Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    06. Travanj 2021. 12:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Pregled koooonacno gotov 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ tocno 3 sata sam cekala i to na nogama jer ne mogu sjedit! Noge su mi ko dvije bacve.. Ugl, sve super, tek sam "uloziva za vrsak prsta" 😟 ova mala bas ne zeli i ne zeli van.. Ja sam bas mislila da se ti vec pocelo otvarat lagano, ono sipak. Seks, uz ove podstanare iza, ne da mi ne pada napamet neg nema sanse! Bas sam bila i u pokretu stalno i na nogama. I djaba, nece Kate van i nece, prasica jedna. Imat ce 5 kila 😂🐽 ulovila sam samo da nam je Stanibila na pregledu i da se vidi GV 🤗🤗🤗💜❤ ostalo citam… 🤓

Ne znam kako ti taj seks zamišljaš i koje perverzije ti inače prakticiraš, ali podstanari iza ti nemaju veze s onim gdje tebe treba malo otvoriti.

hahahahahahahhahahhaha Ruska Ruska 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Ruska1986
    06. Travanj 2021. 12:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Pregled koooonacno gotov 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ tocno 3 sata sam cekala i to na nogama jer ne mogu sjedit! Noge su mi ko dvije bacve.. Ugl, sve super, tek sam "uloziva za vrsak prsta" 😟 ova mala bas ne zeli i ne zeli van.. Ja sam bas mislila da se ti vec pocelo otvarat lagano, ono sipak. Seks, uz ove podstanare iza, ne da mi ne pada napamet neg nema sanse! Bas sam bila i u pokretu stalno i na nogama. I djaba, nece Kate van i nece, prasica jedna. Imat ce 5 kila 😂🐽 ulovila sam samo da nam je Stanibila na pregledu i da se vidi GV 🤗🤗🤗💜❤ ostalo citam… 🤓

Ne znam kako ti taj seks zamišljaš i koje perverzije ti inače prakticiraš, ali podstanari iza ti nemaju veze s onim gdje tebe treba malo otvoriti.

Ne zelim publiku 😂😂😂😂😂 ma znam da nema veze jedno sa drugim al ih ima tolikooo i toliko svrbe i toliko smetaju, da sama pomisao da bi se sad ja trebala seksat mi je pakao. 🙆🏻‍♀️ Sta da ti kazem? 🤭🤭 al kako je krenulo, jos se mi vidimo na Pregledu 17.04. 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    06. Travanj 2021. 12:42

I da, ponovo pregled 13.04. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Travanj 2021. 12:44

TirelessIvy neka tebi tog jednog ali vrijednog ,on će biti tvoje maleno 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ruska1986 vidim i dalje muka po podstanarima...a pogodi što ja upravo radim, držim led na guzici  😅😅 da nije  ovako bolno ,bilo bi smiješno...znači 5 grešaka imam. I to sve od ovog jebene progesterona. I prije sam imala nekada probleme ali sad još više 
    Sutra imam zakazan termin kod proktologa pa ću ti reći što specijalist kaže na sve to. Znam da neki smatraju da je to bolna, sramotna i privatna stvar ali itekako važna. Znam da pregled nije bajan ali idem pa kud puklo jer gore od ovoga nedaj Bože .
    Mažem i ja mast ispranu u 9 voda, ali mi led ipak najbolje pomogne. Sutra ću znati nešto konkretnije.... drži mi palčeve 😄😄
    Muž je sigurno ljubomoran jer njemu nikad nisam dala guze 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
    Puse ostalim curama i puno sreće u svemu 🥰😍🤩

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Travanj 2021. 12:45

D_Štoperica 🐼

TirelessIvy neka tebi tog jednog ali vrijednog ,on će biti tvoje maleno 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ruska1986 vidim i dalje muka po podstanarima…a pogodi što ja upravo radim, držim led na guzici 😅😅 da nije ovako bolno ,bilo bi smiješno…znači 5 grešaka imam. I to sve od ovog jebene progesterona. I prije sam imala nekada probleme ali sad još više
    Sutra imam zakazan termin kod proktologa pa ću ti reći što specijalist kaže na sve to. Znam da neki smatraju da je to bolna, sramotna i privatna stvar ali itekako važna. Znam da pregled nije bajan ali idem pa kud puklo jer gore od ovoga nedaj Bože .
    Mažem i ja mast ispranu u 9 voda, ali mi led ipak najbolje pomogne. Sutra ću znati nešto konkretnije…. drži mi palčeve 😄😄
    Puse ostalim curama i puno sreće u svemu 🥰😍🤩

5 grašaka * 😅😅😅😅

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 12:46

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Ne zelim publiku 😂😂😂😂😂 ma znam da nema veze jedno sa drugim al ih ima tolikooo i toliko svrbe i toliko smetaju, da sama pomisao da bi se sad ja trebala seksat mi je pakao. 🙆🏻‍♀️ Sta da ti kazem? 🤭🤭 al kako je krenulo, jos se mi vidimo na Pregledu 17.04. 😂😂😂

Pa ne moraš se ti seksati, u tome i jest stvar. On te seksa, a ti gledaš TV... ili pereš prozore... ili što te već veseli 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 12:48

D_Štoperica 🐼

Pa možda je u tome problem just sayin 
    Neš ti proktologa, samo ti metne prstić. Svašta su nama do sad gurali posvuda.
    Jedino je opasno ako kaže "vidi što mogu, bez ruku" 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Travanj 2021. 12:52

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

Pa možda je u tome problemjust sayin
    Neš ti proktologa, samo ti metne prstić. Svašta su nama do sad gurali posvuda.
    Jedino je opasno ako kaže "vidi što mogu, bez ruku"

Hahahahahhahahah 😅🤣😅🤣😅🤣
    Nebi vjerovala prvo sam googlala kak proktolog izgleda...da nebi bilo kao ovaj splitski anesteziolog😍🤩🥰 pa sa umrem tamo od srama 😅😅😅😅😅
    Na kraju lik pljunuti bivši župnik iz moje župe.
    Neznam šta mi gore palo 😱😱😱

endometrioza

Meto
    06. Travanj 2021. 12:56

Mtb jedva si se izvukla☝️😫
    Uzv prosao super, beba raste, pustio mi je da cujem srceko🥰 mislim da cu raditi onaj novi test sto je i Magnolia stavljala, Qualified. Uzv za 3t (27.04), tad cu biti 11tt i tad cu raditi neki test, vjerovatno ovaj gore.. samo da nastavi sve biti super🍀
    Auf koji sam dobar burek s mesom pojela😋 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 12:57

Meto

Mtb jedva si se izvukla☝️😫
    Uzv prosao super, beba raste, pustio mi je da cujem srceko🥰 mislim da cu raditi onaj novi test sto je i Magnolia stavljala, Qualified. Uzv za 3t (27.04), tad cu biti 11tt i tad cu raditi neki test, vjerovatno ovaj gore.. samo da nastavi sve biti super🍀
    Auf koji sam dobar burek s mesom pojela😋

Tko ti kriv što nisi odmah bila prijavila datum, nego si se pravila enigma 
    Budeš nam pričala o tom Qualified, neki od nas se i dalje nadaju da će nam trebati kad tad. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.