TirelessIvy neka tebi tog jednog ali vrijednog ,on će biti tvoje maleno 🥰🥰🥰🥰🥰
Ruska1986 vidim i dalje muka po podstanarima…a pogodi što ja upravo radim, držim led na guzici 😅😅 da nije ovako bolno ,bilo bi smiješno…znači 5 grešaka imam. I to sve od ovog jebene progesterona. I prije sam imala nekada probleme ali sad još više
Sutra imam zakazan termin kod proktologa pa ću ti reći što specijalist kaže na sve to. Znam da neki smatraju da je to bolna, sramotna i privatna stvar ali itekako važna. Znam da pregled nije bajan ali idem pa kud puklo jer gore od ovoga nedaj Bože .
Mažem i ja mast ispranu u 9 voda, ali mi led ipak najbolje pomogne. Sutra ću znati nešto konkretnije…. drži mi palčeve 😄😄
Muž je sigurno ljubomoran jer njemu nikad nisam dala guze 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Puse ostalim curama i puno sreće u svemu 🥰😍🤩
Ma da ja imam vremena, ja bi isla svakako! Ali sad nemam sta kad sam vec pred porodom. Pa tako hladim guzicetinu ledom i mazem svinjskom mascu. Cak imam i gavez kuci pa si mislim i njega probat! 🤔 a najradije bi uzela iglu i probusila ih sve 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mtb jedva si se izvukla☝️😫
Uzv prosao super, beba raste, pustio mi je da cujem srceko🥰 mislim da cu raditi onaj novi test sto je i Magnolia stavljala, Qualified. Uzv za 3t (27.04), tad cu biti 11tt i tad cu raditi neki test, vjerovatno ovaj gore.. samo da nastavi sve biti super🍀
Auf koji sam dobar burek s mesom pojela😋
🥳🥳🥰🥰🥰 ovo je i za beburinu i za burek 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska1986 vidim i dalje muka po podstanarima…a pogodi što ja upravo radim, držim led na guzici 😅😅 da nije ovako bolno ,bilo bi smiješno…znači 5 grešaka imam. I to sve od ovog jebene progesterona. I prije sam imala nekada probleme ali sad još više
Sutra imam zakazan termin kod proktologa pa ću ti reći što specijalist kaže na sve to. Znam da neki smatraju da je to bolna, sramotna i privatna stvar ali itekako važna. Znam da pregled nije bajan ali idem pa kud puklo jer gore od ovoga nedaj Bože .
Mažem i ja mast ispranu u 9 voda, ali mi led ipak najbolje pomogne. Sutra ću znati nešto konkretnije…. drži mi palčeve 😄😄
Ma da ja imam vremena, ja bi isla svakako! Ali sad nemam sta kad sam vec pred porodom. Pa tako hladim guzicetinu ledom i mazem svinjskom mascu. Cak imam i gavez kuci pa si mislim i njega probat! 🤔 a najradije bi uzela iglu i probusila ih sve 😂😂😂
Samo da ti kažem da sam mazala kremom od gaveza i divljeg kestena i nagrizlo mi kožu oko njih ,tako da pripazi s tim.
Led je zakon zaledi mi ih 😁
endometrioza
Meni dođe da ih podvežem da otpadnu. Užasno me iritira 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
endometrioza
Mtb jedva si se izvukla☝️😫
Uzv prosao super, beba raste, pustio mi je da cujem srceko🥰 mislim da cu raditi onaj novi test sto je i Magnolia stavljala, Qualified. Uzv za 3t (27.04), tad cu biti 11tt i tad cu raditi neki test, vjerovatno ovaj gore.. samo da nastavi sve biti super🍀
Auf koji sam dobar burek s mesom pojela😋
Jako mi je drago radi tebe
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Meto wuhuuu 🥳🥳🥳 super 😊😊 Baš mi je drago da je sve kak treba😊
Ruska1986 pih, ja sam već mjesec dana toliko uloziva😅 ne da se Kata van, prelijepa joj je unutra.... Za podstanare ne znam kaj da ti kažem, ja sam imala samo unutarnji i to prije trudnoće pa sam pila neke tablete i nije mi smeta, samo pri obavljanju nužde je bolio.... Sad u trudnoći tu i tamo bude malo krvi nakon nužde al ni ne boli i ni blizu kao prije....
Manemoj uuu zgodan je, al i meni izgleda kao da više voli 🍆 nego 🍕 ako me kružite 🙈
Dada hahaha ja sam bila kod nekog dede i nije bio ugodan pregled, al opet, radije bih opet proktologu nego zubaru 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Samo da ti kažem da sam mazala kremom od gaveza i divljeg kestena i nagrizlo mi kožu oko njih ,tako da pripazi s tim.
Led je zakon zaledi mi ih 😁
Ja cu sam na njih natrackat 🤔 cini mi se da gavez malo isusuje pa reko mozda ne bi bilo lose. Cak mi je palo napamet stavit pastu za zube na njih 😂😂😂 kao na prist 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pitanjce za iskusne: Imam pircing na tragusu i još poneki na ušnoj resici. Je li to moram skidat? Tragus ne mogu sama nikako a ove sitne možda bi i mogla kliještima odvidat. Je to nekom bio probelm zbog opće anestezije? Rijeka nema droge nego ili kratka opća,10ak min ili voltaren (karikiram, ali nešto za bolove), nema koktela
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bok curke,
dobila sam nalaze spolnih hormona, Zadnji put sam vadila u 11/2019 i vrlo su slični ovima, osim što mi LH bio tada nešto niži (3,6), DHEA-S nešto viši (8,53), kao i AMH (tada 12,1). Ostalo je sve vrlo približno, pa i FSH koji ne mrda s 8,0 iako bi mi bilo draže da je niži. S obzirom da ste vi stručne u očitavanju ovakvih nalaza, molim vas komentare :).
https://ibb.co/qxv078D
Hvala svima
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Hej cure,kod mene uvijek tuebulentno,nema mira u ovoj trudnoci.
Jutros sam zavrsila na hitnom ginekoloskom zbog jakih bolova u bubrezima, tamo su mi dali neku terapiju intravenozno, bolovi su se malo smirili ali ne skroz, nalaz mokrace stigao grozan dok sam tamo lezala ( puno bakterija i folsata) koji ukazuju na pijesak i bubrezne kamene za koje znam od prije da ih imam..Presavijam se od bolova ,pa me prebace s ginekologije na hitnu urologiju gdje su mi napravili uzv abdomena i ustanovili jaku upalu mjehura povezanu s bubreznim kamencima, dali su mi antibiotik i poslali kuci na lijecenje.
U meduvremenu mi je tamo jedna ginek. Pregledala bebu s kojom je Bogu hvala sve ok. Raste i razvija super,cak je i malo veci za svoju dob. 600 gr. Skroz sam zatvorena,plodna voda uredna sta je super s obzirom da ovakva upala moze izazvati prijevremeeno otvaranje..nadam se da ce antibiotik pomoci..cula sam se danas sa svojim dr kojem sam sve ispricala jer sam danas popodne trebala imat pregled kod njega,meduzim kako sam tamo pregledana nema smisla da me dva puta cacka pa smo odgodili za 2 tj kad popijem antibiotik i ponovim nalaze. Tako da idem 20 .04 .
Nadam se da ce antibiotik pomoci i da ce bit sve ok na kraju. Jedino sta ne kuzim bas kako mi je nalaz urinokulture u petak dosao sterilan ,a ja u ovakvom stanju .pretpostavljam da su i bolovi povezani s time i da ovo odavno vec kuha u meni.
Meto,Sanjich, Ruska, drago mi je zbog dobrih vijesti ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji