Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    06. Travanj 2021. 13:55

lioraliora

Prijavljujem drugu betu na 18dnt11960 😱😱.

❤❤ juhuuuuu 🥰🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Tuma
    06. Travanj 2021. 13:56

Tam7 pa više manje su oke, estradiol mi djeluje nisko.... Bude se javio već netko tko se bolje kuzi u nalaze... 
    Miss ajoj jadna pa ti si se stvarno napatila svega i svačega. Sva sreća da nije izazvalo otvaranje, a sad će antibiotici to srediti. Iako ne kužim kako je urinokultura bila sterilna onda :/ a za bebaca super, on lijepo raste, sam neka tako nastavi 🥰😍
    Ruska1986 da, kužim, najgore je što ništa ne smiješ.... Jedino možeš Katu požurit van pa da se počneš kljukati tabletama 😅 i da, ovo za tjedan trudnoće 😂😂😂😂 mi svi bi da samo tjedan više, a ti si još skidaš tjedne, meni se čini da ni ti ne želiš da Kata još izade😂
    Sbjelisi hahha zubarka je i da mogu birat radije bih da mi ona prcka po guzi nego onaj deda proktolog 😂 jedino je što su meni svi pregledi draži od zubara, to mi je najveća noćna mora 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    06. Travanj 2021. 13:57

lioraliora

Lioraliora MRAK!!!

oharascarlett14@gmail.com

Tuma
    06. Travanj 2021. 13:58

lioraliora

Wow 😱😱 al da, to je baš pravilno, školsko duplanje. 😊 🥰😍 Kad imaš pregled? Što ti dr kaže? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    06. Travanj 2021. 13:59

ericaa

sbjelisi 💕👣💕👣

StaniRuskaNece DANAS. Ali sutra… sutra bi već mogla. Pusti, žene su kapricave. I tvrdoglave.
    37+1OPET piješ…Dada ahahaaahaaaaa pa gdje baš župnik!!
    Manemoj Htijela sam napisati da je i meni sumnjiv. Ale, nije moj tip pa eto im ga moj galebe..
    Meto preeedivno❤️ Da, da, trebati će nam svima Qualified! Pitaj odmah za grupni popust, Meto!
    Tuma A kako ti izgleda zubar?
    Ericaa ja sam morala ići surfati "tragus". Hvala na edukacijiNemam pojma treba li to dolje za opću. Mene nitko nije tražio npr. da skinem lancic, a ne znam zakej bi ti trebalo s uha skidati.. Usta ovo ono, možda… Najbolje na zovi ovog anesteziologa od Manemoj pa pitaj. Javi što je rekao. Možeš i usnimiti, biti će nam svima puno toga jasnije.MISS Sad tvoji bolovi imaju smisla… Pitanje koliko to sve traje.. I kako je urin u petak bio sterilan? Držim fige da se smiri od atb.

Ili da mi muž nazove ovog anesteziologaLucy hvala ti. Probat ću sve poskidat danas. Je li mi može tragus zarast za dan,dva?

To ti ne znam,sumnjam da može tako brzo.Ja sam više puta u životu bila u općoj,za neke operacije duže, za ove mpo stvari kratko .Za duge operacije uvijek se skida sve i sa ušiju i prsteni i lančići i sve. Kod Podobnika za mpo i u Ivf-u gdje nije bila opća su mi rekli da skinem samo sa pupka, na ušima je moglo ostati.
    Ja bi za svaki slučaj ipak provjerila s ovim likom od manemoj

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MiniGirl
    06. Travanj 2021. 14:00

Lioraliora supeer!!!
    Erica kako nemaju koktel? Nemaju ili ne zele dat? Sto uopce spada u "koktel"?
    Vidim da ima puno lijepih vijesti pa svimaaa saljem <3

Rora8290

Tuma

lioraliora

Wow 😱😱 al da, to je baš pravilno, školsko duplanje. 😊 🥰😍 Kad imaš pregled? Što ti dr kaže?

U petak mi je 1 pregled, doktori su oduševljeni betom. Ja sam u šoku što nemam nikakve simptome, znači nit napuhanost, niti grudi, niti onaj osjecaj da cu dobiti svake sekunde, a prošli put sam sve to imala. Znači jedino idem piškiti malo malo ništa više 😆

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

tam7, nalazi su ti skoro pa idealni, osim estradiola koji je nizak, ali za njega ne znam što znači u folikularnoj fazi.

miss, ajoj. I još kad sad ispadne da je sva ova muka od bubrega... držim fige da antibiotik to riješi. 

ericaa, ne znam što je tragus. Je li to nešto perverzno?  

Ruska, kad te idući put pitaju koliko si trudna, reci im da ideš pitati MTBicu

lioraliora, woooohoooo!!! Ti možeš odmah i na UZV.  

💔💔💔

• T_Ivy
    06. Travanj 2021. 14:05

Miss pre tri godine to se meni isto tako desilo. Blaga upala mokraćnih puteva, ali urinokultura čista. Samo su mi rekli da pijem čajeve i generalno mnogo tečnosti. Posle jedno tri nedelje bolovi u bubrezima su postali neponovljivi, čak sam i temperaturu dobila. Mislila sam da je samo pesak koji inače imam, ali na kraju su mi radili ponovo urinokulturu i krv. Imala sam dosta povećan CRP, a urinokultura tek blago prisustvo bakterija. Ispostavilo se da se ta inicijalna blaga upala mokraćnih puteva, bez antibiotika, popela na bubrege i napravila upalu bubrega. To može biti opasno, ali se zbog velikih bolova uglavnom otkrije na vreme. Prošlo me je posle dve nedelje antibiotika, sigurna sam da će i tebe. ❤❤❤

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

ericaa
    06. Travanj 2021. 14:08

Lucy Ja sam tragus bušila nakon zadnjih operacija pa neznma, ali ovo drugo na ušima mi je moglo ostat kod operacije polipa a isto je bila opća. Skinut ću sve a tragus ako uspijem.  

Manemoj ovdje hormonalne disbalanse donosi 
    MTBica  ako voliš uši, može biti perverzno  
    MiniGirl rekli mi da nemaju nego ili protiv bolova nešto (u žilu, IM, tabletu) ili kratku opću a budući imam endometriom i oko njega 5-6 folikula a s druge strane ogroman jajovod pun vode, savjet je bio spavaj!  Iskreno, laknulo mi koliko god ne volim opću anesteziju.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.