Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malamaca123
    06. Travanj 2021. 11:35

BAJOMA

Malamaca 🤗😢

😔💓💞😔

Anči 💕
    06. Travanj 2021. 11:37

Bajo preslatka ti je 😍 vidi ti nje kako ona ljepo dize glavicu 😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• mala39
    06. Travanj 2021. 11:38

manemoj

mala39

zaboravila pitat, to si dobila 1 prije transfera i 1 nakon ili ? kakav je bio postupak i koliko puta si primila intralipidnu i koje količina dekortina? još sad to uzimaš ili?

Dekortin i dalje pijem jedan dnevno a intralipidnu sam primila na dan transfera i nakon toga još dva puta i idući utorak ću ju zadnji put primiti

To si išla privatno kod Podobnika? Ako da, koliko se plaća ta 1 infuzija?

ja-39 bez jajovoda
    on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije

1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
    2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
    3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0

vuky
    06. Travanj 2021. 11:38

Ericaa ja isto tako mislim i pokusavam mu to kazati/ ali on misli i sve poveze sa sobom/ po njemu nam je sve super! I ja dramim! I biti ce! A ja sam sad pocela vise misliti da nikad nece biti jer sve nikad apsolutno nista be dogodi ( 4x ni pokusaj implantacije ) 
    Drugo, stil zivota mu je bio koma, pa smo korigirali, ali cim smo u krizi ( nakon neuspjeha) ide u tom smjeru i onda to mene izluduje! Uglavnom, ne moze nam skoditi :)

• Malamaca123
    06. Travanj 2021. 11:39

Hvala puno bas me ovo brine kako ce da bude bolova jaki nisam imala ali eto juce na pregledu nista u maternici nisu vidjeli kako kazu spontani je bio i da je otislo beta je bila 114.6 juce i nista nema sutra je nova beta pa vidjet cemo 😔 onda imam briseve neke da radim i nalaze pa tek onda kaze da radimo na novoj trudnoc

• mala39
    06. Travanj 2021. 11:40

vuky

Ericaaja isto tako mislim i pokusavam mu to kazati/ ali on misli i sve poveze sa sobom/ po njemu nam je sve super! I ja dramim! I biti ce! A ja sam sad pocela vise misliti da nikad nece biti jer sve nikad apsolutno nista be dogodi ( 4x ni pokusaj implantacije )
    Drugo, stil zivota mu je bio koma, pa smo korigirali, ali cim smo u krizi ( nakon neuspjeha) ide u tom smjeru i onda to mene izluduje! Uglavnom, ne moze nam skoditi :)

Erica si radila histeroskopiju? ANA test putem krvi? možda imaš NK stanice ko ja...i to sprečava implantaciju...

ja-39 bez jajovoda
    on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije

1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
    2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
    3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0

sbjelisi
    06. Travanj 2021. 11:44

TirelessIvy od srca držim fige da ova dva budu odličini!
    Ruska, ahahhahaaaaaaaaaa Javi sto gin. misli o tom accessorize-u  Za kantarionovo ulje sam i ja čula. I pi* nakon poroda isto kantarionovo ulje.. Pao je snijeg na vrata... a to znači samo jedno: Stiže Kataaaaa
    Pami, Lita, sve curke 💓💓
    Vuky 💓 Vezano za moju betu, danas ne stignem, na sastancima od jutra... A i odlučila sam napraviti razliku 4 dana, a ne 3. Obično dr. traži razmak 48 sati, sada će biti 2*48, radi praznika. 
    MTB-ica SNIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Lijepo te je opet vidjeti ovdje  I missed you. 
    Andela, dobro da ste pokrili 
    Lita TOP!!
    Stani 
    Leptirica 
    Tinaa zbilja? Držimo fige sretnice! PA pregled je još bolje, što ti misliš?
    Malamaca žao mi je. I želim ti sretno dalje!
    BAJO predivna je 

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    06. Travanj 2021. 11:45

Andela, za Menopur najbolje da nazoveš ljekarnu Filipovic, oni imaju najbolje cijene. 
    https://www.facebook.com/LjekarneJadrankaFilipovic/

sbjelisi
    06. Travanj 2021. 11:46

Andela, evo cijena za 10x75 
    https://mediately.co/hr/drugs/8BnmpCfGpcpiRPNFhFZJym2w0dG/menopur-75-iu-prasak-i-otapalo-za-otopinu-za-injekciju
    Ali nazovi Filipovica, to je najbolje.

Pami
    06. Travanj 2021. 11:47

Malamaca žao mi je 😔😔
    Lita juuuuhhhuuu, super rezultati!!!
    Stani nemaš razloga biti loše volje, zasad sve dobro napreduje i 🤞🤞🤞🤞 da se tako i nastavi.
    Andela prirodni ciklusi su lutrija i igra živaca jer nam ne kontroliraju tijelo hormonima i često se desi da do ovulacije dođe i prije planirane apsiracije. To je jednostavno tako, ali dobra strana je što nema bockanja. Ali ima i dobra strana u tome, sad barem doktori znaju na koliko ti pucaju folikuli pa ako budeš opet između stimulacija išla u prirodni, moći će na vrijeme reagirati i izbjeći ovakav scenarij.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.