TirelessIvy od srca držim fige da ova dva budu odličini!
Ruska, ahahhahaaaaaaaaaa Javi sto gin. misli o tom accessorize-uZa kantarionovo ulje sam i ja čula. I pi* nakon poroda isto kantarionovo ulje.. Pao je snijeg na vrata… a to znači samo jedno: Stiže Kataaaaa
Pami, Lita, sve curke💓💓Vuky💓 Vezano za moju betu,danas ne stignem, na sastancima od jutra… A i odlučila sam napraviti razliku 4 dana, a ne 3. Obično dr. traži razmak 48 sati, sada će biti 2*48, radi praznika.
MTB-ica SNIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lijepo te je opet vidjeti ovdjeI missed you.
Andela, dobro da ste pokriliLita TOP!!
StaniLeptirica
Tinaa zbilja? Držimo fige sretnice! PA pregled je još bolje, što ti misliš?
Malamaca žao mi je. I želim ti sretno dalje!
BAJO predivna je
Pa u jednu ruku je bolje jer cekam rezultat od bete nekih dva sata... ovako cu odma valjda znat na cemu sam... ja se nadam da ce sve biti dobro... da je se jedan cvrsto prihvatio 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Koje čuđenje u svijetu, kao da me danima nije bilo. A svaki dan barem 5 postova napišem. Počinjem se brinuti koliko to inače ispadam iz paštete ako vam je ovo "Sretan povratak".
💔💔💔
Ericaaja isto tako mislim i pokusavam mu to kazati/ ali on misli i sve poveze sa sobom/ po njemu nam je sve super! I ja dramim! I biti ce! A ja sam sad pocela vise misliti da nikad nece biti jer sve nikad apsolutno nista be dogodi ( 4x ni pokusaj implantacije )
Drugo, stil zivota mu je bio koma, pa smo korigirali, ali cim smo u krizi ( nakon neuspjeha) ide u tom smjeru i onda to mene izluduje! Uglavnom, ne moze nam skoditi :)
Ponekad će prije saslušati nepoznatu osobu.. Ako procjenjuješ da je tvoj tip muža za to i da će saslušati, onda super! Moj će prije samnom pričat do 7 ujutro svaki dan Na ovom putu (ja sam tek krenula pa vidim) je sve samo ne normalno i lagano. Naša tijela su izložena hormonima radi kojih emocije su još jače. Ja sam plakala u petak da više ne želim nikad ići na stimulaciju... bilo mi je too much. Nije se trudio me uvjeriti da neću tako misliti kad sve prođe ili mi govoriti da dramim, a prije je to znalo biti tako. Pustio me da izdramim svoje i zagrlio. Probajte svakako otići. Njemu, taj loš stil života, je to vjerojatno izlaz, na taj način se nosi sa svime. Gura pod tepih.. Nađite osobu koja vam oboje odgovara i pred kojom možete biti iskreni. I samo hrabro u nove bitke
i OK se odmoriti od svega
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jutro cure, ja s pregleda, sve je odlicno beba je 5cm, mase rukama otvara usta, pliva po posteljici bas sam se raspekmezila danas... Sljedeci ponedjeljak radim harmony 🤗🤗malo cu se maknut s foruma pa da ne brinete 😘😘🍀🍀🌸💐🏵️ sretno svima dalje 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Ericaaja isto tako mislim i pokusavam mu to kazati/ ali on misli i sve poveze sa sobom/ po njemu nam je sve super! I ja dramim! I biti ce! A ja sam sad pocela vise misliti da nikad nece biti jer sve nikad apsolutno nista be dogodi ( 4x ni pokusaj implantacije )
Drugo, stil zivota mu je bio koma, pa smo korigirali, ali cim smo u krizi ( nakon neuspjeha) ide u tom smjeru i onda to mene izluduje! Uglavnom, ne moze nam skoditi :)
Erica si radila histeroskopiju? ANA test putem krvi? možda imaš NK stanice ko ja…i to sprečava implantaciju…
Mene pitaš ili Vuky? Ja nisam nikad došla do trudnoće ali ovo mi je prvi stimulirani. Nisam te pretrage radila, samo laparoskopiju. Idem opet iza ovog pa ću im reći da sve što misle pregledaju.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
TirelessIvy od srca držim fige da ova dva budu odličini!
Ruska, ahahhahaaaaaaaaaa Javi sto gin. misli o tom accessorize-uZa kantarionovo ulje sam i ja čula. I pi* nakon poroda isto kantarionovo ulje.. Pao je snijeg na vrata… a to znači samo jedno: Stiže Kataaaaa
Pami, Lita, sve curke💓💓Vuky💓 Vezano za moju betu,danas ne stignem, na sastancima od jutra… A i odlučila sam napraviti razliku 4 dana, a ne 3. Obično dr. traži razmak 48 sati, sada će biti 2*48, radi praznika.
MTB-ica SNIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lijepo te je opet vidjeti ovdjeI missed you.
Andela, dobro da ste pokriliLita TOP!!
StaniLeptirica
Tinaa zbilja? Držimo fige sretnice! PA pregled je još bolje, što ti misliš?
Malamaca žao mi je. I želim ti sretno dalje!
BAJO predivna je
Pa u jednu ruku je bolje jer cekam rezultat od bete nekih dva sata… ovako cu odma valjda znat na cemu sam… ja se nadam da ce sve biti dobro… da je se jedan cvrsto prihvatio 🥰
14 je blizu
Jupi!
oharascarlett14@gmail.com
Koje čuđenje u svijetu, kao da me danima nije bilo. A svaki dan barem 5 postova napišem. Počinjem se brinuti koliko to inače ispadam iz paštete ako vam je ovo "Sretan povratak".
Nakon Maje Šuput ti si najjaktivnija Samo si nam falila
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jutro cure, ja s pregleda, sve je odlicno beba je 5cm, mase rukama otvara usta, pliva po posteljici bas sam se raspekmezila danas… Sljedeci ponedjeljak radim harmony 🤗🤗malo cu se maknut s foruma pa da ne brinete 😘😘🍀🍀🌸💐🏵️ sretno svima dalje 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Bebo
Jutro cure, ja s pregleda, sve je odlicno beba je 5cm, mase rukama otvara usta, pliva po posteljici bas sam se raspekmezila danas… Sljedeci ponedjeljak radim harmony 🤗🤗malo cu se maknut s foruma pa da ne brinete 😘😘🍀🍀🌸💐🏵️ sretno svima dalje 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB-icame nenenene, nije da nam nedostaješ nego ono.. Samo me brinulo nećeš li valjda sada dati petama vjetra kada se ide na Ginekološku Kontrolu, ništa više... Kužiš.
A snijeg je privremen, samo Ruska može rodit.
Sortiraj odgovore
Najstariji