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nina985
    06. Travanj 2021. 11:28

Malamaca123

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Malamaca123

Tuma

Malamaca123

Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca

Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed

Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…

Beta je pala juce na 114.6 kazu da sam imala spontani pobacaj sutra opet idem na pregled i da vadim betu.. Nadam se da cu moci opet uskoro da ostanem trudna sta cu inace sam pocela da krvarim… Sretno svima koje su trudne puno srece saljem 💓💓

Jako mi je žao radi tvog gubitka. Ako se sad sama očistiš, a izgleda kao da hoćeš, možeš krenuti raditi na bebi odmah nakon prve menstruacije.
    Sretno!!!

Nadam se da cu moci juce su mi rekli da se sama cistim sada me zanima koliko se ovo samo cisti vremena neko kaze 40 dana neko kaze par dana

Ja sam imala smeđarenje/krvarenje tjedan dana prije samog "izbacivanja" i još tjedan dana laganog krvarenja/smeđarenja nakon. Iduću mengu sam dobila nakon 4 tjedna.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

manemoj
    06. Travanj 2021. 11:30

mala39

zaboravila pitat, to si dobila 1 prije transfera i 1 nakon ili ? kakav je bio postupak i koliko puta si primila intralipidnu i koje količina dekortina? još sad to uzimaš ili?

Dekortin i dalje pijem jedan dnevno a intralipidnu sam primila na dan transfera i nakon toga još dva puta i idući utorak ću ju zadnji put primiti 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA

More tuge u vezi male Nikol. 😭😭😭 
    Dignut ruku na vlastito dite uzas.
    Ruska je si oprala prozore. Cucnjeve pocni radit 🥰😍 
    Evo i moje cure jos 2 dana i puni mjesec imamo 

https://ibb.co/QkD5mWs

ericaa

Malamaca123

Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…

Beta je pala juce na 114.6 kazu da sam imala spontani pobacaj sutra opet idem na pregled i da vadim betu.. Nadam se da cu moci opet uskoro da ostanem trudna sta cu inace sam pocela da krvarim… Sretno svima koje su trudne puno srece saljem 💓💓

jako mi je žao…

Jako je tesko 😔 pred svako spavanje sam mazila svoj stomak i smatrajući se da ja vise nisam sama kad je muz na poslu a vec juce se osjecam sama kada je otisao 😔😔😔😔😔😔😔

šaljem zagrljaj draga. Tu smo, nisi sama 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    06. Travanj 2021. 11:31

Lita hvala ti 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

BAJOMA
    06. Travanj 2021. 11:32

Malamaca 🤗😢

• Malamaca123
    06. Travanj 2021. 11:34

ericaa

Malamaca123

jako mi je žao…

Jako je tesko 😔 pred svako spavanje sam mazila svoj stomak i smatrajući se da ja vise nisam sama kad je muz na poslu a vec juce se osjecam sama kada je otisao 😔😔😔😔😔😔😔

šaljem zagrljaj draga. Tu smo, nisi sama

Hvala vam curke moje nadam se da cemo sve imati to malo cudo u našim zagrljajima i ja vama saljem puno toplih zagrljaja i poljubaca... 💓💓💓🌹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.