Sretan Uskrs drage curke ❤️🐣🌺
vuky ma svima nam se to dogodi, pogotovo ako ti je prekinuo tijek misli. Što si ga još htjela pitati?
Tuma nego, jesi ti mužu nakon što se vratio iz dućana rekla da su crvene točkice od gorušice 🤪🤦♀️
Tiki samo ti udaraj po brusnici, bit će to ok 💪
Sunny drago mi je da je sve dobro prošlo i da se muž osjeća ok. Držim fige za rezultate 🤞🤞🤞
Lita.1234 ja ti mogu reći svoje iskustvo jer ovdje sve pišemo iskreno. U prvom postupku smo imali 5 oplođenih drugi dan i odmah su mi rekli vidimo se 5. dan na transferu, a imat ćete i 🐧. Peti dan šok, propali svi osim jednog isto ne baš dobrog.Nama embriji propadaju zbog spermija treći dan iako na oko izgledaju idealno, to tada nismo znali. U zadnjem postupku smo ih na 3.dan imali isto 5 i izgledali su im super, ali poučeni iskustvom ranije, 2 smo vratili 3. dan i ostali zbilja nisu izdržali do petog,tako da kakva god kod mene bila situacija, uvijek će mi ih vraćati 3 dan, jednom se možda i primi.
Kod tebe će nadam se biti skroz drugačije, ali voljela bih da je npr meni netko ovo bio rekao jer sam ja bila u totalnom šoku, nisam ni znala da se to može dogoditi, eto.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage cure, sretan i blagoslovljen Uskrs svima koje slave od nas dvoje 😊😘💜❤
https://ibb.co/XV5h4nf
Divni ste ❤️🥰🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pami 😍❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Inace ja od ovog Medrola (prednizona) ili kako se jos vec zove, velike probleme imam sa nespavanjem. Druga noc bez spavanja, panicni napad u sred noci, konstantni grcevi u nogama. Ovo je odvratan lek. Da li je i vama tako bilo, koje ste koristile? Da preživim jos 6 dana normalna
ne znam sto je to. Meni to nisu dali. Cemu sluzi taj lijek?
Kortikostroid, sluzi da oslabi imunitet da telo ne odbaci plod i da ga ne prepozna kao strano telo i da pripremi endo za bolju implantaciju. Koriste ga puno u IVF kod ponovljenih neuspesnih implantacijaTanja ja uzimam decortin, nemam nikakvih nuspojava.
Ja sam mislila tablete ko tablete, nisam ocekivala neku reakciju al kad se ovo pocelo ponavljati danas 3 dan, procitam iskustva na internetu i shvatim da je od toga.
Pami super ste, a i friz ti je 🔝
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Srećan Uskrs, zene heroji! 🌱🌳🌺🌺🌺 ugodnu i lepu nedelju vam svima želim.
Sunny mnogo mi je drago da si nam se javila I da je muzic sve to herojski podneo. Sada ga mazi i pazi i čuvaj i navijam za fantastične rezultate 🧚♂️🧚♂️🧚♂️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Tanja ja sam ti imala iste te probleme sa Prednisonom. Tahikardije i nisam mogla da spavam. Ovde će mi sada dati Granocyte. To je valjda lek koji se od skora daje u slučaju postojanja NK ćelija. Inace se uzima posle terapije transplantancije koštane srži kako bi se izbeglo da je telo odbaci. Kod nas se ovde u postupcima daje posle transfera.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sretan Uskrs žene, kraljice i nadam se uskoro majke🤗🐇🐣😘 ja sam u totalnom ludilu testiranja. Počela sam 9.dan, negativno. Navečer zavirim u smeće, a negdje sjena sjenine sjenice 🙄 naravno to se ne računa. I odlučim se 11.dan ponoviti i sad opet sjena al malo uočljivija. I eto me sad na 14.danu,testiram sa Clerblue (osjetljivost na 10)i neke trakice (osjetljivost na 25). Luda kao šiba, trakice malkic tamne al su sjene, a Clerblue je onak danas solidna crta. A muči me što svašta čitam o Clerblue, da je nepouzdan😵 i eto tako, valjda će mi herc izdržati do utorka. 🙄
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sretan Uskrs žene, kraljice i nadam se uskoro majke🤗🐇🐣😘 ja sam u totalnom ludilu testiranja. Počela sam 9.dan, negativno. Navečer zavirim u smeće, a negdje sjena sjenine sjenice 🙄 naravno to se ne računa. I odlučim se 11.dan ponoviti i sad opet sjena al malo uočljivija. I eto me sad na 14.danu,testiram sa Clerblue (osjetljivost na 10)i neke trakice (osjetljivost na 25). Luda kao šiba, trakice malkic tamne al su sjene, a Clerblue je onak danas solidna crta. A muči me što svašta čitam o Clerblue, da je nepouzdan😵 i eto tako, valjda će mi herc izdržati do utorka. 🙄
Bjanka razumijem te. Jednaom kada udjes u vrtlog testiranja samo o tome mislis. Postane manija 😬 Sreća, vadjenje bete je blizu ❤😘😎
oharascarlett14@gmail.com
Kako je meni žao ovog malog anđela što su je roditelji zlostavljali 😢 kak život nije fer prestrašno
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️