Da ja poznajem svoje telo, znam tocno kad je bila O…tako ti je to,ali nema veze….bice, nekako sam pozitivna skroz….prefulala je….
ja ti savjetujem da drugi put kazes dr ono sto mislis i na se ne bojis reci svoje misljenje ako nesto osjecas!
Doci se beba, i samo pozitivno <3
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Da ja poznajem svoje telo, znam tocno kad je bila O…tako ti je to,ali nema veze….bice, nekako sam pozitivna skroz….prefulala je….
To se jako često događa u prirodnima, plus poklopilo ti se na žalost sa praznicima. Rekla bih da barem 30%, ako ne i pola prirodnih završi preranom/prekasnom aspiracijom. To je mana prirodnih. Vrlina je da nema stimulacija i da je to najzdravije za naša tijela. Win some, lose some.
💔💔💔
Dobro jutro cure, evo mene sa UZV.
Doktor se iznenadio sto sam vec dosla, da je mislio da iduci tjedan dodjem, ja kazem ne znam sta ste vi mislili, znam sta ste rekli :)
Nalaza: uterus u AVF u u kavumu vidljiva GV 3mm, andexa obostrano uredna, nema izljeva. Terapiju nastavljam sve isto
Za 10 dana pregled kad se mora vidit plod i cuti srceko
Toliko sam bila preplasena, prestrasno i jos uvijek sam. Blazene zene koje ne znaju za ovakav strse i iscekivanja.
Nekako kad sam dosla na pegled, strasna guzva je bila, sve trudnice sa trubusica do zuba, nekako sam bila sretna jako pozitivna oko svih njih. Nemogu to opisati.
Svima ostalima danas, a ima nas puno sretno vam i navijam za svaku od vas! Sretno lavice!!! Borite se i ne odustajte!
Uglavnom samo mi se place…
Pa za sad dobre vijesti. Nisi više PUPO, sad si PREGGO
Za 10 dana navijamo za srčeko. To je 16.4.? Koji si sad tt i dan?
💔💔💔
Drage cure dam se malo javim sretan vam uskrs🐰🐇🐣 bila sam na kontroli sve je uredu bebica je jako aktivna doktorica mi predpostavlja da je curica ali će mi na idućoj kontroli još potvrdit.zvat će se rita❤ sad moram ić za 2 tjedna provjeravat onaj šećer🤗💞
Azospermia
Doktor se iznenadio sto sam vec dosla, da je mislio da iduci tjedan dodjem, ja kazem ne znam sta ste vi mislili, znam sta ste rekli :)
Nalaza: uterus u AVF u u kavumu vidljiva GV 3mm, andexa obostrano uredna, nema izljeva. Terapiju nastavljam sve isto
Toliko sam bila preplasena, prestrasno i jos uvijek sam. Blazene zene koje ne znaju za ovakav strse i iscekivanja.
Nekako kad sam dosla na pegled, strasna guzva je bila, sve trudnice sa trubusica do zuba, nekako sam bila sretna jako pozitivna oko svih njih. Nemogu to opisati.
Svima ostalima danas, a ima nas puno sretno vam i navijam za svaku od vas! Sretno lavice!!! Borite se i ne odustajte!
Hvala, mozes me zapisati za 16.04 ultrazvuk, a sad sam 5+5.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Hvala, mozes me zapisati za 16.04 ultrazvuk, a sad sam 5+5.
🥰🥰🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sad su me zvali iz klinike da ce mi u 14 sati i pregled napravit... nekako mislim da je prerano da me cackaju al eto valjda znaju...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sad su me zvali iz klinike da ce mi u 14 sati i pregled napravit… nekako mislim da je prerano da me cackaju al eto valjda znaju…
Vadila betu?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sad su me zvali iz klinike da ce mi u 14 sati i pregled napravit… nekako mislim da je prerano da me cackaju al eto valjda znaju…
Vadila betu?
U 14 mi je i vadenje bete
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Pomagajte mii nova sam i prva mi je trudnoca
Mestruaciju sam imala 24. 2.2021 godine zadnju prije tri dana sam dobila smedji iscjedak otisla sam na pregled i rekla mi je Doktorica da vidi nepravilnost i da uradim betu prva beta je bila u privatnoj poliklinici 893.4 pa me uputila na UKC Tuzla ponovnu betu u istom danu tada je beta bila 791.3 nakon toga sam imala pregled oni su negirali ektopicnu trudnocu i vidjeli su u cavumu uterusa gestacioni mesak 3mm i rekli da u cavumu Douglasi nema slobodne tecnosti. Ali mene brine sta to znaci i dalje imam smedje nekada malo tamno crveno a taj dan kada sam dosla sa pregleda bilo je jako tamno pa je tijekom noci prestalo sad se i dalje pokazuje smedje. Pa ako biste mi mogli malo olaksati i reci Vase misljenje do mog sledeceg pregleda. Hvala puno unaprijed
Jesi li ponavljala betu nakon 2 dana? Po ovome ne možemo puno znati. Kakve nepravilnosti je vidjela? Ako se vidi gestacijska vrećica znači da je trudnoća potvrđena i sad samo možeš čekati idući pregled ili ponoviti betu. Beta se kad je manja dupla otprilike svakih 48 h, ali nakon što prede par tisuća se počinje sporije duplati. Smeđi iscjedak nije zabrinjavajući, on je čest u ranoj trudnoći, pogotovo nakon pregleda. Jedino ako ima svježe krvi, onda bih preporučila odlazak na hitnu. Koristiš li neki progesteron tipa utrogestan ili duphaston? Oni sprečavaju krvarenja…
Beta je pala juce na 114.6 kazu da sam imala spontani pobacaj sutra opet idem na pregled i da vadim betu.. Nadam se da cu moci opet uskoro da ostanem trudna sta cu inace sam pocela da krvarim... Sretno svima koje su trudne puno srece saljem 💓💓
Sortiraj odgovore
Najstariji