Adelam111 zao mi je da ti je tako ispalo..😔 ali sad imas iskustvo da treba vjerovati svom tijelu, nadam se da ce sljedeci pokusaj biti uspjesan!😊
Lita super, bit će i transfera i smrzlica!😃
stani navijamo za veliko srćeko za 10 dana!!💗
Leptirica divnoo, veselimo se maloj Riti 😍
Malamaca drži se ❤
Tiinaa tebi je u 14h veselo! 😅 držimo fige za najbolje vijesti!!🙏🙏🙏
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Nadam se da cu moci juce su mi rekli da se sama cistim sada me zanima koliko se ovo samo cisti vremena neko kaze 40 dana neko kaze par dana
Sa menstruacijom najkasnije većina ode. Sve ovisi hoćeš li početi krvariti kako spada ili ne. Ako u idućih tjedan dana ne prokrvariš nego nastaviš samo krvaruckati, vjerojatno ćeš morati na tablete. Ako prokrvariš (a beta je već dosta pala pa je moguće da hoćeš), onda je to stvarno jako brzo. Moj plod je bio osjetno veći od tvoga, krvarila sam opako nekoliko dana dok ga tijelo nije odbacilo. Tebi će vjerojatno lakše otići jer ti je beta ostala ispod 1000.
Imaš na trudnicama temu Spontani pobačaji, tamo ćeš dobiti savjete i podršku, cure su jako podržavajuće i sve su prošle to što ti prolaziš.
💔💔💔
zaboravila pitat, to si dobila 1 prije transfera i 1 nakon ili ? kakav je bio postupak i koliko puta si primila intralipidnu i koje količina dekortina? još sad to uzimaš ili?
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Pozdrav svima!
Vuky sad sam negativna, sutra punkcija, bila sam pozitivna u 12om mjesecu. Ali hvala ti
Adela žao mi je. Nažalost, što kaže MTBica, prilično često se to dogodi ali tijelo ti bar nije izmučeno. Držim palčeve za dalje
MTBica kako si?
Stani dobre vijesti za pregled
Tinaa
Za GK, pratimo prognozu, imamo još vremena
Mene sve živo boli, naprijed jajnici, iza guz od štoperice, jedva sjedim. Nemam energije uopće i u Rijeci snijeg pada pa sam polupokisla do posla...inače ga obožavam a sad bi najradije se pokrila poplonom po glavi i spavala, baš me izmorilo sve ovo. Što psihički borba sa svime što fizički.
šaljem vam svima zagrljaj
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…
Beta je pala juce na 114.6 kazu da sam imala spontani pobacaj sutra opet idem na pregled i da vadim betu.. Nadam se da cu moci opet uskoro da ostanem trudna sta cu inace sam pocela da krvarim… Sretno svima koje su trudne puno srece saljem 💓💓
jako mi je žao...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Malamaca….ja u godinu dana prirodnog pokušavanja nikada nisam ostala T…. ni biokemijska….a sad vec tri puna meseca sa strusnjacima pokusavamo nesto napraviti, veruj mi da te razumem i srce me boli jer znam kako ti je , ali evo znaj da nisi sama….ja sam samo jedna od Lavica….
Jako je tesko ali tako je moralo biti drzim ti fige da uspijes a hoces 🥰 sigurna sam u to jer se boris zivot je borba.. 💓🌹
Ma bit će za 11 dana savršeno vrijeme.
Ako ne, onda za 18, 25, 32, ...
💔💔💔
Nadam se da cu moci juce su mi rekli da se sama cistim sada me zanima koliko se ovo samo cisti vremena neko kaze 40 dana neko kaze par dana
Sa menstruacijom najkasnije većina ode. Sve ovisi hoćeš li početi krvariti kako spada ili ne. Ako u idućih tjedan dana ne prokrvariš nego nastaviš samo krvaruckati, vjerojatno ćeš morati na tablete. Ako prokrvariš (a beta je već dosta pala pa je moguće da hoćeš), onda je to stvarno jako brzo. Moj plod je bio osjetno veći od tvoga, krvarila sam opako nekoliko dana dok ga tijelo nije odbacilo. Tebi će vjerojatno lakše otići jer ti je beta ostala ispod 1000.
Imaš na trudnicama temu Spontani pobačaji, tamo ćeš dobiti savjete i podršku, cure su jako podržavajuće i sve su prošle to što ti prolaziš.
Nadam se da ce samo da ode da ne idem na kiretazu jako se toga plasim... A sto se tice ploda juce na pregledu nisu nista vidjeli otislo je valjda a sada mi kaze da se mozda dole nesto ljusti pa je zbog toga ovako hvala puno 💓
Pozdrav svima!
Vuky sad sam negativna, sutra punkcija, bila sam pozitivna u 12om mjesecu. Ali hvala tiAdela žao mi je. Nažalost, što kaže MTBica, prilično često se to dogodi ali tijelo ti bar nije izmučeno. Držim palčeve za dalje
MTBica kako si?
Stani dobre vijesti za pregledTinaa
Mene sve živo boli, naprijed jajnici, iza guz od štoperice, jedva sjedim. Nemam energije uopće i u Rijeci snijeg pada pa sam polupokisla do posla…inače ga obožavam a sad bi najradije se pokrila poplonom po glavi i spavala, baš me izmorilo sve ovo. Što psihički borba sa svime što fizički.
šaljem vam svima zagrljaj
erica drzim fige za sutra. I nama je bilo kaos vrijeme po putu iz Ri do Zg.. Snijeg i nevrijeme. Neka i vama donese srecu. 🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…
Beta je pala juce na 114.6 kazu da sam imala spontani pobacaj sutra opet idem na pregled i da vadim betu.. Nadam se da cu moci opet uskoro da ostanem trudna sta cu inace sam pocela da krvarim… Sretno svima koje su trudne puno srece saljem 💓💓
jako mi je žao…
Jako je tesko 😔 pred svako spavanje sam mazila svoj stomak i smatrajući se da ja vise nisam sama kad je muz na poslu a vec juce se osjecam sama kada je otisao 😔😔😔😔😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji